basia1963 Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Zdaje się że nawet założyciel/ka wątku tutaj się nie kwapi Quote
maarit Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Basiu wczoraj zaglądnęłam na profil założycielki-nie była zalog. od 11 gr. więc może dlatego cisza. Ale zobacz na inne wątki pamiętam te - Rysio i San z Tych . Tam dopiero cicho. Quote
basia1963 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Gonia13 napisał(a):Basiu wczoraj zaglądnęłam na profil założycielki-nie była zalog. od 11 gr. więc może dlatego cisza. Ale zobacz na inne wątki pamiętam te - Rysio i San z Tych . Tam dopiero cicho. Skoro tak to może ma jakies problemy.... No nic, poczekamy. A na razie podnoszę..;) Quote
maarit Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 W przerwie między jednymi gośćmia drugimi to dla Ciebie Reksie: Mądry, łagodny, spokojny pies - to właśnie Reks. Same zalety lecz domu b... - ogloszenia.e-gratka.info oraz adopcjapsa.pl na śląskie Allegro nie zrobię bo konta nie posiadam i nie umiem.Jakby ktoś mógł....:oops: w wolnej chwili.... Quote
viverna Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 czy da radę zrobić więcej zdjęć Reksa? Quote
basia1963 Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Ja niestety w ogóle niewprawna jestem w ogłoszeniach ale postaram się zacząć przegryzać przez temat Quote
maarit Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 viverna napisał(a):czy da radę zrobić więcej zdjęć Reksa? A kto to wie? Cisza na wątkach tyskich psów (rysio,Azor,San,Des, Misiek, Chico) po kilka wpisów jednych i tych samych osób, mało zdjęć....:shake: Quote
maarit Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 basia1963 napisał(a):Ja niestety w ogóle niewprawna jestem w ogłoszeniach ale postaram się zacząć przegryzać przez temat Basiu ja też! Próbuj do skutku... i wyjdzie;) Quote
maarit Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Tu też cichutko.....:shake::shake::shake: Quote
maarit Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 ...................................... Quote
Gogonek Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Reksiu, jestem dzisiaj, ale cóż z tego:shake: Co u psiny? halo? Quote
maarit Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 [quote name='Gogonek']Reksiu, jestem dzisiaj, ale cóż z tego:shake: Co u psiny? halo? HAAAAALOOOOOOO!!!!!! Autorze wątku lub inna osobo, która coś wie na temat pieska:shake::shake::shake: Piszcie proszę pw do autorek wątków - może do Was ktoś odpisze Quote
Mada:) Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 grazyna9915 /założycielka wątku/ ma problemy z komputerem, więc nie wiem dokładnie, kiedy na dogo się pojawi. ;) Timo znalazł dom, więc teraz czas na Reksa. Dziewczyny, mamy kilkadziesiąt zawątkowanych tyskich psiaków. Nas jest tylko kilka osób. Nie jesteśmy w stanie zająć się jednakowo wszystkimi. Ja skupiam się na jednym, bądź dwóch psiakach, zbieram o nim / nich informacje, dzwonię co jakiś czas do schronu, ogłaszam, podnoszę, a gdy znajdzie dom, biorę się za kolejnego. Myślę, że to najlepszy sposób. ;) Podobnie, jak u Azorka, zadzwonię po Nowym Roku do schronu, wypytam o Reksa i ruszymy z ogłoszeniami. Teraz im musi się udać! :multi: Może uda mi się jednocześnie zabrać za Moli i Czoko... :hmmmm: Dzięki dziewczyny, że podnosicie tyskie sierotki i nie odpuszczacie! :multi: :loveu: Quote
maarit Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 i jeszcze raz bo się gramolę z tymi ogłoszeniami -poczekaj troszke;) Quote
maarit Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Reksie poczekam z ogłoszeniami bo ciocia Grażyna wspomniała ze będzie fotki robić, może i Ty się załapiesz na jakieś twarzowe:loveu: Quote
Recommended Posts