Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W imieniu Zulci dziękuję za zaproszenie do znajomych Reksa. Zula ma 253 znajomych i oczywiście poleciliśmy im już profil Reksa.

Gonia jak mi podasz jak się logować na profilu Reksa to ja mogę pomóc w szukaniu znajomych. Wybierz mi jakąś, szkołę zakład itp. to stopniowo będę wysyłać do tych ludzi zaproszenia.

• Replies 317
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

grazyna9915 napisał(a):
W imieniu Zulci dziękuję za zaproszenie do znajomych Reksa. Zula ma 253 znajomych i oczywiście poleciliśmy im już profil Reksa.

Gonia jak mi podasz jak się logować na profilu Reksa to ja mogę pomóc w szukaniu znajomych. Wybierz mi jakąś, szkołę zakład itp. to stopniowo będę wysyłać do tych ludzi zaproszenia.

Wysłałam e-mail bo masz skrzynkę na Dogo załadowaną:evil_lol: Bardzo chętnie odstąpię trochę Reksiowego konta... Na codzień mogę pilotować bo nie pracuję ale jak coś chcesz to dodaj. Chciałam więcej osób z Tych zaprosić a w zasadzie po kolei ale to za duże mioasto i za dużo użytkowników żeby mogło tak po prostu wyświetlić. Mój sms chyba tez nie doszedł???

Posted

Cioteczki a jak ze stanem zdrowia Reksia?
Czy trzeba go socjalizowac?

Pytam bo sama oglaszam 11-latka Rudzika bez oczka (w moich banerkach) i ludzie z gory zakladaja ze nie warto szukac dla takich psow domu co dla mnie jest bzdura:angryy:

Posted

Maszaberla napisał(a):
Cioteczki a jak ze stanem zdrowia Reksia?
Czy trzeba go socjalizowac?

Pytam bo sama oglaszam 11-latka Rudzika bez oczka (w moich banerkach) i ludzie z gory zakladaja ze nie warto szukac dla takich psow domu co dla mnie jest bzdura:angryy:

Takie psy się z reguły bardzo szybko socjalizują.

Posted

On jest starszym psem i wydaje mi się, że nie potrzebuje socjalizacji tylko ciepełka:cool3:
Aaaa Jedna wspaniała osoba z NK dodała Reksa na forum owczarków. Może tam zdarzy sie cud:loveu:

Posted

Jestem zawsze ostrożna z wygłaszaniem opinii ale napiszę, że NK stanęła na wysokości zadania. Mnóstwo osób rozsyła Reksia do znajomych... I może... może... Buziaki dla wszystkich i Reksa od Przyjacieli z NK:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

nika28 napisał(a):
Poogłaszam wieczorem Reksa ;)

A widziałas jego nowe zdjęcia? Były na 6 str. ale chyba cos się z nimi stało... U mnie sie już nie otwierają:roll:

Posted

Przed chwila dodalam ogloszenie na warszawskim gumtree, z katowickiego mnie wywala (moze ktos poda info dalej)

gumtree warszawa

Zebralam do kupy wszystkie dotychczasowe ogloszenia Reksia:

allegro
ojej
eoferty
adopcje.org
nasipupile
e-gratka

Natomiast podawalyscie tez inne strony:
pajeczyna.pl - nie widze
zwierzaki.org - nie mam konta, nie wiem czy ogloszenie jest nadal

Gonia sprawdz dokladnie, moze cos przeoczylam z calego watku ale wydaje mi sie ze nie ma wiecej ogloszen a moze sie myle?

Posted

[quote name='Maszaberla']Przed chwila dodalam ogloszenie na warszawskim gumtree + na katowickim:

gumtree warszawa
katowice.gumtree

Zebralam do kupy wszystkie dotychczasowe ogloszenia Reksia:

allegro
ojej
eoferty
adopcje.org
nasipupile
e-gratka

Natomiast podawalyscie tez inne strony:
pajeczyna.pl - nie widze
zwierzaki.org - nie mam konta, nie wiem czy ogloszenie jest nadal

Gonia sprawdz dokladnie, moze cos przeoczylam z calego watku ale wydaje mi sie ze nie ma wiecej ogloszen a moze sie myle?

przygarnijzwierzaka.pl - tez nie znalazlam