grazyna9915 Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 W imieniu Zulci dziękuję za zaproszenie do znajomych Reksa. Zula ma 253 znajomych i oczywiście poleciliśmy im już profil Reksa. Gonia jak mi podasz jak się logować na profilu Reksa to ja mogę pomóc w szukaniu znajomych. Wybierz mi jakąś, szkołę zakład itp. to stopniowo będę wysyłać do tych ludzi zaproszenia. Quote
maarit Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 grazyna9915 napisał(a):W imieniu Zulci dziękuję za zaproszenie do znajomych Reksa. Zula ma 253 znajomych i oczywiście poleciliśmy im już profil Reksa. Gonia jak mi podasz jak się logować na profilu Reksa to ja mogę pomóc w szukaniu znajomych. Wybierz mi jakąś, szkołę zakład itp. to stopniowo będę wysyłać do tych ludzi zaproszenia. Wysłałam e-mail bo masz skrzynkę na Dogo załadowaną:evil_lol: Bardzo chętnie odstąpię trochę Reksiowego konta... Na codzień mogę pilotować bo nie pracuję ale jak coś chcesz to dodaj. Chciałam więcej osób z Tych zaprosić a w zasadzie po kolei ale to za duże mioasto i za dużo użytkowników żeby mogło tak po prostu wyświetlić. Mój sms chyba tez nie doszedł??? Quote
Maszaberla Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Reksiu biedaku dlaczego nikt Cie nie chce, przeciez wystarczy tylko maly kacik w domu.. Quote
Maszaberla Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Cioteczki a jak ze stanem zdrowia Reksia? Czy trzeba go socjalizowac? Pytam bo sama oglaszam 11-latka Rudzika bez oczka (w moich banerkach) i ludzie z gory zakladaja ze nie warto szukac dla takich psow domu co dla mnie jest bzdura:angryy: Quote
maarit Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 I na dobranoc Reksiu buziaki od wielu osób z NK:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Maszaberla Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 magda222 napisał(a):Takie psy się z reguły bardzo szybko socjalizują. Tez tak uwazam - Reksiu podniose Cie na dobranoc:sleep2: Quote
magda222 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Maszaberla napisał(a):Cioteczki a jak ze stanem zdrowia Reksia? Czy trzeba go socjalizowac? Pytam bo sama oglaszam 11-latka Rudzika bez oczka (w moich banerkach) i ludzie z gory zakladaja ze nie warto szukac dla takich psow domu co dla mnie jest bzdura:angryy: Takie psy się z reguły bardzo szybko socjalizują. Quote
maarit Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 On jest starszym psem i wydaje mi się, że nie potrzebuje socjalizacji tylko ciepełka:cool3: Aaaa Jedna wspaniała osoba z NK dodała Reksa na forum owczarków. Może tam zdarzy sie cud:loveu: Quote
Maszaberla Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Uporam sie tylko z ogloszeniami dla swojego Rudzika i zajme sie jeszcze dodatkowymi ogloszeniami dla Reksa Quote
maarit Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Jestem zawsze ostrożna z wygłaszaniem opinii ale napiszę, że NK stanęła na wysokości zadania. Mnóstwo osób rozsyła Reksia do znajomych... I może... może... Buziaki dla wszystkich i Reksa od Przyjacieli z NK:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
maarit Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Proszę p. Grażynę o kontakt na e-mail lub pw. Pani ma chyba konto załadowane bo nie mogę pw wysłać. Quote
Maszaberla Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Ja zawsze wierze - moze jestem naiwna - ale zdarzaja sie czesto rzeczy niemozliwe ;) Quote
maarit Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 nika28 napisał(a):Poogłaszam wieczorem Reksa ;) A widziałas jego nowe zdjęcia? Były na 6 str. ale chyba cos się z nimi stało... U mnie sie już nie otwierają:roll: Quote
maarit Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Dalej nic konkretnego- ręce mi opadają...:mdleje::mdleje::mdleje::placz: Quote
maarit Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Tyle tylko że dużo osób rozsyła Reksa po znajomych ale propozycji zero:-( Quote
maarit Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Ktoś napisał... ale pasowałby transport:roll: zresztą ile prawdy.... Quote
magda222 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Gonia13 możesz trochę jaśniej?Sorry,ale nie rozumię?! Reks ma szanse na dom,ale potrzebny transport?! Quote
Maszaberla Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Przed chwila dodalam ogloszenie na warszawskim gumtree, z katowickiego mnie wywala (moze ktos poda info dalej) gumtree warszawa Zebralam do kupy wszystkie dotychczasowe ogloszenia Reksia: allegro ojej eoferty adopcje.org nasipupile e-gratka Natomiast podawalyscie tez inne strony: pajeczyna.pl - nie widze zwierzaki.org - nie mam konta, nie wiem czy ogloszenie jest nadal Gonia sprawdz dokladnie, moze cos przeoczylam z calego watku ale wydaje mi sie ze nie ma wiecej ogloszen a moze sie myle? Quote
Maszaberla Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Maszaberla']Przed chwila dodalam ogloszenie na warszawskim gumtree + na katowickim: gumtree warszawa katowice.gumtree Zebralam do kupy wszystkie dotychczasowe ogloszenia Reksia: allegro ojej eoferty adopcje.org nasipupile e-gratka Natomiast podawalyscie tez inne strony: pajeczyna.pl - nie widze zwierzaki.org - nie mam konta, nie wiem czy ogloszenie jest nadal Gonia sprawdz dokladnie, moze cos przeoczylam z calego watku ale wydaje mi sie ze nie ma wiecej ogloszen a moze sie myle? przygarnijzwierzaka.pl - tez nie znalazlam Quote
nika28 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Zrobiłam mu ogłoszenia na : psy.pl ale.gratka.pl petworld.pl Może uda mi się jeszcze jakieś zrobić zanim zasnę przed komputerem ;) Quote
Recommended Posts