Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 850
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Harnas doprowadzil mnie dzis do rozpaczy.
Bylismy na spacerze z Smutasem i Mruczka. Harni chodZi na spacery luzem juz go wogole nie zapinam. No i jak wracalismy to sie w guwnie wytarzal. Caly kark, pol glowy i polowa pleckow. Tak smierdzial ze rece opadaly. No i oczywiscie poruszenie w budynku, kazdy sie smial, wyganial mnie bo koszmar...
prawie godzine zajelo mi usuniecie kupy mokrym recznikiem. Nie musze dodawac jaki byl w kuchni zapaszek :diabloti: NIe chcialam go kapac, bo za zimno na dworze. Harni sie spisal na medal. Grzeczniutko siedzial z mina kota ze shreka. Na koncu przetarlam go z szamponem i wytarlam papierem toaletowym. To juz robilismy w wc a harnas sie rozwalil na tym chodniczku i zadowolony ...
Mam nadzieje ze szybko zwietrzeje ten smrodek...

W pt nagram komórkowy filmik z moim kochaniem..

Posted

Harnas spedza mi sen z powiek. Dlaczego nikt nie chce takiego wspanialego psa??? Dlaczego swiat jest taki niesprawiedliwy...

Jutro zobacze mojego skarba, za ktorym sie bardzo stesknilam. Pojdziemy na spacerek i pomiziamy sie zeby odrobic zaleglosci w niewidzeniu.

Mam tez prosbe do wszystkich ciotek ledzocych watek. Bardzo potrzebujemy karmy. Jest bardzo duzo psow na dozywianu i zaczyna brakowac suchej karmy. Tak wiec my kupujemy swoja jesli chcemy dawac z witaminami. A kupujemy jeszcze witaminy i do tego gotujemy.

Gdyby ktoras z ciotek chciala kupic troszke karmy suchej, puszki albo CanVit bylybysmy bardzo wdzieczne. Oczywiscie karmilybysmy my a wszystkobyloby schowane. Witaminki na wage zlota przed zima....

Posted

bardzo długo sie nie udaje ..
ale będziecie wlaczyc o dom prawda?
jemu to sie nalezy jakas kochająca rodzina i wspanialy dom, jak zreszta wszystkim schroniskowym ..
podnosze biedaka:-(