Aska25 Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Harnas doprowadzil mnie dzis do rozpaczy. Bylismy na spacerze z Smutasem i Mruczka. Harni chodZi na spacery luzem juz go wogole nie zapinam. No i jak wracalismy to sie w guwnie wytarzal. Caly kark, pol glowy i polowa pleckow. Tak smierdzial ze rece opadaly. No i oczywiscie poruszenie w budynku, kazdy sie smial, wyganial mnie bo koszmar... prawie godzine zajelo mi usuniecie kupy mokrym recznikiem. Nie musze dodawac jaki byl w kuchni zapaszek :diabloti: NIe chcialam go kapac, bo za zimno na dworze. Harni sie spisal na medal. Grzeczniutko siedzial z mina kota ze shreka. Na koncu przetarlam go z szamponem i wytarlam papierem toaletowym. To juz robilismy w wc a harnas sie rozwalil na tym chodniczku i zadowolony ... Mam nadzieje ze szybko zwietrzeje ten smrodek... W pt nagram komórkowy filmik z moim kochaniem.. Quote
Ayia Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [FONT=Palatino Linotype]No to lecimy na spacerek... :painting:[/FONT] Quote
jasioslawinka Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Mam nadzieje, ze niedlugo znajdzie sie domek dla Harnasia z pancia, ktora go pokocha tak mocno jak Asia:) Quote
szajbus Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Oby twoje słowa się sprawdziły jak najszybciej. Do góry psinko Quote
szajbus Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Harnas i gdzie ten domek dla ciebie sie podziewa? Quote
Aska25 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Harnas spedza mi sen z powiek. Dlaczego nikt nie chce takiego wspanialego psa??? Dlaczego swiat jest taki niesprawiedliwy... Jutro zobacze mojego skarba, za ktorym sie bardzo stesknilam. Pojdziemy na spacerek i pomiziamy sie zeby odrobic zaleglosci w niewidzeniu. Mam tez prosbe do wszystkich ciotek ledzocych watek. Bardzo potrzebujemy karmy. Jest bardzo duzo psow na dozywianu i zaczyna brakowac suchej karmy. Tak wiec my kupujemy swoja jesli chcemy dawac z witaminami. A kupujemy jeszcze witaminy i do tego gotujemy. Gdyby ktoras z ciotek chciala kupic troszke karmy suchej, puszki albo CanVit bylybysmy bardzo wdzieczne. Oczywiscie karmilybysmy my a wszystkobyloby schowane. Witaminki na wage zlota przed zima.... Quote
Ayia Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 [FONT=Palatino Linotype]Lecimy na spacerek.... [/FONT] Quote
hanka456 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Harnaś co całe lata spędził w schronisku, uciekła mu młodość czeka na człowieka o wielkim sercu, co by mu dom podarował. Quote
Lolan Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 bardzo długo sie nie udaje .. ale będziecie wlaczyc o dom prawda? jemu to sie nalezy jakas kochająca rodzina i wspanialy dom, jak zreszta wszystkim schroniskowym .. podnosze biedaka:-( Quote
szajbus Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Kto pokocha tego schroniskowego weterana? Quote
Recommended Posts