marck Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 Mój kochany nowy czworonożny przyjaciel Moje imię '' Dżeki '' witam was serdecznie. Wkrótce bedą tu moje nowe zdjęcia. I może zobaczycie mojego pana. :) Taki był w schronisku : http://www.schronisko.zgora.pl/psy19.htm Nr indyfikacyjny 3. 4264 Ale mam nosa:P Mój ulubiony kapeć pani I co się tak patrzysz:> Miał złamaną nóżkę ale to nie przeszkodziło w jego adoptowaniu. Wzieliśmy go ze schroniska ma 1.5 roku i jest kochany i bardzo słodki. Nóżka mu się pomalutku goi a on jest coraz bardziej kochany i ufny. Mam tylko takie pytanie do was. Jak oduczyć psa szczekania i rzucania się na inne psy. Bo widać że nie może on zakceptować innego psa na spacerze...:eviltong: Quote
Basia i Barni Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 śliczny dzekus - sliczny - bedzie mocno kochany przez ciebie- a rodzice jak? Quote
marck Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 Rodzice go pokochali. Tata go uwielbia, moja mama mówi że to przepiękny skarb. Przedewszystkim dzięki niemu moja choroba pomału się cofa. Jednak pies to znakomity terapeuta. Kocham go już strasznie. Nawet nie wyobrażam sobie już że go może z nami kiedyś niebyć. Muszę go teraz zaszczepić, i wziąść ubespieczyć. Teraz śpi jak dziecko zębami do góry:loveu: Quote
Basia i Barni Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 marck proponuje zostawic ten smutny post i otworzyc w galerii nowy . napisac o perełce a pozniej o dzekusiu - bedzie weselej- psy górą !!!!:multi: Quote
ma_ruda Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Szczęściarz z tego Dżekiego- znalazł taki wspaniały domek:multi:. Rzeczywiscie podobny do Perełki. Quote
Recommended Posts