Gosiapk Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 marysia55 napisał(a):no to wymyśl coś kobieto a ja cie będę wspierać z sałych sił :loveu::loveu: No myślę i myśle... może ktoś zrobi plakaty A4 do wydrukowania i rozwieszenia w lecznicach i sklepach? Quote
Gosiapk Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 karusiap napisał(a):na kazdy watku sie to dzieje. Wstawie nowe jesli uda mi sie porobic lub ktos zrobi w schronisku. Przekopiuj chociaź te z 3 postu, please! Quote
marysia55 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Trufelku , pobiegniemy sobie na pierwsza stronę... może ktos cie zauważy i pokocha :loveu::loveu: Quote
Gosiapk Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Renata5 napisał(a):Dupowaty jest ten świat:shake: Ale my się nie poddamy i domku szukamy :) Quote
marysia55 Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 właśnie mija rok jak szukamy tego domku, czy to mozliwe żeby tak długo nikt nie zauważył tragedii tego psiaka. Aż trudno w to uwierzyć. Ludziska cudowny pies na was czeka .... a wy nic :-( nikomu nie drgneło serce, nikt nie zastanowił sie chociaż przez chwilę że mógłby go uszczęśliwić). Trufelek trzeba jeszcze poczekać ale ja na prawdę wierzę, że kiedyś wejdzie na ten wątek osoba, która powie " ON JEST MÓJ" :loveu::loveu::loveu: Quote
marysia55 Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Trufelek jest cierpliwy i dalej czeka :loveu::loveu: Komu taki cudowny psiak który z pokorą czeka na swojego pana lub pańcię :lol: Quote
moana Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Hmm, nie ma zdjęć Trufelka, znikł mi gdzieś jego piękny banerek... Może jakieś nowe zdjęcia się uda komuś zrobić... ? Allegro bez zdjęć sensu nie ma za bardzo a chciałabym mu odnowić ogłoszenie... :roll: Quote
moana Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Aha, przepraszam, już się dokopałam do zdjęć!! :oops: Tu odnowione allegro Trufla. Jeśli ktoś ma jakiś zgrabny tekst, chętnie podmienię... http://www.allegro.pl/show_item.php?item=605883851 Quote
agamika Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 ja kiedyś miałam tekst inny, ale zgubiłam go :oops: ale za to znalazłam fotki:multi:, które pozrywałam sobie z wątku na komputer żeby mieć do ogloszeń! :loveu::multi: Quote
marysia55 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 spróbuje napisac jakis tekst dla Trufelka ale przed świętami to raczej będzie trudno:shake: .... ale sie postaram :p:p Quote
moana Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 O, super, dzięki agamika za zdjęcia! Dorzucę do allegro. Marysiu55, Twój tekst pewnie by pomógł... :razz: Quote
marysia55 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 moana napisał(a):O, super, dzięki agamika za zdjęcia! Dorzucę do allegro. Marysiu55, Twój tekst pewnie by pomógł... :razz: o matko jaka wiara w człowieka :oops::oops:, czyżby cioteczka czytała jakowyś czy tak grzecznościowo :diabloti::diabloti: kobietki wypadł mi banerek Trufelka z sygnaturki ( chociaż wszystkie linki są Ok), ponoć to wina serwera . Czy nie dałoby się cos z tym zrobić :cool3::cool3: Quote
agamika Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 ale którego serwera ? bo jeśli dogo to lipa :shake: ja zrobiłam takie nowe , ale nie pamietałam co na "starym "pisało :oops: Quote
Selenga Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 przywrócony banerek dla Trufelka, trzeba jeszcze raz skopiować Quote
marysia55 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 [quote name='Selenga']przywrócony banerek dla Trufelka, trzeba jeszcze raz skopiować dziekujemy cioteczko .... jakos sie przyzwyczaiłam do tego "starego' on tak mówi sam za siebie. Trufelku robimy wypad na pierwszą stronę, jakos te ciotki wirtualne zapominają :mad:o tobie kochanie :loveu: Quote
marysia55 Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 [SIZE="3"]Niech pachną mazurki, świeci słonko na niebie, niech zajączek ode mnie, ucałuje Ciebie, życząc zdrowia, wiosny w sercu i szczęścia bez liku, a na znak Świąt spełnionych - mnóstwa jajek w koszyku! [SIZE="3"]życzy Marysia :krolik::krolik::krolik: Quote
marysia55 Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 takie zdjęcie to piekny świąteczny upominek :loveu::loveu: Quote
Gosiapk Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 [quote name='agamika'] Czy to nasz Trufcio tak ślicznie się do dogociotek usmiecha? Quote
marysia55 Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 to na pewno nasz Trufelek rozdaje usmiechy :p:p przymilna psina tylko nie ma chętnych aby go wziąć do domu :lol: musimy sie postarac aby jednak ktos taki sie znalazł :cool3::cool3: Quote
Recommended Posts