avii Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 [FONT=Times New Roman][FONT=Verdana]Larry Dickson napisał o zwierzetach:[/FONT] [FONT=Times New Roman]" ..... uważają nas prawie za bogów i spodziewają sie, że zmienimy wszystko na dobre.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Kiedy nie można jednak nic zrobić, świadomość, że zdradza się ich wiarę jest straszna"[/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] [/FONT] Quote
marysia55 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 avii, jak znalazłaś się na tym gasnącym już wątku. Dziękuję za zdjęcie, jest pełne wyrazu chociaż z retorycznym pytaniem. Quote
marysia55 Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Trufelku, ja ciągle wracam na ten wątek. nie moge o Tobie zapomnieć :-( . Mówią, że tak długo żyjemy, jak długo o nas pamiętają inni. Ja ciągle pamiętam. Quote
majku33krakow Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 marysia55 napisał(a):Trufelku, ja ciągle wracam na ten wątek. nie moge o Tobie zapomnieć :-( . Mówią, że tak długo żyjemy, jak długo o nas pamiętają inni. Ja ciągle pamiętam. ja tez pamietam go jak przy kratach stał,az mnie skreca ze ze złosci ze on nie zyje,mowie sobie ,moze prze zemnie. Quote
elmira Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 marysia55 napisał(a):Trufelku, ja ciągle wracam na ten wątek. nie moge o Tobie zapomnieć :-( . Mówią, że tak długo żyjemy, jak długo o nas pamiętają inni. Ja ciągle pamiętam. I ja przychodzę. Pamiętam o Tobie piesku, który miałeś nadzieję. Quote
Recommended Posts