Asta17 Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Czemu nikt tu nie zagląda? Kto pomoże poczciwemu staruszkowi?:( Quote
Asta17 Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Kto się nad nim zlituje?:( Co zrobić by wzrosło nim zainteresowanie?:( Quote
Asta17 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Neronek bardzo chciałby spędzić ostatnie lata swojego zycia w ciepłym i kochanym domku! Quote
pati_zabrze Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 W górę Neronku ;) Strasznie tu cichutko :roll: Quote
Toska Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Pianka napisał(a):Zapomniany..... no to trzeba Neronka przypomnieć ! Quote
siekowa Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Biedny psiak tak cierpiał przez głupote ludzi. :placz: Po jego słodkim pysiu widać jaki z niego kochany psiak :loveu: Dodałam go do bloga ze starszymi psami do adopcji http://psiegrane-marzenia.blog.onet.pl/ Quote
lothia Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 postarajcie się o opisanie jego historii w moim psie,alenie wirtualnie tylko w gazecie,mam nadzieję że to pomoże i że jeszcze jest ten temat,dawno nie czytałam tej gazety Quote
Pianka Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Ja pisałam wielokrotnie do Mojego psa i widać maja to gdzieś. Jak im nie zapłacisz to nie dadzą go do gazety. Kosztuje to ze zdjęciem jakieś 100 zł i ogłoszenie jest na samym tyle w ogłoszeniach drobnych. Quote
lothia Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 nie piszesz tego jako ogłoszenie tylko artykuł,nie wiem jak dziewczyny to załatwiały, chyba z redaktorką Quote
Pianka Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Próbowałam zrobić artykuł o sukach V. Villas. Ale olali mnie. Majqa mi potem napisała, żebym ich smoliła, bo u nich nie ma szans, chyba, że ktoś ma wtyki. Quote
Pianka Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Nikt nie chce pomóc:-( A tak w ogóle coś wam powiem ten pies kiedyś już był w schronisku! Trafił na takich właścicieli jakich trafił:angryy: Neron tak naprawdę nazywa sie Franek. Tyle czekania:-( Pomóżcie mu. ON JEST CHORY! :placz: Quote
madzia828 Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 on dalej w schronisku siedzi:placz::placz: bidul:-( Quote
Pianka Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Neron ma szanse na dom. Potrzeba tylko sprawdzić domek, a potem załatwić transport. Dzisiaj dzwoniła do mnie pani, która poruszył los Neronka. Pani niedawno straciła swojego pieska, mówiła, że broniła się przed kolejnym psem, ale Neronek zapadł jej w serce. Pani mieszka w Warszawie w bloku, ale z winda, wiec jeśli chodzi o stawy, to nie będzie musiał chodzić po schodach. Pani mówiła, że najbardziej lubi takie stare biedne pieski i jest na 100% chętna na Neronka. Zgadza sie na wizytę przedadopcyjną. Co jeszcze? hmm ma 60 lat i emeryture, ale gdzies jeszcze dorabia i pracować będzie do listopada. Zalezy mi na tym aby sprawdzić czy pani na pewno jest świadoma,że piesek ze schroniska może mieć pewne swoje przyzwyczajenia i czy aby nie będzie go chciała zwrócić jak będzie coś nie tak. Quote
Pianka Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Pomoże ktoś? Halo Warszawa? Przeciez jest was dużo:roll: Quote
Tigraa Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Napiszcie w tytule na samym początku, że potrzebna PILNIE wizyta przedadopcyjna w Warszawie. Jeśli niekt nie zgłosi się wcześniej, to ja mogę sprawdzić domek po przyszłej niedzieli. Tel. do mnie 604-637-412 Quote
Pianka Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Ania-tygrysiczka napisał(a):Napiszcie w tytule na samym początku, że potrzebna PILNIE wizyta przedadopcyjna w Warszawie. Jeśli niekt nie zgłosi się wcześniej, to ja mogę sprawdzić domek po przyszłej niedzieli. Tel. do mnie 604-637-412 Dzięki:loveu: Wolałabym, żeby jednak sprawdzenie domku odbyło się prędzej. A tak w ogóle przed chwilą dzwoniła do mnie inna pani, która zainteresowała sie Neronkiem:-o:loveu: Quote
Recommended Posts