Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 164
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

postarajcie się o opisanie jego historii w moim psie,alenie wirtualnie tylko w gazecie,mam nadzieję że to pomoże i że jeszcze jest ten temat,dawno nie czytałam tej gazety

Posted

Ja pisałam wielokrotnie do Mojego psa i widać maja to gdzieś. Jak im nie zapłacisz to nie dadzą go do gazety. Kosztuje to ze zdjęciem jakieś 100 zł i ogłoszenie jest na samym tyle w ogłoszeniach drobnych.

Posted

Próbowałam zrobić artykuł o sukach V. Villas. Ale olali mnie. Majqa mi potem napisała, żebym ich smoliła, bo u nich nie ma szans, chyba, że ktoś ma wtyki.

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Nikt nie chce pomóc:-(

A tak w ogóle coś wam powiem ten pies kiedyś już był w schronisku! Trafił na takich właścicieli jakich trafił:angryy:

Neron tak naprawdę nazywa sie Franek.
Tyle czekania:-(

Pomóżcie mu. ON JEST CHORY! :placz:

Posted

Neron ma szanse na dom.

Potrzeba tylko sprawdzić domek, a potem załatwić transport.

Dzisiaj dzwoniła do mnie pani, która poruszył los Neronka. Pani niedawno straciła swojego pieska, mówiła, że broniła się przed kolejnym psem, ale Neronek zapadł jej w serce.
Pani mieszka w Warszawie w bloku, ale z winda, wiec jeśli chodzi o stawy, to nie będzie musiał chodzić po schodach.
Pani mówiła, że najbardziej lubi takie stare biedne pieski i jest na 100% chętna na Neronka. Zgadza sie na wizytę przedadopcyjną. Co jeszcze? hmm ma 60 lat i emeryture, ale gdzies jeszcze dorabia i pracować będzie do listopada.

Zalezy mi na tym aby sprawdzić czy pani na pewno jest świadoma,że piesek ze schroniska może mieć pewne swoje przyzwyczajenia i czy aby nie będzie go chciała zwrócić jak będzie coś nie tak.

Posted

Napiszcie w tytule na samym początku, że potrzebna PILNIE wizyta przedadopcyjna w Warszawie.
Jeśli niekt nie zgłosi się wcześniej, to ja mogę sprawdzić domek po przyszłej niedzieli. Tel. do mnie 604-637-412

Posted

Ania-tygrysiczka napisał(a):
Napiszcie w tytule na samym początku, że potrzebna PILNIE wizyta przedadopcyjna w Warszawie.
Jeśli niekt nie zgłosi się wcześniej, to ja mogę sprawdzić domek po przyszłej niedzieli. Tel. do mnie 604-637-412

Dzięki:loveu:

Wolałabym, żeby jednak sprawdzenie domku odbyło się prędzej.

A tak w ogóle przed chwilą dzwoniła do mnie inna pani, która zainteresowała sie Neronkiem:-o:loveu: