Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 164
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Diegula napisał(a):
On ma allegro?
Zakochałam się w tym psie:loveu: niestety warunki w jakich mieszkam nie pozwalają mi na kolejne zwierzę:shake:

ma allegro,ale zwykłe...nie wyróżnione :(

Może popytaj znajomych...

Szukamy DT nawet płatnego...:(

Posted

Kasia napisał(a):
Justynko moze napisz w tytule że poszukiwany pilnie nawet płaty DT.

Mam już zalatwiony płatny DT u jednej dogomaniaczki dla tego po wypadku... 250 zł + leki, wet.. To inna osoba, niż chce dac temu z wątku...

Posted

jusstyna85 napisał(a):

Mam już zalatwiony płatny DT u jednej dogomaniaczki dla tego po wypadku... 250 zł + leki, wet.. To inna osoba, niż chce dac temu z wątku...

nie rozumiem chyba...
staruszek spod autobusu ma załatwiony DT (zadeklarowałam tam grosiki).
a ten z tego wątku nie, prawda? ale poszukiwany jest DT, tak? :roll:

Posted

Kasia napisał(a):
nie rozumiem chyba...
staruszek spod autobusu ma załatwiony DT (zadeklarowałam tam grosiki).
a ten z tego wątku nie, prawda? ale poszukiwany jest DT, tak? :roll:

Kasiu o dziwo mam 2 wolne płatne tymczasy...nie wiem czy te osoby godzą się, zebym już wymieniała ich nicki...

Ten staruszek po wypadku miałby sie naprawde dobrze, byłby domowym psiakiem, ten staruszek z autobusu podobnie...

Tylko ja sie tak martwie o koszty...to stare psy :(

Posted

to teraz juz rozumiem. ;)

to w takim razie trza uzbierac grosiki na tymczas i dla tego psa. napisz to w tytule, że prosimy o deklaracje dla staruszka który w schronie nie przeżyje zimy!

Posted

Poznałam historie Nerona/Franka...

On już kiedyś był adoptowany,ale jak widać ktoś 2. raz go wyrzucił...

Jaaga dałaby mu tymczas w mieszkaniu,a wg Justyny ze schroniska on nadawałby sie do kojca,bo praktycznie całe życie był w schronisku, nie wiadomo jakby było z sikaniem...On ma naprawde problem z chodzeniem, schody też odpadają...Zimno robi swoje...

Posted

jusstyna85 napisał(a):

On już kiedyś był adoptowany,ale jak widać ktoś 2. raz go wyrzucił...
...

Pisalam o tym wcześniej, on był w schronisku kilka lat.

Mam deklaracje wpłaty na leki od osoby z innego forum, zapytałam czy wpłacałaby miesiecznie jeśli będzie DT, czekam na odpowiedź.

Kiedy Neronek może jechac do Jagii?

Posted

Pianka napisał(a):
Pisalam o tym wcześniej, on był w schronisku kilka lat.

Mam deklaracje wpłaty na leki od osoby z innego forum, zapytałam czy wpłacałaby miesiecznie jeśli będzie DT, czekam na odpowiedź.

Kiedy Neronek może jechac do Jagii?

Pianko koszt to bodajże 250 zł + leki, wet...mieszkałby w domu, żadna buda...

Byłoby super, gdyby znalazł sie ktoś do pomocy finansowej...

Ja teraz musze na spokojnie obliczyć wszystko,jeśli chodzi o tamtego staruszka...jeśli suma sie zamknie,to biore sie za tego...

Posted

Póki co jest jednorazowa wpłata od tej osoby 100 zł. Nie ma ona stałej pracy, dlatego nie chce deklarować miesięcznych wpłat, ale jak będzie mogła to będzie wpłacać.

250 jak na DT to jest dużo, tymbardziej ze w tym nie ma leczenia, tylko trzeba jeszcze dołożyć kase na leczenie. Ja nie wiem czy uda sie zebrać miesięcznie tyle kasy skoro tu taki mały ruch:shake:

Posted

Jesli DT jest pewny to możemy zacząć zbierać kase. Tamtej osobie podałam swój numer konta, możemy zbierac na mój a potem co miesiac przelewać do DT.
Jak wolicie.
Ale moim zdaniem kase trzeba juz zbierać a nie czekać nie niewiadomo co.

Posted

Diegula napisał(a):
To ja deklaruję 10zł (minimum, ale jak będę mogła zawsze wpłacę więcej ;))miesięcznie na Nerusia

Bardzo dziękujemy :)

Pianka napisał(a):
Póki co jest jednorazowa wpłata od tej osoby 100 zł. Nie ma ona stałej pracy, dlatego nie chce deklarować miesięcznych wpłat, ale jak będzie mogła to będzie wpłacać.

250 jak na DT to jest dużo, tymbardziej ze w tym nie ma leczenia, tylko trzeba jeszcze dołożyć kase na leczenie. Ja nie wiem czy uda sie zebrać miesięcznie tyle kasy skoro tu taki mały ruch:shake:

Będzie na weta...podziękuj.

Co do DT,to uważam, że to nie jest dużo...Aron w hoteliku i 550 + 100 zł na lepsze jedzenie...Neron miałby domowe warunki.

Abrakadabra napisał(a):
Ja deklaruję 20 zł miesięcznie, regularnie i cyklicznie. Mogę tylko tyle.
Proszę o wiadomość na PW - gdzie wpłacać pieniądze. Może więcej się nas zbierze i pomożemy staruszkowi :))))

super :loveu: i już mamy 30 zł...

Pianka napisał(a):
Jesli DT jest pewny to możemy zacząć zbierać kase. Tamtej osobie podałam swój numer konta, możemy zbierac na mój a potem co miesiac przelewać do DT.
Jak wolicie.
Ale moim zdaniem kase trzeba juz zbierać a nie czekać nie niewiadomo co.

Można zbierać jak najbardziej,ale ja na razie musze zakończyć sprawe tego "mojego" staruszka.Zwaliło mi sie mnóstwo spraw i nie wyrabiam...Zajme sie tym...

Faktycznie z jego łapami jest źle...trzeba szybko coś wykombinować...
Pianko pisałam do Ciebie na gg 2 razy,ale nie odpisałaś...