Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć wszystkim :D

Beatko, jeszcze raz gratulacje dla Ogórasa :drinking:

I nie dziw się Tynce, że przegapiła Ogórkową i pewnie nie tylko ja :wink: , jak łaziła zahipnotyzowana niespełna pólrocznym maliniakiem :lol:

I Beatko idź z synciem do okulisty bo Korona żadnego błekitasa nie ma i nie miała :lol: toteż się chłopakowi cosik przewidziało :wink:

:lol:

A dla Tych co nie wiedzą, to informuję, że Patiszon już urodziła córeczke :drinking:

• 3 weeks later...
  • Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

Mam już przydomek hodowlany :D ...ten najprostszy :P i wyobrażcie sobie, ze jakoś nikt z hodowców Ogara na to nie wpadł...brzmi: POSZŁY W LAS"...ładnie co ? :lol:

No Mokka/ padło na Twoją propozycję i Twój pomysł...to kiedy stawiam Ci :drinking: ? Bo zapraszam na drineczka koniecznie :D

Posted

Dumna jestem i wzruszona :oops: I naprawdę, od razu asekurowałam się, że taki przydomek pewnie już gdzieś jest. Najciemniej pod latarnią ...

No to jest okazja do :drinking:

Ja w ogóle mam zaległości, bo Beja jeszcze nie widziałam naocznie

:oops:

Posted

Bea gratulacje za przydomek :drinking: i gratulacje dla ZKwP, że go go w ogóle dali po miesiącach oczekiwania :drinking:

Mokka wyspowiadać mi się tu, kiedy Beja pojedziesz oglądnąć, bo mam cos dla Ciebie od ponad dwóch miesięcy :oops:

Posted
Dumna jestem i wzruszona...

Ja w ogóle mam zaległości..

No bo na to co najbardziej oczywiste i najprostsze...wpaść najtrudniej (tym bardziej wielkie dzięki :D )

Mokka, Pika: sobota, niedziela (do ustalenia)... na :drinking:

Posted
Dumna jestem i wzruszona...

Ja w ogóle mam zaległości..

No bo na to co najbardziej oczywiste i najprostsze...wpaść najtrudniej (tym bardziej wielkie dzięki :D )

Mokka, Pika: sobota, niedziela (do ustalenia)... na :drinking:

Buuu :(

na pewno nie ta, bo mam w pracy szkolenie cały weekend i nie następna, bo wyjeżdżam.

Jak zwykle nie wiadomo kiedy :-?

Posted
...Buuu :(

na pewno nie ta, bo mam w pracy szkolenie cały weekend i nie następna, bo wyjeżdżam.

Jak zwykle nie wiadomo kiedy :-?

Jak się dwie niedziele do kupy zejdą ????? :wink: :lol:

Posted

Jest Boss Ogary Zarzyckich (reproduktor) ur 22.03.1997/ w Szczecinie, no może do Trójmiasta jest ,,kawałek" ze Szczecina ale to najbliżej co znalazłam (mam adres jeśli chcesz napiszę Ci na pv) o innych reproduktorach w tamtych stronach nie wiem 8)

Posted

Znałam tam jednego reproduktora- z okolicy ale już nie żyje :-( - HUSARZ z Czpielskich Jarów. Był też DENAR z Gończków, ale od kilku lat nie ma kontaktu z właścicielami.

Nie wiem co będzie najbliżej? Poznań? Piła?

• 2 weeks later...
Posted

Chwalimy się, mój ogr :wink: Bończa dostała w Głogowie CWC, NSwR i BOB i tym samym zalończyła Ch.PL !

Pozdrawiamy i zyczymy udanego i spokojnego porodu dla ogórków :)

Posted
Chwalimy się, mój ogr :wink: Bończa dostała w Głogowie CWC, NSwR i BOB i tym samym zalończyła Ch.PL !

Pozdrawiamy i zyczymy udanego i spokojnego porodu dla ogórków :)

GRATULUJĘ serdecznie i Bończy i Tobie :BIG:

Ucałowania również od Ogórkowej Matki :P