PIKA Posted May 25, 2004 Posted May 25, 2004 Cześć wszystkim :D Beatko, jeszcze raz gratulacje dla Ogórasa :drinking: I nie dziw się Tynce, że przegapiła Ogórkową i pewnie nie tylko ja :wink: , jak łaziła zahipnotyzowana niespełna pólrocznym maliniakiem :lol: I Beatko idź z synciem do okulisty bo Korona żadnego błekitasa nie ma i nie miała :lol: toteż się chłopakowi cosik przewidziało :wink: :lol: A dla Tych co nie wiedzą, to informuję, że Patiszon już urodziła córeczke :drinking: Quote
Bluebird Posted June 12, 2004 Posted June 12, 2004 Hej i jak tam Twój przydomek? Czy juz masz jakąś odpowiedź? Quote
bea100 Posted June 14, 2004 Author Posted June 14, 2004 Bluebird: nie, nie mam...długo się coś czeka w warszawskim oddziale ZK :-? Dostanę, powiadomię :P Quote
Poświata Posted June 14, 2004 Posted June 14, 2004 My na odpowiedź czekaliśmy ok. trzech tygodni. Dość szybko to poszło. Bea powiadom koniecznie, to może jeszcze przed wakacjami :drinking: żeby dobrze się wiodło. Quote
bea100 Posted July 16, 2004 Author Posted July 16, 2004 Mam już przydomek hodowlany :D ...ten najprostszy :P i wyobrażcie sobie, ze jakoś nikt z hodowców Ogara na to nie wpadł...brzmi: POSZŁY W LAS"...ładnie co ? :lol: No Mokka/ padło na Twoją propozycję i Twój pomysł...to kiedy stawiam Ci :drinking: ? Bo zapraszam na drineczka koniecznie :D Quote
Mokka Posted July 16, 2004 Posted July 16, 2004 Dumna jestem i wzruszona :oops: I naprawdę, od razu asekurowałam się, że taki przydomek pewnie już gdzieś jest. Najciemniej pod latarnią ... No to jest okazja do :drinking: Ja w ogóle mam zaległości, bo Beja jeszcze nie widziałam naocznie :oops: Quote
PIKA Posted July 16, 2004 Posted July 16, 2004 Bea gratulacje za przydomek :drinking: i gratulacje dla ZKwP, że go go w ogóle dali po miesiącach oczekiwania :drinking: Mokka wyspowiadać mi się tu, kiedy Beja pojedziesz oglądnąć, bo mam cos dla Ciebie od ponad dwóch miesięcy :oops: Quote
bea100 Posted July 16, 2004 Author Posted July 16, 2004 Dumna jestem i wzruszona...No to jest okazja do :drinking: Ja w ogóle mam zaległości.. No bo na to co najbardziej oczywiste i najprostsze...wpaść najtrudniej (tym bardziej wielkie dzięki :D ) Mokka, Pika: sobota, niedziela (do ustalenia)... na :drinking: Quote
Mokka Posted July 16, 2004 Posted July 16, 2004 Dumna jestem i wzruszona...No to jest okazja do :drinking: Ja w ogóle mam zaległości.. No bo na to co najbardziej oczywiste i najprostsze...wpaść najtrudniej (tym bardziej wielkie dzięki :D ) Mokka, Pika: sobota, niedziela (do ustalenia)... na :drinking: Buuu :( na pewno nie ta, bo mam w pracy szkolenie cały weekend i nie następna, bo wyjeżdżam. Jak zwykle nie wiadomo kiedy :-? Quote
bea100 Posted July 16, 2004 Author Posted July 16, 2004 ...Buuu :( na pewno nie ta, bo mam w pracy szkolenie cały weekend i nie następna, bo wyjeżdżam. Jak zwykle nie wiadomo kiedy :-? Jak się dwie niedziele do kupy zejdą ????? :wink: :lol: Quote
Bluebird Posted July 23, 2004 Posted July 23, 2004 czy ktos zna jakieś ogry - reproduktory z Trójmiasta? Quote
bea100 Posted July 23, 2004 Author Posted July 23, 2004 Jest Boss Ogary Zarzyckich (reproduktor) ur 22.03.1997/ w Szczecinie, no może do Trójmiasta jest ,,kawałek" ze Szczecina ale to najbliżej co znalazłam (mam adres jeśli chcesz napiszę Ci na pv) o innych reproduktorach w tamtych stronach nie wiem 8) Quote
Hania Posted July 24, 2004 Posted July 24, 2004 Znałam tam jednego reproduktora- z okolicy ale już nie żyje :-( - HUSARZ z Czpielskich Jarów. Był też DENAR z Gończków, ale od kilku lat nie ma kontaktu z właścicielami. Nie wiem co będzie najbliżej? Poznań? Piła? Quote
Bluebird Posted August 2, 2004 Posted August 2, 2004 Chwalimy się, mój ogr :wink: Bończa dostała w Głogowie CWC, NSwR i BOB i tym samym zalończyła Ch.PL ! Pozdrawiamy i zyczymy udanego i spokojnego porodu dla ogórków :) Quote
bea100 Posted August 2, 2004 Author Posted August 2, 2004 Chwalimy się, mój ogr :wink: Bończa dostała w Głogowie CWC, NSwR i BOB i tym samym zalończyła Ch.PL ! Pozdrawiamy i zyczymy udanego i spokojnego porodu dla ogórków :) GRATULUJĘ serdecznie i Bończy i Tobie :BIG: Ucałowania również od Ogórkowej Matki :P Quote
Recommended Posts