Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jest pomyłka w nr
powinno być tak

PL88 1050 1924 1000 0022 6878 6056
SWIFT: ING BPL PW

Tylko prosze opisz przelew że to pieniażki dla owczarka w potrzebie i dla psa Boniego

Bardzo dziękujemy

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Poszlo :thumbs:
Beka wyslalam 36 euro (prawdopodobnie bank zabierze 6 euro :roll:), wiec 101 zl bedzie po dziszejszym kursie:roll:. Daj znac czy doszlo, bo jesli dojdzie to postaram sie jeszcze cos pozniej doslac:razz:.

Pozniej napisze maila do fundacji, musze poczekac az moj TZ wroci i sprawdzi :roll:, zebym nie poslala z bledami :eviltong:

Posted

beka napisał(a):
Boni nie ma rozwolnienia. Po prostu często się wypróznia, pewnie nie przyswaja bo qupale sie duże,,,
A czy się poprawi? Tego to nie wie nikt nawet weci.....
Ale już jest dużo lepiej wiec wszystko jest mozliwe.

Karma nie jest tania + plus leki to ok 350 zł miesięcznie,
Dla mnie to dużo....

oczywiscie, to bardzo duzo.... a do tego masz pewno jeszcze kupe swoich kulek....eh...

czy jesli bedzie sie Ciebie dofinansowywac co miesiac to dasz rade? Czy nie chodzi tylko o pieniadze ale o czas jaki musisz posiwecac? W sensie, psaik musi szukac nowego DT lub DS?

pozdr!

Posted

Podesłałam 50 PLN dla Boniego, dajcie znać, jak pieniądze dotrą...

BTW może ktoś mógłby porozsyłać "wyciskacze łez" na PW do większej liczby dogomaniaków? Im więcej ludzi odwiedzi wątek, tym większa sansa na znalezienie mu domu. W końcu na dogo ogłaszana jest masa potrzebujących psiaków, a większość ludzi nie odwiedza wszystkich wątków, a tylko kilka - kilkanaście konkretnych...

Posted

"
Dear, Natalia,

Now a week has passed since Bonis appeal ran throught the allocator.

Did you get any offers, perhaps for a foster home?

I can imagine that a lot of persons are afraid of the high costs for veterinary treatment and medicine for Boni.

Have you a financier for Boni? Do you have someone who is able and willing to pay for his habitation?

If this is the case, we can make new effort at less to find a new foster home for him.

I this evening asked a potentionel spender if she can support Boni financially. Now I am waiting for an answer.

Besides, how is he of?

Best regards

Birgit Zach"

Posted

[quote=majafaja;
czy jesli bedzie sie Ciebie dofinansowywac co miesiac to dasz rade? Czy nie chodzi tylko o pieniadze ale o czas jaki musisz posiwecac? W sensie, psaik musi szukac nowego DT lub DS?

pozdr!

Boni nie moze zostać u mnie na stałe.

Tak nie chodzi tylko o pieniądze i nie tylko o czas, ale i komfort Boniego.
On siedzi cały dzień w kojcu.
Ja jestem u niego 2 razy dziennie w weekendy 3
Ale spacer ma raz dziennie...:( wieczorem kiedy mogę zając syna bajkami....wtedy karmie Boniego ostatni raz (dostaje 3 razy) i biorę na spacer.
W weekendy Ma 2 lub 3 spacery zależy ile mam czasu.

A poza tym doszły kłopoty ze zdrowiem mojej suni :( i moim - (mam problemy z chodzenie, stan zapalny i ostrogę piętową).

DS lub DT potrzebny

Posted

beka napisał(a):

W weekendy Ma 2 lub 3 spacery zależy ile mam czasu.

A poza tym doszły kłopoty ze zdrowiem mojej suni :( i moim - (mam problemy z chodzenie, stan zapalny i ostrogę piętową).

DS lub DT potrzebny

no tak, jasne, rozumiem beka, nie tlumacz sie. technicznie pytam.

jesli potrzebujecie jakies maile po angielsku, tlumaczenie 'lzawej' historii, to dajcie mi znac, chetnie pomoge

Posted

Droga Natalio,

Minal juz tydzien odkad pojawil apel w sprawie Boniego.

Czy otrzymalas jakies oferty, moze DT?

Mysle, ze wiele osob boi sie wysokich kosztow leczenia i lekarstw dla Boniego.

Czy pojawil sie ktos sklonny finansowac Boniego? Czy znalazals kogos, kto chcialby zaplacic za jego utrzymanie/m-sce pobytu?

Jesli w tym tkwi problem, mozemy znowu postarac sie chociay znalezc dla mnie DT.

Dzis zapytalam osobe, ktora potencjalnie jest zainteresowana wsparciem fin dla Boniego, teraz czekam na odpowiedz.

A poza tym jak sie ma Boni? ?

Pozdrawiam ...

Posted

Moze fotki aktualne Boniegi i filmik wstawic do pierwszego postu?
Bo moze nie kazdemu chce sie czytac caly watek:oops:, przeciez to w sumie bardzo piekny psiak i wierze, ze mimo kosztow znajdzie swego ludzia.