Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

beka napisał(a):
Od wczoraj rozstój żołądna, nie wiem czemu :(

może coś łapnął na spacerze mój jak coś zje, to od razu widać bo na efekt długo nie trzeba czekać .....

Posted

musisz mu ubierać kaganiec, u mnie na osiedlu tyle różności ludzie wywalają przez okna :mad:że bezpański pies może się z powodzeniem wyżywić. Mój nauczył się ściągać kaganiec, ale na szczęście ma taki zwyczaj że jak coś znajdzie to przychodzi się pochwalić i mogę mu odebrać. Gorzej mam w polach bo tam jak jest gnojowica to nie może się oprzeć i ..... efekt gotowy.

Posted

i jak Boni ? było cóś "nie ten tego" :cool1: ? Mój wy.....ł dziś .... folię :crazyeye: ale wcześniej był na spacerze z moim menem a on zamiast psa pilnować (wziął go bez kagańca :mad:) patrzył na samoloty.

Posted

Poza z lekka rzadka qupką nie by ło problemw.

Dziś z brzuszkiem ok, ale przyszłam póżniej niz zwykle i Boni był juz caly w nerwach...
Cały czas kłapał szczękami.

Steryd i antybiotyk który przyjmuję zaczynaja działać . Skóra wyglada znacznie lepiej

Posted

Tak jak napisała Beata.
Mysza a októrej bywasz na Kosiarzy?
Bo wybieram sie z Bonim na pobieranie krwi....
w czwartek po poludniu

Posted

beka napisał(a):
Tak jak napisała Beata.
Mysza a októrej bywasz na Kosiarzy?
Bo wybieram sie z Bonim na pobieranie krwi....
w czwartek po poludniu

Bywam po poludniu, zwykle po 17- możemy się umówić, ja jestem ponad 2 godziny co najmniej zawsze.
Aha i zobaczysz ONka - kolejnego bidulka na żywo.

Posted

Dostałam takiego maila:

Wiadomość od: Goya1980
Strona z przedmiotem: Piękny owczarek - czy jest dla niego nadzieja???
Treść wiadomości:
Będziemy wysyłać pieniązki co miesiąc na Boniego, tyle co mogę zrobić...
Pozdrawiam Małgosia S.......
Piękny pies, wspaniały

Byłoby fajnie jakby ktoś wysłał parę ciepłych słów z podziękowaniem. Podam maila na priva.

Posted

Oczywiście że dostaje enzymy. Bez tego by nie przeżył. Dostaje Kreon 3* dziennie po 2 kapsułki 10000 jednostek każda.
W poniedziłek jestem u pani doktór spytam o pankreatynę bo to jednak tańszy lek....

Posted

Isadora to wyślij mi ja do nich napiszę.

Dostałm też 2 maile z allegro.
Jeden dom nie dla Boniego napewno bo jest 7 letnie dziecko a Boni to pies nadpobudliwy i choć nie jet agresywny lepiej nie ryzykować.
Drugi z pytaniem o stan psa i sposób leczenia.
Od razu wczoraj odpisałam.