Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Bursztynka13'][B]Dzisiaj kupuję aparat[/B]:) Mogli byście mi polecić jakąś małą lustrzankę (przestępna cena! Do tysiąca:lol:) [B]z szybką migawką[/B]? Myślałam o sony alpha A35X ... A wy co o tym myślicie[/QUOTE]

może warto się zastanowić, a nie podejmować decyzję tego samego dnia? testy poczytać? cokolwiek?
do 1000zł nie kupisz lustrzanki z obiektywem..
szybka migawka? co masz na myśli?

• Replies 15k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jednak zdecydowałam się na sony alpha 700k... Kosztuje 3 i pół tysiąca... Ale co z tego (ważne że ja nie płacę:evil_lol: tylko mój tata). Czytałam już o nim, a zamawiam przez internet to mam jezcze trochę czasu aby jeszcze parę inforamacji o nim przeczytać... A z szybką migawką, to chodziło mi o to żeby robił nierozmazane zdjęcia w ruchu... Nie wiem jak to się profesjonalnie nazywa...

Posted

[quote name='BBeta'][B]eria[/B], te ramki są bleee :diabloti:[/quote]
heheheh mnie się podobają :lol: a zdjęcia ? chyba ok jak na pierwsze podejścia?

Posted

[quote name='eria']heheheh mnie się podobają :lol: a zdjęcia ? chyba ok jak na pierwsze podejścia?[/QUOTE]
Ostatnie najlepsze moim zdaniem ;)

Posted

[quote name='Bursztynka13'] A z szybką migawką, to chodziło mi o to żeby robił nierozmazane zdjęcia w ruchu... Nie wiem jak to się profesjonalnie nazywa...[/QUOTE]

no to możesz się zdziwić..

Posted

[quote name='Bursztynka13']Jednak zdecydowałam się na sony alpha 700k... Kosztuje 3 i pół tysiąca... Ale co z tego (ważne że ja nie płacę:evil_lol: tylko mój tata).

[B][COLOR="Red"]to moze od razu Canona 1D? podobno lepszy........... :diabloti:[/COLOR][/B]

A z szybką migawką, to chodziło mi o to żeby robił nierozmazane zdjęcia w ruchu... Nie wiem jak to się profesjonalnie nazywa...[/QUOTE]

powodzenia:diabloti: a co zamontujesz w ta wielka czarna dziure z przodu puszki? Soczewke?

eria, fajna kolorystyka, a ramki niezbyt pasuja;)

Posted

[quote name='Bursztynka13']Jednak zdecydowałam się na sony alpha 700k... Kosztuje 3 i pół tysiąca... Ale co z tego (ważne że ja nie płacę:evil_lol: tylko mój tata). Czytałam już o nim, a zamawiam przez internet to mam jezcze trochę czasu aby jeszcze parę inforamacji o nim przeczytać... A z szybką migawką, to chodziło mi o to żeby robił nierozmazane zdjęcia w ruchu... Nie wiem jak to się profesjonalnie nazywa...[/quote]
Brak mi słów...:roll::comp26:

Posted

dzięki !

pierwszy raz miałam okazję focić kota:loveu: (taki dziś bogaty dzień foceniowy:evil_lol:)
[IMG]http://i35.tinypic.com/2wdy735.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Tinka:)']mnie się podoba, ale strasznie zaszumione i chyba się ostrość gdzieś zgubiła.[/quote]

ostatni raz aparat w rękach trzymałam z dobre 6 miesięcy temu... :oops:

Posted

[quote name='Martinee']mało części do sony (chodzi mi jak by sie zepsł)[/quote]
Tzn? Serwis kiepski?

[quote name='Bursztynka13']A z szybką migawką, to chodziło mi o to żeby robił nierozmazane zdjęcia w ruchu... Nie wiem jak to się profesjonalnie nazywa...[/quote]
To sie nazywa jasny szybki obiektyw + szybki AF w aparacie + wiedza + umiejetonosci... :]

Wlasnie, co do niego podepniesz? ;> Otworek? ;)

Posted

[quote name='eria']

pierwszy raz miałam okazję focić kota:loveu: (taki dziś bogaty dzień foceniowy:evil_lol:)
[url]http://i35.tinypic.com/2wdy735.jpg[/url][/quote]

jak na pierwszy raz to całkiem fajnie to wyszło:razz:

Posted

[quote name='Bursztynka13']Jednak zdecydowałam się na sony alpha 700k... Kosztuje 3 i pół tysiąca... Ale co z tego (ważne że ja nie płacę:evil_lol: tylko mój tata). Czytałam już o nim, a zamawiam przez internet to mam jezcze trochę czasu aby jeszcze parę inforamacji o nim przeczytać... A z szybką migawką, to chodziło mi o to żeby robił nierozmazane zdjęcia w ruchu... Nie wiem jak to się profesjonalnie nazywa...[/quote]

[I]O, nareszcie ktoś będzie miał lustro Sony, prócz mnie :cool3: A właśnie, jaki obiektyw będziesz miała do niego? ;)[/I]

Posted

[quote name='psiulka'][I]O, nareszcie ktoś będzie miał lustro Sony, prócz mnie :cool3: A właśnie, jaki obiektyw będziesz miała do niego? ;)[/I][/quote]
Najpierw zobaczymy, czy wie że do tego trzeba obiektyw:razz:

Posted

[quote name='psiulka'][I]O, nareszcie ktoś będzie miał lustro Sony, prócz mnie :cool3: A właśnie, jaki obiektyw będziesz miała do niego? ;)[/I][/quote]
Ja też mam lustro Sony :cool3: