Justa Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 [quote name='Bursztynka13'][B]Dzisiaj kupuję aparat[/B]:) Mogli byście mi polecić jakąś małą lustrzankę (przestępna cena! Do tysiąca:lol:) [B]z szybką migawką[/B]? Myślałam o sony alpha A35X ... A wy co o tym myślicie[/QUOTE] może warto się zastanowić, a nie podejmować decyzję tego samego dnia? testy poczytać? cokolwiek? do 1000zł nie kupisz lustrzanki z obiektywem.. szybka migawka? co masz na myśli? Quote
Bursztynka13 Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Jednak zdecydowałam się na sony alpha 700k... Kosztuje 3 i pół tysiąca... Ale co z tego (ważne że ja nie płacę:evil_lol: tylko mój tata). Czytałam już o nim, a zamawiam przez internet to mam jezcze trochę czasu aby jeszcze parę inforamacji o nim przeczytać... A z szybką migawką, to chodziło mi o to żeby robił nierozmazane zdjęcia w ruchu... Nie wiem jak to się profesjonalnie nazywa... Quote
eria Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 [quote name='BBeta'][B]eria[/B], te ramki są bleee :diabloti:[/quote] heheheh mnie się podobają :lol: a zdjęcia ? chyba ok jak na pierwsze podejścia? Quote
BBeta Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 [quote name='eria']heheheh mnie się podobają :lol: a zdjęcia ? chyba ok jak na pierwsze podejścia?[/QUOTE] Ostatnie najlepsze moim zdaniem ;) Quote
Justa Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 [quote name='Bursztynka13'] A z szybką migawką, to chodziło mi o to żeby robił nierozmazane zdjęcia w ruchu... Nie wiem jak to się profesjonalnie nazywa...[/QUOTE] no to możesz się zdziwić.. Quote
LeCoyotte Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 [quote name='Bursztynka13']Jednak zdecydowałam się na sony alpha 700k... Kosztuje 3 i pół tysiąca... Ale co z tego (ważne że ja nie płacę:evil_lol: tylko mój tata). [B][COLOR="Red"]to moze od razu Canona 1D? podobno lepszy........... :diabloti:[/COLOR][/B] A z szybką migawką, to chodziło mi o to żeby robił nierozmazane zdjęcia w ruchu... Nie wiem jak to się profesjonalnie nazywa...[/QUOTE] powodzenia:diabloti: a co zamontujesz w ta wielka czarna dziure z przodu puszki? Soczewke? eria, fajna kolorystyka, a ramki niezbyt pasuja;) Quote
Unbelievable Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 [quote name='Bursztynka13']Jednak zdecydowałam się na sony alpha 700k... Kosztuje 3 i pół tysiąca... Ale co z tego (ważne że ja nie płacę:evil_lol: tylko mój tata). Czytałam już o nim, a zamawiam przez internet to mam jezcze trochę czasu aby jeszcze parę inforamacji o nim przeczytać... A z szybką migawką, to chodziło mi o to żeby robił nierozmazane zdjęcia w ruchu... Nie wiem jak to się profesjonalnie nazywa...[/quote] Brak mi słów...:roll::comp26: Quote
Nicka* Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 [url]http://i36.tinypic.com/2rdxb8z.jpg[/url] - eria, to jest super, a co do ramki to mi tam nie przeszkadza. Quote
eria Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 dzięki ! pierwszy raz miałam okazję focić kota:loveu: (taki dziś bogaty dzień foceniowy:evil_lol:) [IMG]http://i35.tinypic.com/2wdy735.jpg[/IMG] Quote
nathaniel Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 [quote name='Tinka:)']mnie się podoba, ale strasznie zaszumione i chyba się ostrość gdzieś zgubiła.[/quote] ostatni raz aparat w rękach trzymałam z dobre 6 miesięcy temu... :oops: Quote
Sallcia Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 bardzo ładne zdjęcie , nie powiem.:razz: kotek ciekawie uchwycony i kolor oczu jest fajnie ostry.;) Quote
dog_master Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 [quote name='Martinee']mało części do sony (chodzi mi jak by sie zepsł)[/quote] Tzn? Serwis kiepski? [quote name='Bursztynka13']A z szybką migawką, to chodziło mi o to żeby robił nierozmazane zdjęcia w ruchu... Nie wiem jak to się profesjonalnie nazywa...[/quote] To sie nazywa jasny szybki obiektyw + szybki AF w aparacie + wiedza + umiejetonosci... :] Wlasnie, co do niego podepniesz? ;> Otworek? ;) Quote
ariss Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 [quote name='eria'] pierwszy raz miałam okazję focić kota:loveu: (taki dziś bogaty dzień foceniowy:evil_lol:) [url]http://i35.tinypic.com/2wdy735.jpg[/url][/quote] jak na pierwszy raz to całkiem fajnie to wyszło:razz: Quote
goldenka245 Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 [quote name='dog_master'] Wlasnie, co do niego podepniesz? ;> Otworek? ;)[/quote] Szkiełko:loveu: [SIZE=1]A co to szkłoooo?:evil_lol:[/SIZE] Quote
LeCoyotte Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 [B]eria[/B], ladnie wyszlo:) szkoda ze pod swiatlo, bo kotek zamiast miec oswietlony ryjek to mu sie czubek glowy swieci;) Quote
psiulka Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 [quote name='Bursztynka13']Jednak zdecydowałam się na sony alpha 700k... Kosztuje 3 i pół tysiąca... Ale co z tego (ważne że ja nie płacę:evil_lol: tylko mój tata). Czytałam już o nim, a zamawiam przez internet to mam jezcze trochę czasu aby jeszcze parę inforamacji o nim przeczytać... A z szybką migawką, to chodziło mi o to żeby robił nierozmazane zdjęcia w ruchu... Nie wiem jak to się profesjonalnie nazywa...[/quote] [I]O, nareszcie ktoś będzie miał lustro Sony, prócz mnie :cool3: A właśnie, jaki obiektyw będziesz miała do niego? ;)[/I] Quote
dog_master Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 [quote name='goldenka245']Szkiełko:loveu: [SIZE=1]A co to szkłoooo?:evil_lol:[/SIZE][/quote]Otworek? pl.wikipedia.org/Camera_obscura ;p Quote
Unbelievable Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 [quote name='psiulka'][I]O, nareszcie ktoś będzie miał lustro Sony, prócz mnie :cool3: A właśnie, jaki obiektyw będziesz miała do niego? ;)[/I][/quote] Najpierw zobaczymy, czy wie że do tego trzeba obiektyw:razz: Quote
goldenka245 Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 [quote name='dog_master']Otworek? pl.wikipedia.org/Camera_obscura ;p[/quote] Dziurke :obrazic: Quote
aleb Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 [quote name='psiulka'][I]O, nareszcie ktoś będzie miał lustro Sony, prócz mnie :cool3: A właśnie, jaki obiektyw będziesz miała do niego? ;)[/I][/quote] Ja też mam lustro Sony :cool3: Quote
infers Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 [IMG]http://i33.tinypic.com/20swuup.jpg[/IMG] Jak Wam się widzi? Quote
psiulka Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 [quote name='aleb']Ja też mam lustro Sony :cool3:[/quote] [I]Tak? Nie wiedziałam. :razz: A pochwal się, jakie! :lol:[/I] Quote
Kora- Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 [IMG]http://img186.imageshack.us/img186/6016/tndsc0182ec3.jpg[/IMG] co sądzita? Quote
betty_labrador Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 wow Kora swietne! szkoda ze frisbee lekko uciete, ale to nic! super jest :loveu: Quote
Recommended Posts