Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Waldek']Kora, oczęta jeszcze rozjaśnij ...i ciut przekadruj, mniej lewej ...a więcej prawej gdzie zwrócony jest wzrok kotki ...[/quote]
Dzięki Waldku za rady, jak tylko będę na swoim komputerze poprawię to zdjęcie. :razz:

A Twoje zdjęcie jak zwykle mi się podoba. :loveu: Choć szkoda, że np. nosek nie jest ostry i ząbki. :)

Posted

[CENTER][SIZE=3][B]Czy ktos moze mi poradzic czy to jest dobry wybor:[/B][/SIZE][/CENTER]
[URL]http://www.optyczne.pl/105.2-Test_obiektywu-Canon_EF_100-400_mm_f_4.5-5.6L_IS_USM_Zdjęcia_i_parametry.html[/URL] ???

Posted

[quote name='PATIszon'][CENTER][SIZE=3][B]Czy ktos moze mi poradzic czy to jest dobry wybor:[/B][/SIZE][/CENTER]
???[/quote]za taką cenę wolałabym coś jaśniejszego:razz:

edit: rozjechało się trochę, usunęłam załącznik

Posted

[quote name='aleb']Jaki polecacie sklep, gdzie można kupić obiektywy taniej niż np. w cyfrowe.pl?[/quote]
zależy od szkła, sprawdź np. na [url]www.skapiec.pl[/url] - porównania wielu sklepów, wpisujesz tylko sprzęt

Posted

[B]Tinka[/B] dzięki :)
Już znalazłam. Jutro zadzwonię czy mają na stanie :cool3:

[b]Mateusz[/b] nie powiedziałabym, że na cyfrowe.pl jest najtaniej ;)

Posted

[quote name='Tinka:)']za taką cenę wolałabym coś jaśniejszego:razz:

edit: rozjechało się trochę, usunęłam załącznik[/quote]
Tzn? Konkretnie.

Jak powiesz konkretnie to zobaczysz, ze nie ma alternatyw... No chyba, ze przy budzecie x10...

;)

Hm, nie ma za bardzo nic innego... Sa Sigmy, np. ta jest podobno najlepsza, porownuja ją z eLkami, ale bez stabilizacji...
[url]http://www.foto-net.pl/sklep/produkt5264-Sigma-100-300-F4-EX-DG-APO-HSM--monopod-moc-Canon.html[/url]
Ta za to jest blizniaczo podobna, ale nie wiem jak z jakoscia...
[url]http://www.foto-net.pl/sklep/produkt20409-Sigma-120-400-F45-56-DG-OS-HSM-moc-Canon.html[/url]

No i sigmy miewaja problemy ogolnie [BF/FF] i z Canonami tez musza sie polubic, wiec jezeli zakup osobisty wraz ze sprawdzeniem, to mozna, nie - to loteria...

W Nikonie jest rewelacyjny 80-400 ;p Ale tego pod C to nie znam... Poszukaj na canon-board ;)

[quote name='aleb']Jaki polecacie sklep, gdzie można kupić obiektywy taniej niż np. w cyfrowe.pl?[/quote]
Zapytaj, jakich nie polecamy, bedzie szybciej ;p

ceneo.pl -> opinieo.pl i gotowe ;)

Unikaj pixmania i japanfoto [maja towary nie z polskiej dystrybucji - potem sa problemy z serwisowaniem]. Cyfrowe.pl moge polecic, sa niedaleko mnie ;p

Posted

[quote name='dog_master']Tzn? Konkretnie.

Jak powiesz konkretnie to zobaczysz, ze nie ma alternatyw... No chyba, ze przy budzecie x10...[/quote]
konkretnie to nie powiem, bo się nie znam:evil_lol: ale jak już miałabym za tyle kupować to jasne

Posted

[quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]
dokładnie !!

gratulacje !! :multi::multi:[/B][/COLOR][/quote]
[I][B]kutwa!!!!!!!!!!!!
muszę czekać do jutra na Canona :placz:[/B][/I]

Posted

[quote name='Tinka:)']konkretnie to nie powiem, bo się nie znam:evil_lol: ale jak już miałabym za tyle kupować to jasne[/quote]
Ale co tu sie znac, spojrz jakie obiektywy sa dostepne... :mad:

Podpowiem: NIC INNEGO NIE MA ;)

Posted

[quote name='Vectra']Bo ????? ...........[/quote]
[I][B]Bo dzisiaj podpisałam umowę i dopiero na jutro go ściągną na magazyn :roll: juz mogli to zrobić na dzisiaj...[/B][/I]

Posted

[quote name='Kora-']
Co sądzicie? :)Pierwsze próby nikkorem.[/quote]
ucięta głowa i niepotrzebne coś w tle z prawej strony
[quote name='dog_master']Ale co tu sie znac, spojrz jakie obiektywy sa dostepne... :mad:

Podpowiem: NIC INNEGO NIE MA ;)[/quote]
nie bij : P

Posted

[quote name='Kora-'][url]http://img89.imageshack.us/img89/2884/tndsc0060zd1.jpg[/url]

Co sądzicie? :)Pierwsze próby nikkorem.[/QUOTE]

pstryk.
zero emocji tu widzę.

Posted

[quote name='Tinka:)']nie łapię się w obiektywach, szczególnie do canona ;)[/quote]
Z calym szacunkiem....to czego sie wypowiadasz skoro nie lapiesz sie w obiektywach...? :cool3:

Moze ktos mi cos konkretnego za i przeciw tej lufie?

Posted

[quote name='PATIszon']Z calym szacunkiem....to czego sie wypowiadasz skoro nie lapiesz sie w obiektywach...? :cool3:[/quote]
bo ja jakbym miała kupować coś za tyle pieniędzy to kupiłabym coś jasnego. Piszę to chyba 3 czy 4 raz:razz:

Posted

[quote name='Tinka:)']bo ja jakbym miała kupować coś za tyle pieniędzy to kupiłabym coś jasnego. Piszę to chyba 3 czy 4 raz:razz:[/QUOTE]

a już dog_masterka pisła że NIE MA
chyba że masz jakieś 30k zł na zbyciu :P