Justa Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [quote name='Vectra']dobra , oddam do serwisu jak się wpakują w kadr :diabloti: te syfki znaczy ....[/QUOTE] ciekawe jaki jest w tej chwili koszt takiej przyjemności. ja nie wymieniam obiektywów właściwie wogóle, dlatego póki co czyściutko :cool3: Quote
goldenka245 Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [IMG]http://img244.imageshack.us/img244/4074/gruszkavo9.jpg[/IMG] O takie:roll: (wycinałam ze zdjęcia) Co ciekawe dobrych kilka miechów nie ściągałam obiektywu:roll: Quote
Unbelievable Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [quote name='goldenka245'] O takie:roll: (wycinałam ze zdjęcia) Co ciekawe dobrych kilka miechów nie ściągałam obiektywu:roll:[/quote]chciałam napisać że przy zmienianiu filmu mogło coś wlecieć ale to nie taki aparat:evil_lol: Quote
Justa Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Wiesz, mógł wlecieć jak wyminiałaś a przylepić sie po czasie, bo puszka to nie czarna dziura i syfek sobie mógł fruwać. Quote
goldenka245 Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [IMG]http://img135.imageshack.us/img135/5462/gruszpx4.jpg[/IMG] Tak to wygląda na zdjęciu, nie na każdym to widać, ale na tym myślę, że bardzo dobrze:roll: Zdjęcia proszę nie oceniać, bo jest złe... Quote
Vectra Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [quote name='Justa']ciekawe jaki jest w tej chwili koszt takiej przyjemności. ja nie wymieniam obiektywów właściwie wogóle, dlatego póki co czyściutko :cool3:[/quote] Ja też nie wymieniam , a jak już zmieniałam :cool3: to z dala od psów :evil_lol: i syfów :diabloti: muszę napisac do canona ile to kosztuje :razz: a jeszcze jedno .. ile można zrobić zdjęć puszką ? ile to wytrzymuje ? jest jakiś limit czy nie ? a jak się skończy , to co dalej :razz: Quote
Vectra Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 ale mnie naleciała ochota na gruszkę :siara: [url]http://img135.imageshack.us/img135/5462/gruszpx4.jpg[/url] Quote
goldenka245 Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [quote name='Vectra']ale mnie naleciała ochota na gruszkę :siara: [URL]http://img135.imageshack.us/img135/5462/gruszpx4.jpg[/URL][/quote] Mogę Ci wysłać, chcesz?:diabloti::evil_lol: Quote
masienka Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [quote name='Vectra']a jeszcze jedno .. ile można zrobić zdjęć puszką ? ile to wytrzymuje ? jest jakiś limit czy nie ? a jak się skończy , to co dalej :razz:[/quote] niewiele ponad cztery tysiace :cool1: Quote
Vectra Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [quote name='goldenka245']Mogę Ci wysłać, chcesz?:diabloti::evil_lol:[/quote] tak :loveu: mailem :diabloti: [quote name='masienka']niewiele ponad cztery tysiace :cool1:[/quote] :crazyeye: nie żartuj , ja mam już dużo , serio dużo :evil_lol: ponad 10 tysięcy :cool3: z hakiem :cool1: dużym :cool1: Quote
goldenka245 Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [quote name='Vectra']tak :loveu: mailem :diabloti: :crazyeye: nie żartuj , ja mam już dużo , serio dużo :evil_lol: ponad 10 tysięcy :cool3: z hakiem :cool1: dużym :cool1:[/quote] Ja też mam 10 tyś.:diabloti: Quote
dog_master Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 Zalezy, jak skutecznie dziala, poszukaj sobie w necie porownan ;p Niektore po prostu potrzasaja i troszke syfu ucieka niewiadomo gdzie. W Olku membrana filtr drga, a syfki spadaja na lepką tasme i juz tam zostaja ;p No co Wy, placicie za czyszczenie?! Tak, migawka ma okreslona zywotnosc. Od ~30k w apatorskich puszkach do 150k w profi. Koszty wymiany migawki to jakis 700zl +. Quote
Vectra Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Tylko na dysku mam 15 tysięcy zdjęć !!!! :siara: z eosa .... jeszcze na płytkach mam czy to oznacza że koniec jest bliski ? :placz: Quote
masienka Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 jak poszlam z migawka do serwisu to sie odrobinke zdziwili :cool1::cool1::cool1: jak widac zawsze mozna trafic na felerna sztuke :cool1: Quote
Unbelievable Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 chwila, co się dzieje z migawką jak się już zużyje? Quote
dog_master Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 [quote name='Tinka:)']chwila, co się dzieje z migawką jak się już zużyje?[/quote] Noo... Nie dziala ;p Wymienia sie. Vectra, luz, jeszcze duzo zycia wspolnego przed Wami ;p Quote
Vectra Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 to spoko , bo ja mocno związana emocjonalnie , jestem z Romanem moim :) Quote
eria Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='Vectra'] czy to oznacza że koniec jest bliski ? :placz:[/quote] koniec pamięci komputera napewno :diabloti: Quote
Rinuś Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='Vectra']a ja mam takie tam w aparacie , że podobno samo czyści :diabloti: znaczy to działa czy nie ? :cool3: bo ja się nie znam :oops: :evil_lol:[/quote] [B][I]jak wyłączasz to wyświetla Ci się napis "czyszczenie matrycy" ? :cool3:[/I][/B] [quote name='Vectra']ale mnie naleciała ochota na gruszkę :siara: [URL]http://img135.imageshack.us/img135/5462/gruszpx4.jpg[/URL][/quote] [B][I]taaa musiałaś w image dac fotę nie? :diabloti: nie iwdzę jej !![/I][/B] [quote name='Vectra']Tylko na dysku mam 15 tysięcy zdjęć !!!! :siara: z eosa .... jeszcze na płytkach mam czy to oznacza że koniec jest bliski ? :placz:[/quote] [B][I]to jak się zrobi ileś tysięcy zdjęc to co się dzieje?:roll:[/I][/B] Quote
agbar Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='Parysówna']Wielkie dzięki, wiedziałam, że na Was można liczyć :cool3: Troche fotek z S5 już widziałam, buszowałam po necie. W S3 o ile pamiętam czegoś mi brakowało (co znalazło się w S5), ale nie wiem dokładnie co to było :lol:.[/quote] Mam nadzieje,ze S5 nie szumi tak jak jego mlodszy braciszek.... [quote name='Vectra']a ja mam takie tam w aparacie , że podobno samo czyści :diabloti: znaczy to działa czy nie ? :cool3: bo ja się nie znam :oops: :evil_lol:[/quote] o ile nie masz takiego doopiatego zespolu jak ja:diabloti:to pewnie dziala:evil_lol: [quote name='Justa']ciekawe jaki jest w tej chwili koszt takiej przyjemności. [/quote] W Canonie na Zytniej bodajze,swojego czasu czyscili matryce za darmo...nie wiem jak jest teraz.''Swojego czasu'' to bylo cos ok. roku temu...Jak jest teraz nie wiem:niewiem: Quote
Fauka Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Ale zajadła awantura w tym temacie. Moim zdaniem o umiejętnościach nie świadczy lustro tylko sam czlowiek, dobry fotograf uchwyci dobre zdjęcie byle czym a lustrzanką dobre zdjecie zrobi praktycznie każdy (znam przypadki, beztalencia które jednak lustrzanki dostawały i zdjęcia wychodziły). NIE ważne czym zdjęcia są pstrykane, ważne są umiejętności i "zmysł artystyczny" fotografującego, zwykłe zdjęcie może pstryknąć każdy ;) Quote
Helga&Ares Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='Vectra'] a jeszcze jedno .. ile można zrobić zdjęć puszką ? ile to wytrzymuje ? jest jakiś limit czy nie ? a jak się skończy , to co dalej :razz:[/quote] dla 'naszych' Canonów ok. 50 tys. zdjęć:cool3:, tyle gwarantują, że zrobi, ale może więcej:lol: Quote
Vectra Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [QUOTE]Ale zajadła awantura w tym temacie.[/QUOTE] wymiana zdań , nie awantura Quote
Recommended Posts