Fortuna Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Czesc Kochani. Ucze sie wstawiac zdjecia. A oto wyposazenie Filipka. Korzysta z niego gdy pani cwiczy lub siedzi przy komputerze. [IMG]http://img254.imageshack.us/img254/646/obraz011eb2.jpg[/IMG] Quote
taxelina Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='deer_1987']a jakie ogolne reakcje rodzicow na niego? ;)[/quote] nie odp mi :( Quote
Fortuna Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='deer_1987']a jakie ogolne reakcje rodzicow na niego? ;) Poslanko pierwsza klasa :D[/quote] Moja mama zakochana po uszy. Wczoraj powiedziala mi, ze Filip jest u niej tylko 2 dni, a ona go juz tak bardzo kocha. Natomiast moj tata potrzebuje jeszcze troche czasu. On chyba caly czas ma przed oczyma Nuke (ich jamnika, ktory zmarl , zyjac 18 lat ). Ale to dobry czlowiek, wiec przypuszczam, ze za kilka dni, bedzie tak samo zakochany. Poza tym to bardzo odpowiedzialni i kochajacy zwierzeta ludzie, wiec jestem spokojna o Filipka. Quote
taxelina Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Aha, kobiety podobno sie szybciej zako****a :P Quote
Fortuna Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='deer_1987']Aha, kobiety podobno sie szybciej zako****a :P[/quote] Nie tyczy sie to mojego TZ . On zako****e sie natychmiastowo w kazdym psie. Szczegolnie kiedy jest jego. Potem marudzi, ze nie moze sie rozlozyc wygodnie na kanapie, ale jak by byly dwa to dwa by na tej kanapie z nim lezaly. Przytulaja sie do siebie, az jestem czasami zazdrosna. :mad::evil_lol::evil_lol::eviltong:;) Quote
taxelina Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Hahah :D Mojego tez nie. On mial jamnika zanim musial wyjechac do Szwecji.. musial dom znalesc Emilowi.. taki jak Sherry krotkowlosy standard cz-pod. Smutno mu bylo i zawsze wspominal... potem Niunia do nas przyszla - dluga historia - ogolnie rodzice jego wzieli od zanjomej ktora miala imprezki z alkoholem a psa bila i nie mogl po za kuchnie wychodzic a na stol wskakiwala zeby cos zjesc bo nie dostawala nic. ale rodzice nie mogli jej miec wiec my wzielismy zamiast szukac jej JAKIEGOS OBCEGO domu. a potem we wrzesniu 2007 kupilam mezowi Sherry na urodziny Quote
Fortuna Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Jak moi faceci, jeden maly, drugi duzy, zobaczyli Filipa, od razu go chcieli wziasc do nas. Byli nawet gotowi jechac w weekend do Polski, zeby go zabrac. Na co moja mama stwierdzila, ze Filipka w zyciu by nie oddala, ze obiecala mu ,ze do konca jego dni bedzie u niej i bedzie mial jak w raju. Quote
Isadora7 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='Fortuna']Moja mama zakochana po uszy. Wczoraj powiedziala mi, ze Filip jest u niej tylko 2 dni, a ona go juz tak bardzo kocha. Natomiast moj tata potrzebuje jeszcze troche czasu. On chyba caly czas ma przed oczyma Nuke (ich jamnika, ktory zmarl , zyjac 18 lat ). Ale to dobry czlowiek, wiec przypuszczam, ze za kilka dni, bedzie tak samo zakochany. Poza tym to bardzo odpowiedzialni i kochajacy zwierzeta ludzie, wiec jestem spokojna o Filipka.[/quote] Ja się mamie nie dziwię. Ja autentycznie wierz mi pokochałam Filipa. I najzupełniej trzeźwo spojrzałam na anse Pana Rambo i Pana Filipa. Były to normalne reakcje niesterylnych samców. Filip potrafi ująć. Jest przemiłym Panem Jamnikiem. Bardzo szybko sie uczy i dostosowuje nie tracąc nic z tego cudnego jamniczego charakteru. [quote name='Fortuna']Nie tyczy sie to mojego TZ . On zako****e sie natychmiastowo w kazdym psie. Szczegolnie kiedy jest jego. Potem marudzi, ze nie moze sie rozlozyc wygodnie na kanapie, ale jak by byly dwa to dwa by na tej kanapie z nim lezaly. Przytulaja sie do siebie, az jestem czasami zazdrosna. :mad::evil_lol::evil_lol::eviltong:;)[/quote] Ja to mam farta, muszę sobie chyba królewskie łoże kupić. Co pies to zajmuje mi metraż na kanapie. Sisi potem Filip... a przecież i tak część jest w wieczystej dzierżawie Rambiego. Tylko Calineczka nie zaliczyła i raczej nie zaliczy. Raz że nie dałaby rady wskoczyć, dwa ze ja sama histerii bym dostałą jakbym widziała takie próby z tymi wiszącymi cyckami. A trzy ze do wczorajszego wieczoru była tak masakrycznie brudna i śmierdząca że szok. Nawet Rambiego separowałam od niej. Dzisiaj nie ta dziewczynka. Quote
Fortuna Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 To ona jest taka malutka? A jak reaguje na inne psy i suczki ? Quote
Isadora7 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='Fortuna']To ona jest taka malutka? A jak reaguje na inne psy i suczki ?[/quote] rewelacyjnie, wszystko co sie rusza jest dla niej przyjacielskie Quote
Celina12 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Piękne zdjęcia-jak ma sie dobrze Filipek...mój TZ-et też zakochany w naszych jamnikach...o sobie już nie wspomnę :diabloti:. Udało Ci sie Filipku...:multi: Quote
JamniczaRodzina. Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Super widać jaki Filipek jest kochany.:loveu: Quote
danka1234 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 No widać że Filipek bedzie miał anielskie życie w tym domku .Żeby było takich więcej dla naszych jamnisiów które jeszcze czekają na taką szanse. Quote
Fortuna Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='danka1234']No widać że Filipek bedzie miał anielskie życie w tym domku .Żeby było takich więcej dla naszych jamnisiów które jeszcze czekają na taką szanse.[/quote] Napewno jest jeszcze jeden Danusiu, [B]my .:lol::lol::lol:;):oops:[/B] Quote
Ola164 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Oj Filipkowi to się poszczęściło :loveu: Oj, jamniki... :loveu::loveu::loveu::( Quote
Fortuna Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Nastepne zdjecia Filipka Smacznie sobie spie, nie przeszkadzac [IMG]http://img413.imageshack.us/img413/2108/obraz003lh6.jpg[/IMG] ktos chodzi po ogrodzie, ja mu zaraz pokaze [IMG]http://img523.imageshack.us/img523/9426/obraz005ez2.jpg[/IMG] [IMG]http://img254.imageshack.us/img254/3835/obraz004ya1.jpg[/IMG] Co ta pancia grzebie tak w tym komputerze, lepiej by mnie troche pomiziala. [IMG]http://img503.imageshack.us/img503/614/obraz006lo3.jpg[/IMG] Quote
Isadora7 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [SIZE=3]Fortuna powiem szczerze... łzy mam w oczach. Łzy radości i wzruszenia. [SIZE=2]A ty myśl wiesz o czym byle szybko bo jeden z jamnisiów (gładkowłosy) ma już dom.[/SIZE] [/SIZE] Quote
taxelina Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [url]http://img523.imageshack.us/img523/9426/obraz005ez2.jpg[/url] Dokladnie tak... ktos chodzi? jakim prawem? WRRRRRRRRRRRRRRR Quote
Tiger Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 No nie ..........:) A ja znowu ryczę ...... Ja gowidziałam w tym betonowym boksie ,zastraszonego , skulonego .... I teraz ..gdy patrzę na te zdjęcia ...to normalnie , wiem , że warto ......że warto .ZAWSZE ...nawet gdy nie zawsze się udaje ...... Filipku masz cudowny domek !!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
DG32 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Filipek wygląda jakby tam mieszkał od zawsze :loveu:. Quote
AmKasia Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 Dobrze,że chociaż jemu się udało... Popłakałam się ze wzruszenia,nawet nie wiecie jak się cieszę,że jest już bezpieczny,że będzie kochany i otaczany opieką do końca swoich dni... Jeszcze raz[B][COLOR=DarkRed] WIELKIE DZIĘKI :loveu:[/COLOR][/B] Quote
Fortuna Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='Isadora7'][SIZE=3]Fortuna powiem szczerze... łzy mam w oczach. Łzy radości i wzruszenia.[/SIZE] [SIZE=3][SIZE=2]A ty myśl wiesz o czym byle szybko bo jeden z jamnisiów (gładkowłosy) ma już dom.[/SIZE] [/SIZE][/quote] Isadorka ja mysle, mysle juz od kilku godzin. Bylam z synkiem na lekcji gry na skrzypcach i totalnie nie moglam sie skupic. Ja nigdy nie mialam psa z dluga sierscia. I dlatego sie zastanawiam. Ty masz doswiadczenie. Ja poprostu chcialam adoptowac zwyklego jamniora albo kundelka. A tutaj takie piekne cudo sie trafia. Quote
Fortuna Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='AmKasia']Dobrze,że chociaż jemu się udało... Popłakałam się ze wzruszenia,nawet nie wiecie jak się cieszę,że jest już bezpieczny,że będzie kochany i otaczany opieką do końca swoich dni... Jeszcze raz[B][COLOR=darkred] WIELKIE DZIĘKI :loveu:[/COLOR][/B][/quote] AmKasiu, to miedzy innymi twoja zasluga. I bedzie jeszcze wiele takich szczesliwych zakonczen, wierze w to. Quote
Fortuna Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='DG32']Filipek wygląda jakby tam mieszkał od zawsze :loveu:.[/quote] Moja mama powiedziala dzisisaj dokladnie to samo. Filip zachowuje sie tak jak by to byl jego dom od urodzenia. Jak wchodzi do domu, to czeka az pancia lub pancio recznikiem wytrze mu lapki. Nauczyl sie tego w ciagu dwoch dni. Niesamowite. Moja mama mowi, ze to jest ich pierwszy w zyciu men ( do tej pory suczki) i to taki madry. Quote
Recommended Posts