Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 500
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

haank napisał(a):
Ależ on jest piękny !!:loveu:

Przyznasz że fajnie się ogląda naszych "wychowanków". To świetny jamnik. Kochany i bardzo mądry. Nie miałam z nim problemów.

Posted

Filipku to ja ci się pochwalę. Od wczoraj jest u mnie tymczasowiczka ze schronu w Zamościu. Ma 2-3 miesiące. Dałam jej na imie Tosca (uwielbiam arie z opery "Tosca")

Posted

[quote name='Isadora7']Filipku to ja ci się pochwalę. Od wczoraj jest u mnie tymczasowiczka ze schronu w Zamościu. Ma 2-3 miesiące. Dałam jej na imie Tosca (uwielbiam arie z opery "Tosca")

Jaka slicznota. Zyczymy Wam Isadorko mile spedzonych razem dni z Tosca.

Posted

Fortuna napisał(a):
Jaka slicznota. Zyczymy Wam Isadorko mile spedzonych razem dni z Tosca.

Och ona bardzo dba o to abym sie nie nudziła. Na przykład wali kupę na środku kuchni siada przy niej i pruje pyszczydło na pół Warszawy aby mnie o tym poinformować:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Isadora7 napisał(a):
Och ona bardzo dba o to abym sie nie nudziła. Na przykład wali kupę na środku kuchni siada przy niej i pruje pyszczydło na pół Warszawy aby mnie o tym poinformować:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:megagrin: :laugh2_2::megagrin: :laugh2_2::megagrin: :laugh2_2::megagrin: :laugh2_2::megagrin: :laugh2_2::megagrin: :laugh2_2:

Nooo, to zdaje się, niegłupia jest ta Twoja Tosca :)
I KOMUNIKATYWNA :megagrin: :laugh2_2:

Congratulations!

• 2 months later...
Posted

U Filipa nie najlepiej ze zdrowkiem. Mial problemy z okiem i to wielkie, od samego poczatku moi rodzice widzieli, ze z okiem jest nie tak, dostawal od weta krople, ktore nie pomogly, teraz jednak dostaje jakies silniejsze leki i jest lepiej. Poza tym ma bardzo slabe serce i ciagle leczona skore. Moi rodzice i weterynarz, ktory sie nim zajmuje , a jest to juz drugi weterynarz bo pierwszy nie dawal sobie rady doszli do wniosku, ze Filip byl i jest w nie najlepszym stanie zdrowotnym. Moi rodzice robia wszystko, zeby Filip byl zdrowy i szczesliwy. Jego pani jest w nim zakochana i bardzo przezywa jego stan zdrowotny. Nie rzuca sie juz tez na jedzenie jak to robil na poczatku, ma juz pewnosc, ze jedzenie zawsze jest i nie bedzie wiecej glodny.

Posted

Fortuna napisał(a):
U Filipa nie najlepiej ze zdrowkiem. Mial problemy z okiem i to wielkie, od samego poczatku moi rodzice widzieli, ze z okiem jest nie tak, dostawal od weta krople, ktore nie pomogly, teraz jednak dostaje jakies silniejsze leki i jest lepiej. Poza tym ma bardzo slabe serce i ciagle leczona skore. Moi rodzice i weterynarz, ktory sie nim zajmuje , a jest to juz drugi weterynarz bo pierwszy nie dawal sobie rady doszli do wniosku, ze Filip byl i jest w nie najlepszym stanie zdrowotnym. Moi rodzice robia wszystko, zeby Filip byl zdrowy i szczesliwy. Jego pani jest w nim zakochana i bardzo przezywa jego stan zdrowotny. Nie rzuca sie juz tez na jedzenie jak to robil na poczatku, ma juz pewnosc, ze jedzenie zawsze jest i nie bedzie wiecej glodny.

O Mój Boże biedny Filipek :-(

Posted

Dla Isadorki

Żyj tak aby każdy kolejny dzień
był niesamowity i wyjątkowy.
Wypełniaj każdą chwilę tak
aby potem wspominać ją z radością.
Czerp energię ze słońca,
kapiącego deszczu i uśmiechu innych.
Szukaj w sobie siły,
entuzjazmu i namiętności.
Żyj najpiękniej jak umiesz.
Po swojemu!

Zyczy Filipek i jego rodzinka

Posted

deer_1987 napisał(a):
Jakie nowe wiesci o zdrowiu i w ogole?

Ja bardzo dużo o nim myślę. On i Alfik najbardziej z moich tymczasów utkwili mi w pamięci. Potem przerwa i Prezes, Sisi, Tosca, Carmen i synek goldenki.

Filipek i Alfik zostawali bez zamykania w domu gdy wychodziłam, to bardzo stateczni i grzeczni panowie. Przyznam że chciałabym ich ponownie zobaczyć.

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

U Filipka troche lepiej ze zdrowkiem. Z oczkiem zdecydowanie lepiej. Dostawal tez antybiotyki na gronkowca. Z sercem nie najlepiej, codziennie dostaje tabletki. Widac , ze ten pies przeszedl swoje w zyciu. Trafil do moich rodzicow chyba w ostatnim momencie. Ogolnie Filip wyglada teraz pieknie, zdjecia wstawie wkrotce, moja mama mowi , ze stare rany go czasem jednak bola. Nie wiadomo co sie wydarzylo w jego przeszlosci, ale na pewno duzo. Ma wspanialy charakter i chwyta za serce. :loveu:

• 3 weeks later...
Posted

Czy mozecie mi poradzic jak wstawiacie teraz zdjecia . Ja zawsze wstawialam przez ImageShack, ale ostatnio nie otwieraja mi sie one po wstawieniu. Mam zdjecia Alfika i Filipa i nie moge ich wstawic. Prosze pomozcie.