Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam . Nie przejmuj sie Danusiu, ja mieszkam jeszcze dalej, a tez bym chetnie wziela jakas psinke.
Nasza Lena bedzie miala uszyty specjalny klubowy stroj, jako maskotka klubu pilkarskiego ( mojego synka). Dzisiaj brano jej miare. Przed momentem bylismy na meczu naszego synka. Wygral 7:2 . Lena oczywiscie wrocila z meczu bardziej zmeczona niz moj syn. Mowie wam komedia z tym psem.

.

• Replies 500
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fortuna napisał(a):
Witam . Nie przejmuj sie Danusiu, ja mieszkam jeszcze dalej, a tez bym chetnie wziela jakas psinke.
Nasza Lena bedzie miala uszyty specjalny klubowy stroj, jako maskotka klubu pilkarskiego ( mojego synka). Dzisiaj brano jej miare. Przed momentem bylismy na meczu naszego synka. Wygral 7:2 . Lena oczywiscie wrocila z meczu bardziej zmeczona niz moj syn. Mowie wam komedia z tym psem.

.

To super ale my tez chcemy to zobaczyc,może jakies fotki :cool3:

Posted

danka1234 napisał(a):
Witam wszystkich,kurcze czemu tak daleko mieszkam bo wziełabym jaka psine na tymczas a tak to każdemu za daleko a miejcse w domu wolne.
Ci z Fundacji Medor tez nic nie piszą to nie bede czekac tylko wezme co sie trafi i juz.
Od nas jezdżą ludzie do Warszawy po towar na stadion to jak coś to bedzie można mysleć tym tropem.

To dobrze wiedzieć. Nieraz tak jest, że łatwiej dowieźć do Wawki jak np Kacper z łodzi i Imi z Sochaczewa. A dwóch psiaków żebym nie wiem jak chciała nie dam rady na tymczas

Fortuna napisał(a):
Nie ma sprawy, fotki beda na 100%.

A może zrobisz FotoBloga? Jest tu takie miejsce do tego:
http://www.dogomania.pl/forum/forumdisplay.php?f=80

:loveu:

Posted

Erazm napisał(a):
Ja jestem miedzy Utrechtem, a Amsterdamem. To co Wam przywiezc nastepnym razem?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Masz do nas jakies 150 do 200 km. Przyjezdzasz teraz ?
Koffie is klaar.

Posted

Erazm napisał(a):
Mamy dzis nasza impreze urodzinowa:bigcool::bigcool::bigcool: a przy sobie mam tylko yoorka, zadnych tymczasow

To zycze milej zabawy w takim razie :lol:. A kiedy bedziesz nastepnym razem u nas w Holandii ?

Posted

Erazm napisał(a):
Przyjade na pare dni w maju, byc moze w kwietniu, ale tylko na dwa dni

My tez wybieramy sie pod koniec kwietnia do Polski. Z "Kociego Swiata" adoptujemy chora kotke, z zacma na oczku i bardzo malutka. Bedziemy wiec mieli jednego jamnika i jednego bardzo malutkiego kotka. A to oznacza , ze mozemy adoptowac jeszcze jednego pieska.

A swoja droga jak bedziesz w Holandii to przyjedz do nas. Zapraszamy.

Posted

Filip robi postępy. Zaczyna reagować na podstawowe komendy. Uporał się z torbą podróżną Rambiego. To znaczy skręca się w chińskie osiem i wchodzi w nią całości. Jak to jest skomplikowane potwierdzi ciotka Erazm. Widziała długość Filipa i wie jaka to torba. Poza tym Filip dopomina się o oaptuchanie. Bardzo pięknie woła jak chce wyjść. No i... nie opuszcza mnie na krok, idzie za mną do łazienki, do kuchni ....

Posted

Erazm napisał(a):
Prezent dla Isadorki i reszty jamnikowego towarzystwa, które obiecało pomagać,klembowska Calineczka

Calineczka mini mini jamnisiowata sie przypomina, aha i to nie ja jestem na zdjeciu:mad:

Posted

Erazm napisał(a):
Calineczka mini mini jamnisiowata sie przypomina, aha i to nie ja jestem na zdjeciu:mad:

Rozumiem że nie podobasz się sobie w takim wydaniu :eviltong:.
A Calineczka,jak jej Isadorka nie drapnie to do mnie moze przyjechac na tymczasik.

No Isadorka niedługo czas na rozstanie z Filipkiem.

Posted

danka1234 napisał(a):
Rozumiem że nie podobasz się sobie w takim wydaniu :eviltong:.
A Calineczka,jak jej Isadorka nie drapnie to do mnie moze przyjechac na tymczasik.

No Isadorka niedługo czas na rozstanie z Filipkiem.

To naprawdę nie jest ciotka Erazm. Nic nie ujmując tej Pani - ale Earzm to laska :)

Wiem że rozstanie z Filipkiem, coraz bardziej się z nim dogaduję i żżywam ale taka kolej rzeczy. Tym bardziej że nie wiem czy nie będę miałą sytuacji przejściowej bo wyszła taka akcja:

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=109055

podobno kana l, jak wejdzie na boksy to z nim koniec. Coś sie wydarzyło jeszcze nie wiem co, jak sie moriaaa pojawi będzie więcej szczegółów. Ja już dzwoniłam i i powiedziałam że biorę jak sie nie trafi nic w Łodzi. Kacper ma lepszą sytuację. Ale ten jamniczek byłby wieziony do mnie już jutro bo podobno tak źle, że nie można ani na chwilę dać go na boksy.

Ech jakoś będę musiała dobę wytrzymać. W poniedziałek na szczęście mam urlop.

Posted

Ja tez dzwoniłam do nich i proponowałam że moga przywiez 2 bo na Kacperka Domek stały czeka a tamten moze u mnie tymczas miec ale decyzja należy do nich ,niech przemyśla bo daleko to chca bliżej.

Posted

deer_1987 napisał(a):
Pewnie Ci smutno? :(
Ja nie wiem czy bym mogla miec jakis tymczas :( czlowiek sie zzywa..

Wiesz człowiek się przyzwyczaja owszem, ale ja sobie tłumaczę tak "jeden już szczęśliwy, trzeba pomóc następnemu". Filip jest naprawdę wspaniałym psem. Z każdym dniem pokazuje sie coraz lepiej. Jak się go odremontuje i odżywi będzie dobrze. Już zdecydowanie lepiej wygląda. Nie sterczą mu tak masakrycznie żebra, sierść nabiera blasku. Takie malutkie odleżynki goją się i zarastają. Ma na tylnych udkach wielkości paznokcia. Smaruję mu detromycyną. To naprawdę bardzo mądry i zrównoważony pies.

Posted

Isadora7 napisał(a):
Wiesz człowiek się przyzwyczaja owszem, ale ja sobie tłumaczę tak "jeden już szczęśliwy, trzeba pomóc następnemu". Filip jest naprawdę wspaniałym psem. Z każdym dniem pokazuje sie coraz lepiej. Jak się go odremontuje i odżywi będzie dobrze. Już zdecydowanie lepiej wygląda. Nie sterczą mu tak masakrycznie żebra, sierść nabiera blasku. Takie malutkie odleżynki goją się i zarastają. Ma na tylnych udkach wielkości paznokcia. Smaruję mu detromycyną. To naprawdę bardzo mądry i zrównoważony pies.

Żeby brac tymczasy to tylko takim tokiem rozumowania trzeba sie kierować.