Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Erazm']Prezent dla Isadorki i reszty jamnikowego towarzystwa, które obiecało pomagać,klembowska Calineczka
[IMG]http://img111.imageshack.us/img111/6172/dsc05484zj7.jpg[/IMG][/quote]
Erazm chciałabym więcej informacji o Calineczce, mam w zanadrzu jeszcze jeden domek i myślę że marzy im się taka właśnie Calineczka.
Tyle tylko że domek chce po sterylizacji.

Filipku a ty tam nie próżnuj u cioci Isadorki w torbie tylko dokazuj jak przystało na porządnego jamnika aby ciotka długo o Tobie pamiętała. :evil_lol:

• Replies 500
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='danka1234']Isadorka co tam u Was nowego i czy wiesz co z jamnikiem z ulicy z Łodzi tzn. wiem ze ma tymczas ale co dalej.[/quote]

Dowiem się, trzeba do Medor napisać. Dopiero siadłam do kompa, bo dziś akcja z Calineczką była (ta bidulą w ciąży) i potem posiedziałyśmy "kawowo" z Erazm.

Posted

Calineczkę odebrałam dziś z azylum:angryy:, zawiozłam do kliniki i tam będzie czekac na poród, bo to już na dniach, niestety i oczywiście szczeniaki zostana uspione, mała ma całodobową opiekę i tylko tyle mogłam na dzień dzisiejszy zrobić. Będzie można ją wysterylizować jakieś dwa i półmisiąca po porodzie, więc ten domek pewnie odpada...Calineczki juz oczywiscie nie oddam do :angryy: więc oczy i uszy szeroko otwarte. Isadorka pomoże zrobić piękne allegro:loveu::crazyeye::loveu:

Posted

[quote name='Isadora7']Dowiem się, trzeba do Medor napisać. Dopiero siadłam do kompa, bo dziś akcja z Calineczką była (ta bidulą w ciąży) i potem posiedziałyśmy "kawowo" z Erazm.[/quote]
Do Medor a myślałam że on jest u dziewczyn w Lodzi.
A Calineczka to juz ma tymczas po porodzie załatwiony.

Posted

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Isadorka znosiła Calineczkę z trzech płaskich schodków, co małej się średnio podobało, bo to ruchliwe stworzonko, a Rambuś pysk mi wylizał, że ino furczało

Posted

[quote name='Erazm']:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Isadorka znosiła Calineczkę z trzech płaskich schodków, co małej się średnio podobało, bo to ruchliwe stworzonko, a Rambuś pysk mi wylizał, że ino furczało[/quote]

Jezu ale się trzęsłam ze strachu, bo to malutkie takie i jeszcze ciężarne.

A Filipek jak ci sie podobał? Prawda że dłuuuuuuuuuuuuuugi :lol:

Posted

[quote name='danka1234']To i Rambo byl z wami u Calineczki?[/quote]

O nie za dużo "radochy" by było. Rambo ma alergie na wetka i potwornego stresa. Zostali z Filipem w domu (oddzieleni).

Posted

[quote name='Erazm']Nie, wcisnęłam się na kawę do Isadorki, a klinikę wybrałam za jej zaleceniem koło jej domu;)[/quote]
Koło domu Isadory to Calineczka bedzie miała czeste odwiedziny.:lol:

Posted

Domek staly zwarty i gotowy czeka na Filipa. Dzisiaj z nimi rozmawialam i sa calkowicie gotowi, nawet aparat fotograficzny juz przygotowali, zeby zdawac wam na biezaco relacje ze zdjeciami.

Posted

[quote name='Erazm']Dziewczyny alarm Bezę trzeba zabrać z adopcji, pani twierdzi, że syn ma alergie[/quote]

A co to za psinka, bo ja nie jestem w temacie.

Posted

Beza miała allegro, zgłosiła się jenteligentna pani, zadawała mnóstwo pytań, rozważała za i przeciw, w końcu pojechała po psiaka , potem po kolei wszyscy dostali alergii, najpierw dziecko, mąż, a teraz i ona, całą rodzine powaliło:angryy::angryy::angryy:

Posted

[quote name='Erazm']Beza miała allegro, zgłosiła się jenteligentna pani, zadawała mnóstwo pytań, rozważała za i przeciw, w końcu pojechała po psiaka , potem po kolei wszyscy dostali alergii, najpierw dziecko, mąż, a teraz i ona, całą rodzine powaliło:angryy::angryy::angryy:[/quote]

A dlugo u nich byla ?

Posted

Dwa tygodnie? O mało nie zeszła odebrali ją po sterylce z kliniki, była juz trzema łapami na tamtym świecie bo szwy się rozeszły( albo lekarz źle zszył, albo niedopilnowana:angryy:) pani na początku chciała zwrotu kosztów za ratowanie małej, potem robila testy jak powiedziałam ze na zwroty liczyc nie może:angryy:, może szukała jelenia:angryy:, a w rezultacie nie znalazła chętnego więc i ona ma juz alergię, jenteligencja pokręcona

Posted

Przepraszam za off, ale mamy kolejnego dziadziunia jamniczka.
Pomózcie cioteczki choć dobrymi myślami...

[url]http://dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9848370#post9848370[/url]

Posted

[quote name='Erazm']Dwa tygodnie? O mało nie zeszła odebrali ją po sterylce z kliniki, była juz trzema łapami na tamtym świecie bo szwy się rozeszły( albo lekarz źle zszył, albo niedopilnowana:angryy:) pani na początku chciała zwrotu kosztów za ratowanie małej, potem robila testy jak powiedziałam ze na zwroty liczyc nie może:angryy:, może szukała jelenia:angryy:, a w rezultacie nie znalazła chętnego więc i ona ma juz alergię, jenteligencja pokręcona[/quote]

To przykre co piszesz. A to jest duzy czy maly piesek ?