danka1234 Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Witam Filipka i Wszystkich zainteresowanych jego losem ;) Isadorko pewnie nie możesz się już doczekać przyjazdu Filipka. Przeczytałam że Erazm tez go pomizia tylko mnie ta przyjemność minie:placz: Quote
Isadora7 Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 danka1234 napisał(a):Witam Filipka i Wszystkich zainteresowanych jego losem ;) Isadorko pewnie nie możesz się już doczekać przyjazdu Filipka. Przeczytałam że Erazm tez go pomizia tylko mnie ta przyjemność minie:placz: Danusiu jeszcze na pewno będzie psiak którego wszystkie pomiziamy :) Quote
danka1234 Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Isadorko Ty tam zawsze jesteś na bieżaco z tymi wszystkimi bidami to jak wypatrzysz jakąś bide do natychmiastowej pomocy jak w przypadku Lutusia czy Filipka to szybko mnie powiadamiaj bo ja mało czasu spedzam przy kompie ze względu na pracę wiec tych bidul sama nie wypatrzę a byc może że w czyms pomoge. Quote
Isadora7 Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 danka1234 napisał(a):Isadorko Ty tam zawsze jesteś na bieżaco z tymi wszystkimi bidami to jak wypatrzysz jakąś bide do natychmiastowej pomocy jak w przypadku Lutusia czy Filipka to szybko mnie powiadamiaj bo ja mało czasu spedzam przy kompie ze względu na pracę wiec tych bidul sama nie wypatrzę a byc może że w czyms pomoge. Masz to załatwione :loveu::loveu::loveu: Quote
Fortuna Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Ja tez witam wszystkich dogomaniakow i Filipka oczywiscie i moich rodzicow, byc moze czytaja. Mnie tez prosze powiadamiac o tych wszystkich bidach, moze ja tez jakos pomoge. p. Danusiu niech mi pani wysle na PW numer konta. Quote
danka1234 Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Fortuna napisał(a):Ja tez witam wszystkich dogomaniakow i Filipka oczywiscie i moich rodzicow, byc moze czytaja. Mnie tez prosze powiadamiac o tych wszystkich bidach, moze ja tez jakos pomoge. p. Danusiu niech mi pani wysle na PW numer konta. Jeśli przyszły domek czyta to my również witamy tak wspaniałych ludzi którzy bez chwili namysłu zaoferowali domek biednemu Filipkowi.:loveu: P.Kasiu prosze sie zwracac do mnie na ty lub nick bo żle się czuje z tym P. Jeśli chodzi o konto to jeszcze nic nie ustalone, ale Bunia pisze że zrobiła przelew to najpierw ustalimy komu oddac pieniadze i czy jeszcze potrzeba. My tu działamy na zasadzie zaufania więc wszystko zostanie ustalone i rozliczone nawed jak Filipek bedzie juz bezpieczny w swoim domku. ;) Quote
Fortuna Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 To bardzo dobrze Danusiu. Ja tez oczywiscie mam na imie Kasia. Tutaj u nas to nawet dzieci mowia do wszystkich na ty i ja tez tak wole, ale w Polsce jest troche inaczej. Jak bedzie trzeba wysylaj do mnie od razu na PW numer konta, a ja szybko przesle pieniazki. Quote
AmKasia Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 Filipek już leży wykąpany i erroryzuje moją rodzinę :lol: W każdego się wtula,nawet w koty próbował :evil_lol:ale moje kocury są przyzwyczajone do amstaffów i boją się go panicznie :eviltong: Po kąpieli okazało się,że na jednej łapce ma otwartą rankę,prawdopodobnie jest to odleżyna :roll: Quote
taxelina Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Fortuna napisał(a):Tutaj u nas to nawet dzieci mowia do wszystkich na ty i ja tez tak wole,. gdzie mieszkacie? Quote
danka1234 Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 AmKasia napisał(a):Filipek już leży wykąpany i erroryzuje moją rodzinę :lol: W każdego się wtula,nawet w koty próbował :evil_lol:ale moje kocury są przyzwyczajone do amstaffów i boją się go panicznie :eviltong: Po kąpieli okazało się,że na jednej łapce ma otwartą rankę,prawdopodobnie jest to odleżyna :roll: Jakie cudne wiadomości że jest już w domku,bezpieczny :multi::multi::multi: A poza tą ranką , ząbkami i chudością to myślisz że jest zdrowy? Quote
AmKasia Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 Mam wrażenie,że tylne nużki troszkę zaciągają,ale to chyba przez tą jego chudość.Generalnie,jest maksymalnie przytulaśny,ma super apetyt,jest żywiołowy,aktywny :lol: Sądzę,że jest w dobrej kondycji,pomijając szczegóły które wymieniłaś.To kochana psina :loveu: Właśnie zauważyłam,że ma jakąś brodawkę na klatce piersiowej.Nie wygląda ona jednak groźnie.Obcinam mu teraz pazurki,nie jest zadowolony,ale cierpliwie to znosi :D Jeszcze uszka mu muszę dokładnie wyczyścić,ale to wieczorkiem,żeby nie było tego za dużo. Quote
Fortuna Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 deer_1987 napisał(a):gdzie mieszkacie? Mieszkamy w Holandii. Bardzo sie ciesze, ze Filipek juz w domku. Ucaluj go od nas AmKasiu.Jak tylko dojedzie do domku stalego , to od razu pojedzie do weterynarza. Quote
Isadora7 Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Fortuna napisał(a):Mieszkamy w Holandii. Bardzo sie ciesze, ze Filipek juz w domku. Ucaluj go od nas AmKasiu.Jak tylko dojedzie do domku stalego , to od razu pojedzie do weterynarza. Jak do mnie jutro przyjedzie zobaczę jak to wygląda i jakby co to tez podbiegnę do swojego wetka. W końcu będzie u mnie 3-4 dni więc lepiej wiedzieć. Quote
taxelina Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Fortuna napisał(a):Mieszkamy w Holandii. Pytalam bo w Szwecji tez nie ma formy Pani/Pan tylko kazdemu po imieniu.. Quote
Fortuna Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Isadora7 napisał(a):Jak do mnie jutro przyjedzie zobaczę jak to wygląda i jakby co to tez podbiegnę do swojego wetka. W końcu będzie u mnie 3-4 dni więc lepiej wiedzieć. Super, Isadorko. Jak bedziesz cos wiedziec to pisz szybciutko, czekamy na wiadomosci. Quote
Fortuna Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 deer_1987 napisał(a):Pytalam bo w Szwecji tez nie ma formy Pani/Pan tylko kazdemu po imieniu.. My mieszkamy juz bardzo dlugo w Holandii, czujemy sie tutaj jak u siebie, ale swego czasu myslelismy o Szwecji, poniewaz tam przyroda jest piekniejsza, a my marzylismy o hektarach lasow i pol. Ale ja lubie Holandie , tutaj jest moje miejsce na ziemi i tutaj mam swoj dom. Quote
Erazm Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 W Holandii nie wiedzą co to kaganiec:evil_lol: Quote
Fortuna Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 deer_1987 napisał(a):I swojego jamniczka :D Wlasnie i swojego jamniczka, i swojego synusia i swojego mezusia i jeszcze kogos, swojego konika, ktorego wykupilismy poniewaz mial, a wlasciwie miala, bo to kobylka, isc do rzezni. Ma dwadziescia lat , ale jest zdrowa i nalezy jej sie emerytura, dobrze pracowala na to przez te wszystkie lata, cierpliwie znoszac wszystkich ludzi, ktorzy na niej jezdzili. Quote
Fortuna Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Erazm napisał(a):W Holandii nie wiedzą co to kaganiec:evil_lol: Nie wiedza. Tutaj wiekszosc psow to labradory , a one sa zazwyczja lagodne jak baranki. Nawet rotki, czy dobermany sa tutaj lagodne jak baranki. Ale moja Lenka to rodzynek tutaj u nas. Taka jedna jedyna. lena jest nawet maskotka klubu pilkarskiego, uwielbia grac w pilke z dziecmi i zawsze jest na meczach mojego syna. Quote
Fortuna Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 deer_1987 napisał(a):u nas dwa psiaki i krolis ;) To pozdrowionka dla calej rodzinki. A jakie macie pieski ? Quote
taxelina Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Dziekujemy i tez pozdrawiamy!!! jamniczek (9 miesieczny) i kundelek - suczki Zapraszam do nas do galeri ;) link w podpisie Quote
Isadora7 Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Mój ma kaganiec zakładany do sesji zdjęciowych :). Tutaj jest parę jego zdjęć: http://www.dogomania.pl/gallery/149/27/5827.html :loveu: Quote
Recommended Posts