Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:multi:[quote name='kinnia']ja jeszcze na żadna wystawę nigdy nie wysyłałam kopi rodowodu:oops:[/quote]
To będzie moja II wystawa, wcześniej byłam w Legnicy i też nie wysłałam rodowodu :D

Ulżyło mi skoro mówicie, że jestem zapisana :multi: no to do zobaczenia!

• Replies 598
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[SIZE=5][COLOR=Magenta]ponawiam pytanie czy nie jedzie ktos z poznania albo przez poznan na dwa dni wystawy i mógł by mnie zabrac?? bez psa i dokładam sie do paliwa..:p[/COLOR][/SIZE]

Posted

Dobre i to co jest :cool3: Sędziego nam zmienieli na polskiego, a specjalnie zgłaszałam do tego egzotycznego :-( Ale za to Arni wchodzi jako pierwszy na ring :lol: Szybko będę miała nerwy za sobą :lol: i 10 tybetańców do pooglądania :loveu:

Posted

Gryfoniki

[B][FONT=Helvetica-Bold][LEFT]RING 8 [/B][/FONT][FONT=Helvetica][SIZE=2]S[/SIZE][/FONT][FONT=TTE1FBAA40t00][SIZE=2]e[/SIZE][/FONT][FONT=Helvetica][SIZE=2]dzia[/SIZE][/FONT][FONT=Helvetica]: Krystyna Opara [/FONT][FONT=Helvetica][SIZE=2]Ogółem:[/SIZE][/FONT][B][FONT=Helvetica-Bold][SIZE=2]83[/LEFT]
[/B][/SIZE][/FONT][I][FONT=Helvetica-Oblique][SIZE=1][LEFT]klasa/class godz.: 10.00[/LEFT]
[/I][/SIZE][/FONT][B][FONT=Helvetica-Bold][SIZE=1]
[LEFT][FONT=Book Antiqua][SIZE=3]Brabantczyk[/SIZE][/FONT][/LEFT]
[/B][/SIZE][/FONT][LEFT][FONT=Book Antiqua][SIZE=3]pies championów / champion 3 2730-2732[/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Book Antiqua]suka szczeni[/FONT][FONT=Book Antiqua]a[/FONT][FONT=Book Antiqua]t / puppy 1 2733[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Book Antiqua]po[/FONT][FONT=Book Antiqua]s[/FONT][FONT=Book Antiqua]rednia / intermediate 1 2734[/FONT][/SIZE]
[FONT=Book Antiqua][SIZE=3]otwarta / open 2 2735-2736[/SIZE][/FONT][/LEFT]
[B][LEFT][FONT=Book Antiqua][/FONT]
[FONT=Book Antiqua][/FONT]
[FONT=Book Antiqua][SIZE=3]Gryfonik belgijski[/SIZE][/FONT][/LEFT]
[/B][LEFT][FONT=Book Antiqua][SIZE=3]pies championów / champion 1 3001[/SIZE][/FONT]
[FONT=Book Antiqua][SIZE=3]suka młodziey / youth 1 3002[/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Book Antiqua]po[/FONT][FONT=Book Antiqua]s[/FONT][FONT=Book Antiqua]rednia / intermediate 2 3003-3004[/FONT][/SIZE]
[FONT=Book Antiqua][SIZE=3]otwarta / open 2 3005-3006[/SIZE][/FONT][/LEFT]
[B][LEFT][FONT=Book Antiqua][/FONT]
[FONT=Book Antiqua][SIZE=3]Gryfonik brukselski[/SIZE][/FONT][/LEFT]
[/B][LEFT][FONT=Book Antiqua][SIZE=3]pies młodziey / youth 1 3007[/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Book Antiqua]po[/FONT][FONT=Book Antiqua]s[/FONT][FONT=Book Antiqua]rednia / intermediate 2 3008-3009[/FONT][/SIZE]
[FONT=Book Antiqua][SIZE=3]championów / champion 1 3010[/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Book Antiqua]suka po[/FONT][FONT=Book Antiqua]s[/FONT][/SIZE][FONT=Helvetica][SIZE=1][FONT=Book Antiqua][SIZE=3]rednia / intermediate 2 3011-3012[/SIZE][/FONT]
[FONT=Book Antiqua][SIZE=3]otwarta / open 1 3013[/SIZE][/FONT][/LEFT]
[FONT=Book Antiqua][SIZE=3]weteranów / veteran 1 3014[/SIZE][/FONT]
[/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Judit']hmm u nas 7 gordonów i 1 irlandczyk czerwono-biały.. czyli patrząc na ostatnie stawki normalka :eviltong:[/quote]
to w będziecie w młodzieży?