AngelsDream Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 Tak, małolaty się wystraszyły i pousuwały. Co nie znaczy, że serwis dzięki temu stał się lepszy. Bo niestety, ale nie... Quote
Asaurus Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Od admina ani właściciela firmy nadal żadnej odpowiedzi. Te profile usunęła ta małolata, która to wstawiła, także to jeszcze nie koniec sprawy... Quote
jonQuilla Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]właśnie weszłam na Zoorbit i zobaczyłam że jest opcja "zgłoś fałszywy profil"...się wysilili :shake:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
AngelsDream Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 Jest opcja, ale nikt na nią nie reagował w naszym przypadku. Dla fanów mam wieść - kończę jedenasty. :D Quote
M&S Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Cześć :) przykro mi z powodu siostry [*] Baaja :-( głaski dla futer i miłego popołudnia A. Quote
AngelsDream Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 Dzięki Deer wbiłam się na dogo. Baaj odrzucił jedną z nitek - gojenie się dłuży, a poza tym wszystko w normie. Quote
zuzolandia Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 [quote name='AngelsDream']Jest opcja, ale nikt na nią nie reagował w naszym przypadku. Dla fanów mam wieść - kończę jedenasty. :D[/QUOTE] przeczytanyyyyyyyyy!!! Quote
taxelina Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Fajnie ze jestes spoworotem, na pewno dziwnie sie czujesz na tym dogo, gdzie nie wszystko dziala jak trzeba.. Quote
jamnicze Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 w końcu Baaj ma wilczą naturę, to i goić będzie się dobrze :) Quote
AngelsDream Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 Tak, Baaj goi się tak genialnie, że odrzucił całą nitkę. :/ Quote
Darianna Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 co to w ogóle oznacza, że odrzucił nitkę? Wygryzł sobie szwy czy jak? Bo ja zielona jestem.... Quote
Asaurus Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Zewnętrzne szwy mu się ładnie zagoiły, zostały zdjęte w normalnym terminie. A po kilku dniach ciecie przy mosznie się zaczerwieniło i zrobił się stan zapalny, w środku. Po kolejnym dniu zrobiła mu się dziurka w skórze w miejscu zewnętrznego szwu i zaczęła się sączyć ropa. Wet zalecił przemywanie riwanolem, ale nie pomogło i teraz dostaje maść z antybiotykiem. Przy kolejnej wizycie z ranki wystawała końcówka nitki, wet wyciągnął ją delikatnie, wyszła cała 5cm. Po prostu organizm zamiast rozpuścić wewnętrzny szew to zaczął go odrzucać jak ciało obce. Quote
Doginka Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 [quote name='Asaurus']Zewnętrzne szwy mu się ładnie zagoiły, zostały zdjęte w normalnym terminie. A po kilku dniach ciecie przy mosznie się zaczerwieniło i zrobił się stan zapalny, w środku. Po kolejnym dniu zrobiła mu się dziurka w skórze w miejscu zewnętrznego szwu i zaczęła się sączyć ropa. Wet zalecił przemywanie riwanolem, ale nie pomogło i teraz dostaje maść z antybiotykiem. Przy kolejnej wizycie z ranki wystawała końcówka nitki, wet wyciągnął ją delikatnie, wyszła cała 5cm. Po prostu organizm zamiast rozpuścić wewnętrzny szew to zaczął go odrzucać jak ciało obce.[/QUOTE] Ooooo, mam nadzieję, ze jednak Baajowy organizm poradzi sobie z problemem;)Trzymam mocno kciuki;) Quote
taxelina Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Stesknilam sie za zdjeciami chlopakow.. Quote
Asaurus Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 No właśnie aż za bardzo sobie próbuje radzić zamiast olać :] Po wyjęciu nitki wyraźnie jest poprawa, przestało się tak ślimaczyć i zeszła opuchlizna, chociaż dziury do brzucha zostały jeszcze. Quote
zuzolandia Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 [B][I]Niecierpliwie czekam na resze U ;-)[/I][/B] Quote
AngelsDream Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 [url]http://www.youtube.com/watch?v=frx_Wzd-50M[/url] [url]http://www.youtube.com/watch?v=qKrGQ7eaQWY[/url] Quote
evel Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 To jest niesamowite, że Wasze psy tak delikatnie obchodzą się z gryzoniami :) Chyba dużym ułatwieniem jest też charakter szczurów ogólnie - moja mała paskuda (chomczę) by się absolutnie nie dała dotknąć żadnemu psiemu nochalowi :roll:[SIZE=1] Ostatnio to się w ogóle zachowuje jak chora psychicznie :stupid:[/SIZE] Quote
AngelsDream Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 [quote name='ariss']:loveu:2 filmik jest przesłodki:loveu:[/QUOTE] Dziękować! [quote name='evl']To jest niesamowite, że Wasze psy tak delikatnie obchodzą się z gryzoniami :) Chyba dużym ułatwieniem jest też charakter szczurów ogólnie - moja mała paskuda (chomczę) by się absolutnie nie dała dotknąć żadnemu psiemu nochalowi :roll:[SIZE=1] Ostatnio to się w ogóle zachowuje jak chora psychicznie :stupid:[/SIZE][/QUOTE] Uważamy to za nasz wielki sukces, zresztą nie tylko nasz, ale też psów. Warto zwrócić uwagę na to, że Baaj nie tylko go czyści i osłania, ale też po nim sprząta, a szczur już wie, że jak chce spod niego wyjść, to musi trącić go głową. Quote
taxelina Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 [quote name='evl']To jest niesamowite, że Wasze psy tak delikatnie obchodzą się z gryzoniami :) Chyba dużym ułatwieniem jest też charakter szczurów ogólnie - moja mała paskuda (chomczę) by się absolutnie nie dała dotknąć żadnemu psiemu nochalowi :roll:[SIZE=1] Ostatnio to się w ogóle zachowuje jak chora psychicznie :stupid:[/SIZE][/QUOTE] Nie mialam nigdy problemu Niunia (kundelkiem) ze swinkami, krolikiem czy szczurkami - kocha wszystkie zwierzaki. Teraz mamy tez Sherry (jamnika, psa mysliwskiego) i prosze jako link by nie spamowac za duzo [url]http://sherry-niunia.home.pl/krolis/mlody69.jpg[/url] [url]http://sherry-niunia.home.pl/krolis/mlody70.jpg[/url] Quote
taxelina Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 [url]http://www.youtube.com/watch?v=gS8Sgpe4G48&feature=related[/url] Boski Twoj komentarz na koncu! Quote
Recommended Posts