Jump to content
Dogomania

Imie:Nana, Przydomek:Afirmacja,w schronisku:7 lat.Ma DOM kciuki trzymac!!!!

Recommended Posts

Posted

Nareszcie, Nana musi zostać w domu, tam jest jej miejsce a nie w budzie.
A teraz tylko kciuki żeby na zawsze. Jak im nie przeszkadzał jej wiek, to innych "wad" nie ma.
:multi: :multi: :multi:

• Replies 149
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dokladnie,,,,z niej mlody strus pedziwiatr!!!!!!
Oby nie czmychala na zwiady do sasiadow tylko!!!!!!Przypomniala mi sie Tara gdynska,,,ktora mimo wieku i wagi ciezkiej powalila mury i poszla w odwiedziny do sasiada,,,,bo sie jej nudzilo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:evil_lol::evil_lol:

• 3 weeks later...
Posted

wszystkiego zesmy sie spodziewali,ale nie tego numeru,co Nana wywineła.Krew owczarka gra w niej bardziej niz ktokolwiek podejrzewal.Ale nie-nie chca oddac,kachaja,lubia,chwala.
byli u weta i ten podwiedział,ze suka ,jak na to,ze jest po schronie,jest w znakomitej kondycji.Hheheheheeh,tylko,ze wet zna wersje,ze ona w schronie byla rok,a nie 7 :evil_lol: lat

Posted

[quote name='brazowa1']NANA – PRZEMIŁA ŚWIRUSKA
Tylko dla tych, którzy potrzebują psa do kochania
okazalo sie,ze nie tylko

Nana to pies stworzony po to, by ją pokochać!
Dlatego jeśli potrzebujesz psa w jakimkolwiek innym celu, możesz przestać to czytać
hahahahahaha

Nana nie upilnuje mieszkania.
Bład!!! w tym jest najlepsza!!!!!!

Nie będzie odnosić sukcesów w żadnym psim sporcie.
Nie zaimponujesz znajomym, chwaląc się jej posłuszeństwem.
Nie jest już młoda.
Nie jest odważna.
hahhahahahahahhaha

Nana to taki śmieszny, mały błazenek. Jest lękliwa, ale nie ma w niej za grosz agresji.
No,fakt,przez 7 lat nie pokazala najmniejszego sladu agresji...niezle sie kamuflowala :p
Jest tak uległa, że w dowód podporządkowania zdarza jej się zsiusiać pod siebie. Dlatego bardzo potrzebuje ludzi spokojnych, takich, którzy obdarzą ją bezwarunkową miłością i przywrócą jej pewność siebie.
to,co ma wystarczy jej w zupełności :)

otoz,nasz kochana sunieczka ,co tam pieknie mruzy oczy,zadazyła pogryzc dwojke dzieci,jednego do krwi (pogotowie :p),generalnie miala im do zarzucenia tylko tyle,ze sie pojawili na jej terenie,w JEJ domu.Wsciekle warczy na kazda osobe,wchodzaca do JEJ domu i najchetniej by ich pogonila,gdzie pieprz rosnie.Wlasciciele ja przywiazuja,gdy maja gosci.Dla swojej rodziny jest pełna oddania,kochajaca,aportujaca i spolegliwa.Nie sika w domu,dwa razy jej sie zdarzyło,w pierwszych dniach.Ludzie sa spokojni,wyrozumiali i pełni dobrej woli.
Millarca otrzasa sie z szoku,bo mowi,ze za kogo,jak za kogo,ale za Nane dalaby sobie reke odrąbac,ze ten pies nie ma w sobie krzty agresji.Przyznam,ze ja takze bym sobie dala reke odrąbac i to prawa...

Posted

:-o :-o :-o oj, to ja się słabo znam na psich charakterkach :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:. żeby tyle czasu wzięła na przeczekanie.... aby znowu być sobą. Milutka Nana, bez obawy rękę do pyszczka bym jej włożyła.

Posted

Szczerze,,,,!!!!Tez bym dala sobie reke uciac,,,a tu taka niespodzianka,,,no ladnie ladnie,,,:angryy::angryy:
To taka druga Saba Bladyna!Cicha woda brzegi rwie,,,,gluciara jedna!!!!!:shake:

Posted

tak,dwie agentki.Tylko Saba Blondyna miala zrec syna tej babki...dopiero potem dowiedzialam sie,ze syn to mial 20 lat.Tylko,ze oni dali sobie wejsc Blondynie na głowe,to jakaś kpina...jeden tradycyjny klap na tylek i piesek jak zegarek.Nawet nie potrafie sobie wyobrazic Blondyny w akcji...

A z Nany wyszedl obleśny owczarek ukryty w tym miniaturowym ciele.Zeby tylko nie przegięła...

Posted

Wiesz,,,,,czasem i nawet taka blondyna nie da sie zawladnac i powstrzymac,,,a jeszcze jak ludzie nie maja podejscia to juz porazka calkowita,,,,miejmy nadzieje ze Nany wlasciciele nie poddadza sie tak szybko,,,

Posted

Oni Naną na razie sa zachwyceni.Hmm,byleby tylko swoich dzieciakow zrec nie zaczeła.
Zreszta,jak mowili Ewie o tym bandyckim napadzie na dzieci,to stopniowali napiecie i babeczka starala sie Ewe jakby przygotować,zanim obwieściła calą naga prawde.

Posted

Miejmy nadzieje ze nie oddadza!!!!!
A blondynie tez dawali wiele szans,,tyle co sie nasluchalam co ona robila i jacy oni byli na to wszystko poblazliwi,,,itp!!Z poczatku tez na to przymykali oko,i dawali jej czas!!!Potem chyba juz nie wytrzymali a pozatym nie znali sie najwyrazniej na psach!!!
Miejmy nadzieje ze z Nany wlasciciele sa inni!!!!A Nana przystopuje!!!!

Posted

Eej,,ale cos mi sie wydaje ,ze Blodnyna nie byla u nich az 3 lat,,to chyba liczylo sie tylko w kilku miesiacach!!!sama juz nie wiem,,,,a w sumie,,,co mnie to obchodzi,,nie bede obwiniac ludzi ,,bo to w niczym nie pomorze,,,,stalo,,,,i minelo!!!
Najwazniesjze zeby tylko Nana troche przystopowala i nie dala ludziom pretekstu do przemyslen,,,!!!!

• 1 month later...
Posted

Na trojmiejskich pojawilo sie ogloszenie.Cisnienie mi skoczylo (bo jak tu zorganizowac ekipe poszukiwawcza dla Nany w świeta?.
Akurat w momencie,gdy pisalam na maila podanego w ogloszeniu,tekst zostal zmieniony na :nieaktualne,pies odnaleziony.
UFFFFFFFFFFFFFF.

Posted

Nie strasz ! :mad:Życzę Nanie, żeby była potulnym barankiem i trzymała się blisko swoich ludzi, aby została na zawsze przytulaskiem-łaszącą się sunią, wtedy na pewno miłości jej nie zabraknie.

• 3 years later...
Posted

nana zagineła,mam wrażenie,ze własciicele nawet jej nie szukają. Jest widywana w okolicy reala w Gdyni. Millarca podrukuje ogłoszenia. Tyle lat w domu,a oni maja ja w dupie,ludzie są obrzydliwi.

Posted

Sytuacja wygląda tak:zgloszenie o zaginieciu psa jest z hotelu. Hotelarz nie chciał podac info o właścicielach,kazał kontaktowac sie z nim,do tego ze zdjęc mówi,ze to nie ten pies,tylko podobny,dzis ida do niego filmy i kolejne foty,niech orzecze definitywnie. Suka jest w szoku ucieczkowym,wlasciciele tez nie moga jej złapac.
na 80 % to nasza Nana,bo ile jest Nan o tym opisie?