ponka1 Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Nareszcie, Nana musi zostać w domu, tam jest jej miejsce a nie w budzie. A teraz tylko kciuki żeby na zawsze. Jak im nie przeszkadzał jej wiek, to innych "wad" nie ma. :multi: :multi: :multi: Quote
Betbet Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Haaaaaaaa kochana lisica w domu!!!!!!1Nie no rewelacja, rewelacja trzymam kciuki!!! Quote
brazowa1 Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 jaki tam wiek,przeciez ona ma dopiero 5 lat :diabloti:! całe zycie przed nia Quote
wiewiora1 Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 dokladnie,,,,z niej mlody strus pedziwiatr!!!!!! Oby nie czmychala na zwiady do sasiadow tylko!!!!!!Przypomniala mi sie Tara gdynska,,,ktora mimo wieku i wagi ciezkiej powalila mury i poszla w odwiedziny do sasiada,,,,bo sie jej nudzilo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:evil_lol::evil_lol: Quote
brazowa1 Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 wszystkiego zesmy sie spodziewali,ale nie tego numeru,co Nana wywineła.Krew owczarka gra w niej bardziej niz ktokolwiek podejrzewal.Ale nie-nie chca oddac,kachaja,lubia,chwala. byli u weta i ten podwiedział,ze suka ,jak na to,ze jest po schronie,jest w znakomitej kondycji.Hheheheheeh,tylko,ze wet zna wersje,ze ona w schronie byla rok,a nie 7 :evil_lol: lat Quote
ponka1 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Co ta przytulanka zmalowała ? Najważniejsze, że ją pokochali i Nana swoich ludzi będzie uwielbiać - skrzyżowanie lisa z owczarkiem :razz: Quote
brazowa1 Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 [quote name='brazowa1']NANA – PRZEMIŁA ŚWIRUSKA Tylko dla tych, którzy potrzebują psa do kochania okazalo sie,ze nie tylko Nana to pies stworzony po to, by ją pokochać! Dlatego jeśli potrzebujesz psa w jakimkolwiek innym celu, możesz przestać to czytać hahahahahaha Nana nie upilnuje mieszkania. Bład!!! w tym jest najlepsza!!!!!! Nie będzie odnosić sukcesów w żadnym psim sporcie. Nie zaimponujesz znajomym, chwaląc się jej posłuszeństwem. Nie jest już młoda. Nie jest odważna. hahhahahahahahhaha Nana to taki śmieszny, mały błazenek. Jest lękliwa, ale nie ma w niej za grosz agresji. No,fakt,przez 7 lat nie pokazala najmniejszego sladu agresji...niezle sie kamuflowala :p Jest tak uległa, że w dowód podporządkowania zdarza jej się zsiusiać pod siebie. Dlatego bardzo potrzebuje ludzi spokojnych, takich, którzy obdarzą ją bezwarunkową miłością i przywrócą jej pewność siebie. to,co ma wystarczy jej w zupełności :) otoz,nasz kochana sunieczka ,co tam pieknie mruzy oczy,zadazyła pogryzc dwojke dzieci,jednego do krwi (pogotowie :p),generalnie miala im do zarzucenia tylko tyle,ze sie pojawili na jej terenie,w JEJ domu.Wsciekle warczy na kazda osobe,wchodzaca do JEJ domu i najchetniej by ich pogonila,gdzie pieprz rosnie.Wlasciciele ja przywiazuja,gdy maja gosci.Dla swojej rodziny jest pełna oddania,kochajaca,aportujaca i spolegliwa.Nie sika w domu,dwa razy jej sie zdarzyło,w pierwszych dniach.Ludzie sa spokojni,wyrozumiali i pełni dobrej woli. Millarca otrzasa sie z szoku,bo mowi,ze za kogo,jak za kogo,ale za Nane dalaby sobie reke odrąbac,ze ten pies nie ma w sobie krzty agresji.Przyznam,ze ja takze bym sobie dala reke odrąbac i to prawa... Quote
ponka1 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 :-o :-o :-o oj, to ja się słabo znam na psich charakterkach :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:. żeby tyle czasu wzięła na przeczekanie.... aby znowu być sobą. Milutka Nana, bez obawy rękę do pyszczka bym jej włożyła. Quote
wiewiora1 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Szczerze,,,,!!!!Tez bym dala sobie reke uciac,,,a tu taka niespodzianka,,,no ladnie ladnie,,,:angryy::angryy: To taka druga Saba Bladyna!Cicha woda brzegi rwie,,,,gluciara jedna!!!!!:shake: Quote
brazowa1 Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 tak,dwie agentki.Tylko Saba Blondyna miala zrec syna tej babki...dopiero potem dowiedzialam sie,ze syn to mial 20 lat.Tylko,ze oni dali sobie wejsc Blondynie na głowe,to jakaś kpina...jeden tradycyjny klap na tylek i piesek jak zegarek.Nawet nie potrafie sobie wyobrazic Blondyny w akcji... A z Nany wyszedl obleśny owczarek ukryty w tym miniaturowym ciele.Zeby tylko nie przegięła... Quote
wiewiora1 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Wiesz,,,,,czasem i nawet taka blondyna nie da sie zawladnac i powstrzymac,,,a jeszcze jak ludzie nie maja podejscia to juz porazka calkowita,,,,miejmy nadzieje ze Nany wlasciciele nie poddadza sie tak szybko,,, Quote
brazowa1 Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 nooo,Blondyne po 3 latach oddali...chyba za kare,nie? Quote
Kasia25 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Kurcze wcale mi nie jest do śmiechu, martwie się. A może jak już się nacieszy Tymi swoimi Ludźmi, tym swoim domem .... to moze mała cholerka odpuści, co? Quote
ponka1 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Wydaje mi się, że jak wzięła sobie do serca, że swoje stado należy bronić, to tak łatwo się nie zniechęci. Quote
brazowa1 Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Oni Naną na razie sa zachwyceni.Hmm,byleby tylko swoich dzieciakow zrec nie zaczeła. Zreszta,jak mowili Ewie o tym bandyckim napadzie na dzieci,to stopniowali napiecie i babeczka starala sie Ewe jakby przygotować,zanim obwieściła calą naga prawde. Quote
akucha Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Nie oddadzą. Oddaliby zaraz po ugryzieniu. Dla nich jest psim aniołkiem :lol: Tak czuję... Quote
wiewiora1 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Miejmy nadzieje ze nie oddadza!!!!! A blondynie tez dawali wiele szans,,tyle co sie nasluchalam co ona robila i jacy oni byli na to wszystko poblazliwi,,,itp!!Z poczatku tez na to przymykali oko,i dawali jej czas!!!Potem chyba juz nie wytrzymali a pozatym nie znali sie najwyrazniej na psach!!! Miejmy nadzieje ze z Nany wlasciciele sa inni!!!!A Nana przystopuje!!!! Quote
brazowa1 Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 ja uważam,ze ci od Blondyny byli gnojami.Bo po 3 latach,to sie psa,jakikolwiek by nie był-nie oddaje.Mozna rzucic męza po 3 latach,ale nie psa. Quote
wiewiora1 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Eej,,ale cos mi sie wydaje ,ze Blodnyna nie byla u nich az 3 lat,,to chyba liczylo sie tylko w kilku miesiacach!!!sama juz nie wiem,,,,a w sumie,,,co mnie to obchodzi,,nie bede obwiniac ludzi ,,bo to w niczym nie pomorze,,,,stalo,,,,i minelo!!! Najwazniesjze zeby tylko Nana troche przystopowala i nie dala ludziom pretekstu do przemyslen,,,!!!! Quote
brazowa1 Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 Na trojmiejskich pojawilo sie ogloszenie.Cisnienie mi skoczylo (bo jak tu zorganizowac ekipe poszukiwawcza dla Nany w świeta?. Akurat w momencie,gdy pisalam na maila podanego w ogloszeniu,tekst zostal zmieniony na :nieaktualne,pies odnaleziony. UFFFFFFFFFFFFFF. Quote
ponka1 Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Nie strasz ! :mad:Życzę Nanie, żeby była potulnym barankiem i trzymała się blisko swoich ludzi, aby została na zawsze przytulaskiem-łaszącą się sunią, wtedy na pewno miłości jej nie zabraknie. Quote
brazowa1 Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 baaa,oni nagrode nawet za nia wyznaczyli! Quote
brazowa1 Posted April 25, 2012 Author Posted April 25, 2012 nana zagineła,mam wrażenie,ze własciicele nawet jej nie szukają. Jest widywana w okolicy reala w Gdyni. Millarca podrukuje ogłoszenia. Tyle lat w domu,a oni maja ja w dupie,ludzie są obrzydliwi. Quote
wredne_słonko Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 O mamo :( Jak będą jakieś ogłoszenia w formie elektronicznej to poproszę jakiegoś linka. Quote
brazowa1 Posted April 26, 2012 Author Posted April 26, 2012 Sytuacja wygląda tak:zgloszenie o zaginieciu psa jest z hotelu. Hotelarz nie chciał podac info o właścicielach,kazał kontaktowac sie z nim,do tego ze zdjęc mówi,ze to nie ten pies,tylko podobny,dzis ida do niego filmy i kolejne foty,niech orzecze definitywnie. Suka jest w szoku ucieczkowym,wlasciciele tez nie moga jej złapac. na 80 % to nasza Nana,bo ile jest Nan o tym opisie? Quote
Recommended Posts