Jump to content
Dogomania

Imie:Nana, Przydomek:Afirmacja,w schronisku:7 lat.Ma DOM kciuki trzymac!!!!

Recommended Posts

• Replies 149
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Moze mi nikt nie wierzyc,,,ale ona mi przypomina,,,Kare,,,,,
Jest jak szczeniak i lasa na pieszczoty!!!!
Kto pozna blizej Kare zrozumie o czym mowie!!!!
A strus pedziwiatr to taki maly swirusek o zlotym sercu,,,i do tego spryciura jakich malo!!!!!

Posted

Ale musze przyznac ze z poczatku to nikt jej nie lubil w schronisku,,,
Byla ona wtedy w malym kojcu i jak sie wchodziolo ,,karmic czy dawac wode ,to ona wybiegala miedzy nogami i jak swiruska biegala,,,,bez tchu ,,nie mozna bylo jej zlapac,,poza tym,,jak juz prawie ja mialas to brudzila niemilosiernie,,,,skakala z radosci ,,,i na prawde STRUS PEDZIWIATR JAKICH MALO!!!!,,a po prostu potrzebowala wiecej przestrzeni dla samej siebie!!!1

Posted

i w ten wlasnie sposob-przed laty,Nana wywalczyla sobie najwiekszy wybieg w schronisku,ktory sobie umiejetnie poszerza-a to o wybieg Marsa (bardzo czesto jest tam wpuszczana),a to mozna ja spotkac u Gromita.
(Karolinka tez do niego chadza)

ma ogromny talent do aportowania.No i lagodna jest tak bardzo,kochana...

Posted

Nanucha poszła.W sumie ludzie przyszli po Sare,ale wiadomo,ona niedyspozycyjna przez najblizsze dwa miechy i stane na glowie,ale pojdzie do domu wycieta.Wiec szukali dalej,nieoceniona Dominika reklamowala Nane,jak tylko mogla i chyba dala z siebie wszystko,(bo ludzie Jej sie podobali) i opuscili schron z Nana.
Udalo sie Milarce tez z nimi pogadac,rowniez bardzo dobre wrazenie.Nana do momentu kapieli byla wystraszona,a wraz ze zmyciem schroniskowego brudu,wrocil jej dobry humor,jej nowa pani mowila,ze ciagle przynosi im piłeczki i jest przemiła.
Ja sie tylko boje,zeby jej nie zgubili-to w końcu struś pedziwiatr,ale chyba nie mozna zakladac najgorszej wersji,prawda?
Niechby tak wszystko bylo dobrze...trzymac kciuki!!!