Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

około 4 lat ma. gdyby udało się znaleźć transport do w-wy mogłaby pojechać w pewne miejsce, gdzie o nią zadbają, ogolą i gdzie będzie mogła spokojnie na DS poczekać:cool3:...

Posted

Dea napisał(a):
Ciekwae czy Loczek chciałaby pojechać do Warszawy:lol::cool3:

tam gdzie sie domyślam????
jak ona przetrwala mrozy? to mnie zastanawia........

Posted

to koszmarne, nie macie jakiegoś fryzjera, to trzeba zdjąć z psiny - aż strach pomyśleć co sie dzieje z jej skórą. Czy w schronisku nie mam weta, oni dysponuja maszynkami. :shake:

Posted

No właśnie my byśmy już same ją ogoliły u fryzjera, ale problem w tym, że gdzie ją później dać? w schronie nie ma ogrzewanych pomieszczeń.
Trzy lata jak nic nie była strzyżona. Najgorsze te łapki, bo to tak, jakby miała kamienie uwiązane do nóg. Czy pod tym jest jeszcze normalna skóra to nie wiem...

Posted

jeżeli tylko znajdziemy transport! Ja mogę ją dowieźć do Bielska, albo na Śląsk, czy znacie kogoś, kto jeździ stamtąd do Warszawy? Ona taka maleńka, dużo miejsca nie zajmie!

Posted

no i może w tytyle napisać, że poszukiwany jest transport z Bielska lub innego miasta na Śląsku do Warszawy.
transport się musi znaleźć dla ślicznotki.

Posted

mawin napisał(a):
no i może w tytyle napisać, że poszukiwany jest transport z Bielska lub innego miasta na Śląsku do Warszawy.
transport się musi znaleźć dla ślicznotki.

musi, Loczko wytrzymaj niedlugo pozbędziesz sie tego syfu.......:shake: