Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 192
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Domkowi "odwaliło" i to w sensie pozytywnym, mega pozytywnym na punkcie niuni i to już nie wygląda mi na chwilowe zauroczenie, a stan przewlekły. :evil_lol: Postanowiłam się odezwać, bo dawno nie było wpisu, a los suni wielu ludziom leżał na serduchu i mogli się martwić.

Posted

majqa napisał(a):
Domkowi "odwaliło" i to w sensie pozytywnym, mega pozytywnym na punkcie niuni i to już nie wygląda mi na chwilowe zauroczenie, a stan przewlekły. :evil_lol:

hi hi hi - skąd ja to znam!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Zawsze,gdy pomysle o tej suczce,mam przed oczyma ta fotografie:
[IMG]http://img402.imageshack.us/img402/1102/asekbe3.jpg[/IMG]

urocza fotka tym bardziej,ze ja Tekle w schronisku widywalam tylko zwinieta w kłebek :(

Posted

Karilko, to jest diabeł wcielony nie sunia. :evil_lol:
Muszę się, może po powrocie z wyjazdu, wybrać do mojej koleżanki na kawę, bo mam już "zależane" zaproszenie i na własne oczy przekonać, co w trawie piszczy. Widziałam sunię w autku pod moją pracą. Całe szczęście, że mi nie wtargnęli do gabinetu. Przysiadłam się do niej na moment ale ona by mnie rozniosła w pył. W dooopsku cała armia owsików, a po pycholu widać, że komputer w łepetynie pracuje na okrągło. Kierunek działań? - Co by tu zmalować jeszcze???:evil_lol:
Szczęście w oczach, sierść błyszcząca, skoki i rozdawanie buziaków do zatracenia. :loveu: Ja już zwątpiłam, czy te zdjęcia, na których widać Teklę wyciągniętą i śpiącą nie są podmienione ;). Ona sprawia wrażenie, jakby
w ogóle nie chodziła spać, bo po co tracić czas.

• 4 weeks later...
Posted

majqa napisał(a):
Karilko, to jest diabeł wcielony nie sunia. :evil_lol:
Muszę się, może po powrocie z wyjazdu, wybrać do mojej koleżanki na kawę, bo mam już "zależane" zaproszenie i na własne oczy przekonać, co w trawie piszczy. Widziałam sunię w autku pod moją pracą. Całe szczęście, że mi nie wtargnęli do gabinetu. Przysiadłam się do niej na moment ale ona by mnie rozniosła w pył. W dooopsku cała armia owsików, a po pycholu widać, że komputer w łepetynie pracuje na okrągło. Kierunek działań? - Co by tu zmalować jeszcze???:evil_lol:
Szczęście w oczach, sierść błyszcząca, skoki i rozdawanie buziaków do zatracenia. :loveu: Ja już zwątpiłam, czy te zdjęcia, na których widać Teklę wyciągniętą i śpiącą nie są podmienione ;). Ona sprawia wrażenie, jakby
w ogóle nie chodziła spać, bo po co tracić czas.

Dlatego tak mało zdjeć ode mnie z domu:diabloti:.
Jej sie nie dało uchwycić!

brazowa1 napisał(a):
Ale to super,ze suczka tak lubi ludzi :loveu:
wiercipietki sa najlepsze!

A phi!
3 za jednym razem w jednym małym mieszkaniu dały nieźle w dupsko...:roll:

Spróbuj a zmienisz zdanie:mad:

• 3 weeks later...
Posted

Przeciąg vel Tekla, nawiedził mnie w pracy i to dosłownie. Niestety, szans nie było żeby zrobić kom. fotkę - niunia jest szybsza niż mgnienie oka.:evil_lol:
Zadekowałam ją w łazieneczce na ręczniku, modląc się by sanepid nie wpadłw odwiedziny. Tekla sprawowała się wzorowo, nie drapała do drzwi, zaległa (zapaliłam jej oczywiście światełko) i czekała na swoją Panią.
Po opuszczeniu przybytku, mimo, że na smyczy, była w kilku miejscach naraz. Jest cudowna :loveu:, poprostu chodzący przejaw szczęścia, a jej Pani, patrząc na sunię, ma serduszka miłości w oczach.......
Bajko, trwaj!!! :multi:

Posted

Zawsze będę drżała o Teklę, taką mam naturę. Gdzieś, w głupim ludzkim zadufaniu tkwi przekonanie, że jego dom byłby najlepszy (mam tu na myśli własne odczucia, z którymi na okrągło walczę :evil_lol:) jednakże...Widzę zakochanie mojej koleżanki w sunieczce i do samego, za przeproszeniem, diabła się uśmiecham, by to szczęście trwało. Wierzę, że gdyby cokolwiek miało się zmienić, zaistniało jakieś niebezpieczeństwo (cokolwiek to nie znaczy), moja koleżanka zwróci się o pomoc do mnie, że nie będzie się czuła tym faktem zawstydzona, zestresowana. Tu przecież najważniejsza jest Tekla, nie mój osąd.

• 1 month later...
Posted

Tekilka miała w tym tyg. sterylkę. Wszystko poszło dobrze. Suni nie spowalnia nawet kaftanik. Hm...swoją drogą, jak tu zatrzymać takie tornado? :evil_lol:

• 2 months later...
Posted

Według koleżanki Danusi to krzyżówka asta z dalmatyńczykiem. Zobacz Brązowa 1 fotkę, jakich plam (zmian koloru sierści) dostała Tekla na szyi. :evil_lol: Tak czy owak, Tekla rządzi całym domkiem, co baaardzo mnie cieszy! :evil_lol: