Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:loveu:

[B][COLOR=Blue]To link do nowej aukcji cegiełkowej dla Pani Romy

[url]http://www.allegro.pl/item429164206_psie_i_ludzkie_serca_blagajace_o_pomoc.html[/url]
[/COLOR][/B]
Bardzo Was proszę o rozreklamowanie tej aukcji. Wklejajcie gdzie się da. Jeśli w pierwszym dniu nie pójdą jakieś cegiełki to ludzie nie będą ich kupować. A tak jest szansa, że wpadnie trochę kasy. Więc do roboty moi drodzy.
Poprzednia aukcja przyniosła niewielki oddźwięk, bo nie było odpowiedniej reklamy. Teraz nie można tego przegapić.

A teraz pięknie proszę na pw dane do profilu na naszej klasie, wrzucę tam link.

Orzeszki, powiedzcie czy jest taka aukcja dla Orzeszków? A jeśli tak to również poproszę link.

Weroniko, czy Ty może rejestrowałaś Stowarzyszenie na Allegro? Jeśli nie to daj znać na pw bądź e-mail. Trzeba to szybko zrobić, bo jako aukcje charytatywne nie będzie opłat. A szkoda tracić kasę.

A teraz wstawać, pożegnać się z podusią
[IMG]http://images6.fotosik.pl/219/babf72d1f91ca624.gif[/IMG]

[B][COLOR=DarkRed]I DO ROBOTY :mad:[/COLOR][/B]:loveu:

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

To treść wiadomości na n-k :multi::multi::multi::multi:

"Witam jestem z Jaroslawia sam mam pieska wiec wiem co to za obowiazek i bardzo tej pani wspolczuje jezeli nie ma juz pieniedzy na jedzonko moglibyscie mi podac jej adres chcialbym do niej pojechac moglbym kupic troche smakolykow napiszcie ile dokladnie tam pieskow jest moze uda mi sie cos znalezc w kieszeni :)) pozdrawiam"

Odpisałam. Przepraszam, że swoim nazwiskiem, ale wydaje mi się, że lepiej ludzie odbierają kontakt osobisty niż z "instytucją"

Posted

ja tam mam średnie zaufanie do takich osób,bo niekoniecznie może chcieć dobrze prosząc o adres.Ale to moze mój chory umysł domaga się podejrzliwości w każdym liście,sorry.Trzymam kciuki za Romę i jej stadko-jak wróce z wyjazdu to przeleję kase z bazarków (niewiele niestety) i zrobie paczkę dla Romy.

Posted

Jestem, kupiłam 10 kg kaszy, 6 kg suchej karmy 4 puszki duże , 2 kg żołądków z promocji, troche kości , mielone i na dzisiaj myslę , że wystarczy. Jutro pojadę do Lidla może będą dawali jakieś przeterminowane żarcia.
Myślę , że na dłuższą metę nie mamy szans, będzie musiała p. Roma jeszcze trochę oddać do schronu, według moich obliczeń jest 30 + szczeniaki.Ile naprawdę jest to może nasz Żabek policzył.

Margo nie jest rejestrowane stowarzyszenie na alegro.

Posted

[quote name='weronika1']Jestem, kupiłam 10 kg kaszy, 6 kg suchej karmy 4 puszki duże , 2 kg żołądków z promocji, troche kości , mielone i na dzisiaj myslę , że wystarczy. Jutro pojadę do Lidla może będą dawali jakieś przeterminowane żarcia.
Myślę , że na dłuższą metę nie mamy szans, będzie musiała p. Roma jeszcze trochę oddać do schronu, według moich obliczeń jest 30 + szczeniaki.Ile naprawdę jest to może nasz Żabek policzył.

Margo nie jest rejestrowane stowarzyszenie na alegro.[/quote]

A więc trzeba zarejestrować :) I to jak najszybciej :)

Posted

[quote name='weronika1']Margo ja jestem PRL -owski prostak, :eviltong:a komputerowa noga stołowa. Nie przyszło mi nawet do głowy aby na alegro się rejestrować.:-o
Dzięki za pomoc.:lol:[/quote]

Nie żartuj! Dzięki za kawę :) J eśli chodzi o allegro, podsyłajcie biedki, powystawiam! :diabloti::diabloti::diabloti:I zaparszam Cioteczki do Tworek:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='weronika1']Margo ja jestem PRL -owski prostak, :eviltong:a komputerowa noga stołowa. Nie przyszło mi nawet do głowy aby na alegro się rejestrować.:-o
Dzięki za pomoc.:lol:[/quote]

Ciotka, rozmawiałam z Gagatką. Jak już Stowarzyszenie będzie zarejestrowane to mogę zająć się aukcjami i całą resztą. Oczywiście pod warunkiem, że będę miała od października internet, bo póki co nie wiem gdzie się podziejemy :-(
Weroniko, masz do mnie telefon? Jak nie to prześlę Ci na pw. Zaraz sprawdzę jak zgłosić Stowarzyszenie na Allegro.

Posted

[quote name='elmira']I zaparszam Cioteczki do Tworek:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

Elmirko, ja tam się świetnie nadaję :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Mnie bardzo cieszy odzew na profilu nk, bo to znaczy, że praca nie poszła na marne. zaraz wstawie link na allegro.
Kochani. Ja podaje adres Romy i nawet telefon. Wiecie, ze jedna osoba zadzwonila i była oczarowana rozmową z Panią Romą. To niezwykla kobieta.

Posted

[quote name='elmira']zaparszam Cioteczki do Tworek:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
Bliżej mam do Żurawicy...:eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Czekam na obiecaną fotkę...;) I na odwiedzenie moich wątków...:lol:
Zapraszam do Przemyśla-nie zobaczyliście nawet 1/10...:cool1:

Posted

Ponoć Artek jeszcze weżmie kilka psów do schronu - mógłby zabrać i szczeniaki - tak jednak mają większe szanse na dom... Jej te psy trzeba koniecznie ograniczyc - może jakieś zdjęcia i ogłoszenia, cokolwiek... Przy takim stanie jej finansów to i ona i psy padna tam przez zime...Może jak żaba znalazłby chwilę , to byście odfocili ze trzy cztery psy na smyczy za płotem i szczeniory a my pozakładałybyśmy im wątki...

Posted

Też macie wariat...znaczy wesoło. W Zurawicy? Dziękujemy za wizytę u Ciebie w domu. Mojej córki pupa nie boli( sorry ale sie smieje do tej pory) Kochane jesteście. Serdeczne buziaki. Na gołąbki zaglądam!

Posted

Gagato ! Zamówiłam już paczkę na środę. Będą jajka, sery, płatki, maka, cukier, ryż, kaszki, dżemy, przetwory rybne, masło, jogurty, miksy margaryny, kaszki ryżowe, pieczywo ryzowe i wasa i nie pamietam co jeszcze . Na razie starczy.

Posted

Elmiro, czy to znaczy,że od wizyty w Przemyślu może boleć pupa?:crazyeye: Bo jeśli tak,to ja się jeszcze wstrzymam...to już wolę do Tworek..:evil_lol:

Posted

[quote name='elmira']Też macie wariat...znaczy wesoło. W Zurawicy? Dziękujemy za wizytę u Ciebie w domu. Mojej córki pupa nie boli( sorry ale sie smieje do tej pory) Kochane jesteście. Serdeczne buziaki. Na gołąbki zaglądam![/quote]
Cioteczko,w domu nie byłaś...Więc nie masz za co dziękować...:oops:
Strasznie mi głupio,że Twoja córcia została tak niegościnnie potraktowana...:oops:Następnym razem jakoś to nadrobię...:roll: