Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Guest Elżbieta481
Posted

Ale po co te kobiety do niej poszły?Co na tym zyskały?
Tylko kląć..
Od przyjaciół z Forum Beagli pójda paczki z żywnością dla tej Pani.
My zdecydowaliśmy,że zamiast żywności wpłacimy pieniądze na konto fundacji.
Ela

Posted

Gagata czy Ty sama to tak jakby "nadzorujesz"?

Jak dobrze, że juz sie coś ruszyło z pomocą! Widać, że na Dogomaniakach można ZAWSZE polegać!!!

Posted

[quote name='Kasia']
:-(
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images31.fotosik.pl/202/6ad356d7da05770e.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE]

To zdjęcie mnie rozwaliło :placz:

Posted

[quote name='diabelkowa'][url]http://allegro.pl/show_item.php?item=342586762[/url] przepraszam ale ja nawet odstepu nie umiem zrobic....[/QUOTE]

[url]http://allegro.pl/item345708930_50_psow_i_1_kobieta_w_bardzo_podeszlym_wieku.html[/url]

Nowa aukcja - już 10 cegiełek wykupionych

Posted

ale dno!:crazyeye:wstawcie zdjęcia ze środka mieszkania!
burmistrz niech się zainteresuje.

ten powyższy text co jest? usuń lub skoryguj to Margo usuwając po prostu znaki > < po każdym słowie.

Posted

[quote name='Margo05']
Diabełkowa, poniżej masz kod do wklejenia na Allegro.
Musisz się zalogować, wejść na aukcje, które wystawiasz. Tam masz ikonkę "zmień". Kliknij i otworzy Ci się okno aukcji do edycji. Nad okienkiem gdzie masz tekst, po prawej stronie masz "pogląd" a obok "edytor wizualny" lub "edytor tekstowy". Jeśli jest "wizualny", to tylko skopiuj tekst poniżej i wklej. Jeśli masz "edytor tekstowy" to kliknij na to. Ponownie otworzy Ci się to samo okno. Wtedy wklej tekst. Potem na samym dole masz "Dalej>". Kliknij w to i pokaże Ci się okno aukcji, takie jak będzie widoczne. Jeśli Ci się podoba to zatwierdź klikając w "Wystaw przedmiot". I koniec. Jeśli nie to daj znać. Poprawimy :evil_lol:
Pozdrawiam
Margo05
[/quote]

Margo niestety teraz nie da rady wprowadzic poprawek bo juz ktoś kupił 2 cegiełki.

Zostaje albo wystawić nową aukcje albo czekać aż ta sie skończy. Ja jestem za wystawieniem nowej z odstępami, wyróżnionym tekstem i z dodaniem większej ilosci zdjeć. Będzie na pewno bardziej czytelna i przyciagnie wiecej ludzi!!! ;)

Diabełkowa co Ty na to?

Posted

[quote name='oktawia6']ale dno!:crazyeye:wstawcie zdjęcia ze środka mieszkania!
burmistrz niech się zainteresuje.

ten powyższy text co jest? usuń lub skoryguj to Margo usuwając po prostu znaki > < po każdym słowie.[/quote]

Ten tekst to jest kod do wklejenia na Allegro. Jak tylko Diabełkowa z niego skorzysta to go usunę :)
Nie mogę póki co nic z niego wykasować, bo on jest w języku html, i bez znaczników "nie pójdzie" :evil_lol:

Posted

[quote name='Kasia']Margo niestety teraz nie da rady wprowadzic poprawek bo juz ktoś kupił 2 cegiełki.

Zostaje albo wystawić nową aukcje albo czekać aż ta sie skończy. Ja jestem za wystawieniem nowej z odstępami, wyróżnionym tekstem i z dodaniem większej ilosci zdjeć. Będzie na pewno bardziej czytelna i przyciagnie wiecej ludzi!!! ;)

Diabełkowa co Ty na to?[/quote]

Ja też jestem za tym :) Tekst u góry to właśnie tekst rozdzielony, w kolorach i z dodatkowymi 6 zdjęciami (poza "miniaturką"). Gotowe kody, wraz z wrzuconymi na serwer zdjęciami.

Posted

[quote name='Margo05']
Ja też jestem za tym :)
Tekst u góry to właśnie tekst rozdzielony, w kolorach i z dodatkowymi 6 zdjęciami (poza "miniaturką"). Gotowe kody, wraz z wrzuconymi na serwer zdjęciami.
[/quote]

Super!
To poczekajmy na Diabełkową i niech wystawi jeszcze raz :lol: Jesli wyrazi zgodę oczywiście...

Posted

Nadzoruję tą sprawę o tyle,że pośredniczę pomiędzy Przemyślem a Poznaniem,na miejscu udało mi się znależć kilka osób, które przejęły się sprawą i pomagają jak mogą (PIotr, Nadzieja, dziękuję Wam:lol:). Udało mi się też nawiazać kontakt z niektórymi wetami (dzięki Magda).
Nie jest to łatwe, bo ja jestem z Warszawy, a jak już pisałam TOZ w Przemyślu nie egzystuje, stow. dotychczas istniejące umoczyło się w Orzechowce, więc nie jest fajnie.
Ostatnio zaczęło się tworzyć całkiem nowe stowarzyszenie, ale ciężko im to idzie, bo trudno odbudować nadszarpnięte zaufanie. Liczę, że gdy już się ustanowi, to będę mogła przekazać im nadzór nad sprawą Romy. Bardzo wiele zawdzięczamy przyjaciołom ze Zw.Kyn. w Rzeszowie (Jadzia z Pieseczkowa, serdecznie pozdrawiamy),gdyby nie oni, byłoby kiepsko, bo suczki weszły już w okres cieczkowy, a dzięki nim udało się chociaż z czterema. Reszta musi wg wetów poczekać dwa-trzy mies.,mamy ten czas na zbiórkę kasy.
U Romy wszystkie samce są już pokastrowane,zzostały suki, bo drogo.

Posted

Dziś mają się odbyć kolejny raz rozmowy z władzami miast, o wynikach powiadomię.
Sprawę urudnia fakt, że właśnie powiatowy wet ogłosił na tamtym terenie
[LEFT][I][B]stan zagrożenia wścieklizną[/B]
[U]O płeć szczeniąt się dowiem[/U]
[/I][/LEFT]

Posted

skopiowalam tekst i nic.... nie wiem czemu wieczorem znowu sprobuje , ktos kupil 2 cegielki i wyslal je na konto chlopaka (bo to jego allegro) jutro rano przeleje pieniadze na przemysl bo teraz jest w pracy

Posted

Już wiem, w czym rzecz. Ponoć po aferze w Orzechowcach ktoś tam zmarł i zapisał sporo ziemi na TOZ, którego nie ma. I te baby, które mącą, chodzą do Romy, obiecują jej cuda - że wybudują za chwilę pałac dla jej piesków,że będzie pięknie, a jej pieski będą miały jak w niebie. Pewnie wymyśliły sobie,że Roma może być ich kartą przetargową.... ( no, jak to, to my się opiekujemy tyloma psami, tak się poświęcamy, a wy nam nie dacie tej ziemi?)
Do tego dochodzi nowy przetarg na schron w Orzechowcach, który ponoć ma niedługo ruszyć....
To prawda, jak nie wiadomo o co , chodzi, to chodzi o pieniądze. Tylko czemu kosztem zwierzakow i tej kobiety. :diabloti:

Posted

[quote name='diabelkowa']
skopiowalam tekst i nic.... nie wiem czemu wieczorem znowu sprobuje , [/quote]

Będziesz wystawiać nową aukcję?
"Starej" nie masz mozliwosci już porawic jeśli jakieś cegiełki zostały kupione.

Ten tekst napisany przez Margo wklej jak masz zaznaczoną opcję EDYTOR WIZUALNY (nad ranką z miejscem do wklejenia będzie napisane). Powinno Ci to wyjść bez problemu.