Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przedwczoraj (19.03.2008) w Poznaniu na Łużyckiej (Osiedle Łokietka) ktoś na moich oczach potrącił psa i uciekł. Zabrałam go do lekarza - całe szczescie jest tylko trochę poobijany. Od wczoraj jest u mnie, ale niestety nie mogę go zatrzymać. Pies jest zadbany - rasowy cocker spaniel, bardzo grzeczny, miał obrożę - na pewno ktoś będzie go szukał, na razie jednak nikt się nie odezwał. Ja dzisiaj wyjeżdżam i nie mogę się nim opiekować. Czy ktoś z Was mógłby się nim zaopiekować chociażby tylko przez Święta?? Nie mam serca oddać go do schroniska, a będę musiała. Proszę pomóżcie.

Posted

Wrzucam info na forum spanielowe. Może znajdziemy tymczas. :roll:

Trzeba szukać właścicieli, skoro psiak zadbany i z obrożą, to może uciekł.
Koniecznie ogłoszenia.
To pies czy sunia? Jakiej maści?
Moża prosić o zdjęcia?

Posted

snuszkak napisał(a):
z tego co wiem i kojarze sytuacje to ten spaniel trafil juz do domu, musicie sie zapytac supergogi czy chodzi o tego ale podejrzewam ze tak

Zaraz napiszę do Supergogi, bo mi to spokoju nie daje. :cool1:

Posted

Wszystko pod kontrola było, aczkolwiek nie wiedziałam, że jest na dogo wątek psa. Miałyśmy już wyjścia awaryjne - domek tymczasowy u KaLOliny, Snuszkak też się włączyła w pomoc - ale okazało się w końcu, że znaleźli się zapłakani i zrozpaczeni właściciele.
Pies ogromnie się ucieszył - czyli finał pozytywny. Mam nadzieję, że teraz będą lepiej pilnować, bowiem o ile wiem spaniele potrafia mieć niepokorna duszę :evil_lol:.

Poproszę założycielkę wątku, żeby zmieniła tytuł.

Posted

supergoga napisał(a):
Wszystko pod kontrola było, aczkolwiek nie wiedziałam, że jest na dogo wątek psa. Miałyśmy już wyjścia awaryjne - domek tymczasowy u KaLOliny, Snuszkak też się włączyła w pomoc - ale okazało się w końcu, że znaleźli się zapłakani i zrozpaczeni właściciele.
Pies ogromnie się ucieszył - czyli finał pozytywny. Mam nadzieję, że teraz będą lepiej pilnować, bowiem o ile wiem spaniele potrafia mieć niepokorna duszę :evil_lol:.

Poproszę założycielkę wątku, żeby zmieniła tytuł.

Dziękuję bardzo, to wspaniełe wieści! :multi: :multi: :multi:

Posted

Dziekuję za zainteresowanie. Nie mogłam wcześniej napisać, ale historia się szczęśliwie skończyła. Tak, jak podejrzewałam, właściciel szukał pieska i odnalazł. Jestem na tym forum po raz pierwszy i muszę powiedzieć, że jesteście wszyscy niesamowici. Pozdrawiam.