agata51 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Argus, nie wyobrażam sobie poranku bez ciebie! Zapraszam na kawkę. Quote
ewatr Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 [quote name='Charly']Dziewczyny nie wiem jak Wam, ale mnie banerek Arguska nie dziala. (Zmieniłam go na wątku ogolnym slepkow na link do wątku) te powinny działać : Quote
agata51 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Witaj, ewatr! Jak było? Argusku, pora na spacerek. Quote
ewatr Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 agata51 napisał(a):Witaj, ewatr! Jak było? A witaj :lol: dobrze tylko krotko ......... a reszte mozna popatrzec na watku Armaniego ;) tylko nie mam ciagle czasu zgrac wszystkich zdjec ufffffff Quote
agata51 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 No, to cudnie wam tam było. Może i mnie uda się zabrać psiaki do lasu i nad wodę. Moje jakoś nie dają się przekonać do pływania, za to uwielbiają chodzić na grzyby. Sorry, Argus, nie mam dla ciebie ani jeziorka, ani lasu - ot, zagajniczek zaledwie i łączkę niedużą, ale i tam można poszaleć. Biegniemy? Quote
agata51 Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Argusku, weekend to dobra pora na znalezienie domku. :loveu: Quote
matinestka Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 Syneczku pokazujemy się na pierwszej łądnie jka do twrazy Ci w zielonej trawce :) ja nie wiem że nikt cie wypatrzeć nie może..... nie sposób przejść obojętnie koło Ciebie... bo z Argunia to przeogromny miziak ,całuśnik i przylepa :) SYNECZKU WYPATRUJEMY :buzi: :bluepaw: Quote
agata51 Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Dziewczyny, ustawiać się w kolejce po Argusa! Quote
ewatr Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 To całuśnie zdjecie dałam na otwarcie allegro ............ no jak juz ono nikogo nie zmiękczy to ja nie wiem ?:p Quote
Recommended Posts