Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 596
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziś dzwoniła Pani w sprawie Perełki. Jest bardzo zainteresowana adopcją tylko nie ma jak po nia przyjechac. Czy jest możliwość załatwienia transportu?????????? Pani jest z Pabianic

Posted

luka1 napisał(a):
może mi sie uda namówić synka do podróży - w końcu to o psa chodzi nie o mamusię - może znajdzie czas?:evil_lol:

No tak....jak o psa to co innego :cool3:
A ile kilometrów jest do Pabianic ???

Posted

autko BE- transportu narazie nie mam.
Pani która dzwoniła w sprawie Perełki opowiedziała mi taką historię. Po śmierci swojej sznaucerki wzięła ze schroniska pieska. Któregos dnia musiała wezwać hydraulika do czegoś tam. Hydraulik przyszedł i rozpoznał psine, która im zginęła jakiś czas temu. Pies tez rozpoznał pana. Pani oddała pieska i znalazła n/Perełkę. Może boi sie brać psa ze swojego miasta. Fajne nie?

Posted

luka1 napisał(a):
autko BE- transportu narazie nie mam.
Pani która dzwoniła w sprawie Perełki opowiedziała mi taką historię. Po śmierci swojej sznaucerki wzięła ze schroniska pieska. Któregos dnia musiała wezwać hydraulika do czegoś tam. Hydraulik przyszedł i rozpoznał psine, która im zginęła jakiś czas temu. Pies tez rozpoznał pana. Pani oddała pieska i znalazła n/Perełkę. Może boi sie brać psa ze swojego miasta. Fajne nie?

Rewelacyjna historia :crazyeye: :multi:

Posted

pani sie nie boi brac ze swojego miasta psa ;) tylko po prostu ona chce suczke w typie sznaucera, a u nas takowych nie ma... są pieski
wiem ze chciala tez suczke ze schroniska w Sopocie ale to juz w ogole za daleko.
za pania ręcze, pies bedzie spal w łózku.

Posted

to jeśli nie ma transportu a tamta pani nadal zainteresowana to zmień, luka, tytuł na coś w stylu - potrzebny transport sochaczew/wawa -> pabianice (bo to pabianice jeśli dobrze pamiętam? :roll: )

Posted

jestem umówiona z Pania ma mi przekazac informację czy wybrała psa z łódzkiego schroniska. Jesli nie adoptuje z tamtąd psa - ma brać Perełkę. Zobaczymy, do Łodzi ma bliżej.;)

Posted

Pani jakaś niezdecydowana :shake: ale nic na siłę...bo potem będzie tak jak z Pestką, że trzeba będzie ją odbierać z nowego domu bo za duża albo coś...a Pabianice to nie Błonie - za duża odległość. No nic, poczekamy może Pani się jutro odezwie :roll:

Posted

[quote name='luka1']No to już wiem. Pani wybrała psiaka w łódzkim schronisku.
W takim razie Edi :loveu: bardzo dziękuję za chęć pomocy w transporcie naszej Perełki ale jak widzisz Pani wybrała psiaka z Łodzi i Perełka zostaje w Sochaczewie.

Posted

luka1 napisał(a):
Takie to ładne ale pod tą wiatą jej wcale nie widać

Ano...ta nasza wiata to w ogóle jest jedna wielka porażka :shake: