luka1 Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 Przeplotkowałam dwie godziny i nic nie widziałam. Wiem, wiem :mad: Quote
luka1 Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 Dziś dzwoniła Pani w sprawie Perełki. Jest bardzo zainteresowana adopcją tylko nie ma jak po nia przyjechac. Czy jest możliwość załatwienia transportu?????????? Pani jest z Pabianic Quote
Ziutka Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='luka1']Dziś dzwoniła Pani w sprawie Perełki. Jest bardzo zainteresowana adopcją tylko nie ma jak po nia przyjechac. Czy jest możliwość załatwienia transportu?????????? Pani jest z Pabianic Założyłam wątek na transportowym : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9858785#post9858785 Quote
luka1 Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 może mi sie uda namówić synka do podróży - w końcu to o psa chodzi nie o mamusię - może znajdzie czas?:evil_lol: Quote
Ziutka Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 luka1 napisał(a):może mi sie uda namówić synka do podróży - w końcu to o psa chodzi nie o mamusię - może znajdzie czas?:evil_lol: No tak....jak o psa to co innego :cool3: A ile kilometrów jest do Pabianic ??? Quote
Ziutka Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 luka1 napisał(a):helikopterem ze 100 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malagos Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Jak synek, zgodził się ? tylko nie bierzcie motolotni, bo pochmurno :evil_lol: Quote
luka1 Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 autko BE- transportu narazie nie mam. Pani która dzwoniła w sprawie Perełki opowiedziała mi taką historię. Po śmierci swojej sznaucerki wzięła ze schroniska pieska. Któregos dnia musiała wezwać hydraulika do czegoś tam. Hydraulik przyszedł i rozpoznał psine, która im zginęła jakiś czas temu. Pies tez rozpoznał pana. Pani oddała pieska i znalazła n/Perełkę. Może boi sie brać psa ze swojego miasta. Fajne nie? Quote
malagos Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 luka1 napisał(a):autko BE- transportu narazie nie mam. Pani która dzwoniła w sprawie Perełki opowiedziała mi taką historię. Po śmierci swojej sznaucerki wzięła ze schroniska pieska. Któregos dnia musiała wezwać hydraulika do czegoś tam. Hydraulik przyszedł i rozpoznał psine, która im zginęła jakiś czas temu. Pies tez rozpoznał pana. Pani oddała pieska i znalazła n/Perełkę. Może boi sie brać psa ze swojego miasta. Fajne nie? Rewelacyjna historia :crazyeye: :multi: Quote
modliszka84 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 pani sie nie boi brac ze swojego miasta psa ;) tylko po prostu ona chce suczke w typie sznaucera, a u nas takowych nie ma... są pieski wiem ze chciala tez suczke ze schroniska w Sopocie ale to juz w ogole za daleko. za pania ręcze, pies bedzie spal w łózku. Quote
Ziutka Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 luka1 napisał(a):zapomniałam wygłaskać Perełkę No masz się czym chwalić ciotka :mad: :grins: Quote
asiamm Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 to jeśli nie ma transportu a tamta pani nadal zainteresowana to zmień, luka, tytuł na coś w stylu - potrzebny transport sochaczew/wawa -> pabianice (bo to pabianice jeśli dobrze pamiętam? :roll: ) Quote
luka1 Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 Pani nie była zdecydowana na 100%. Powiedziała (napisała), że jeśli nie znajdzie sznauceki bliżej to sie odezwie. Narazie milczy. Quote
luka1 Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 Gdyby wyciągnąć Perełkę z boku "pod wiatą" może jej szanse by wzrosły. Tam trudno jest ja wypatrzeć no i kto tam chodzi? Quote
luka1 Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 żadnych wieści z Pabianic,szukamy domu dalej Quote
modliszka84 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 mogę podpytać tą panią jak chcecie mam kontakt z jej znajomą z pracy Quote
luka1 Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 jestem umówiona z Pania ma mi przekazac informację czy wybrała psa z łódzkiego schroniska. Jesli nie adoptuje z tamtąd psa - ma brać Perełkę. Zobaczymy, do Łodzi ma bliżej.;) Quote
Ziutka Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 luka1 napisał(a):Nie wiem co z Perełką! A kiedy możesz cosik wiedzieć :cool3: transport do Pabianic z Socho jest :lol: Quote
Ziutka Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Pani jakaś niezdecydowana :shake: ale nic na siłę...bo potem będzie tak jak z Pestką, że trzeba będzie ją odbierać z nowego domu bo za duża albo coś...a Pabianice to nie Błonie - za duża odległość. No nic, poczekamy może Pani się jutro odezwie :roll: Quote
malagos Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 no rzeczywiscie, pani mogłaby sie zdecydować... Tyle czasu czeka taka sliczna sunia! Quote
luka1 Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 No to już wiem. Pani wybrała psiaka w łódzkim schronisku. Quote
Ziutka Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='luka1']No to już wiem. Pani wybrała psiaka w łódzkim schronisku. W takim razie Edi :loveu: bardzo dziękuję za chęć pomocy w transporcie naszej Perełki ale jak widzisz Pani wybrała psiaka z Łodzi i Perełka zostaje w Sochaczewie. Quote
Ziutka Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 luka1 napisał(a):Takie to ładne ale pod tą wiatą jej wcale nie widać Ano...ta nasza wiata to w ogóle jest jedna wielka porażka :shake: Quote
Recommended Posts