Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 422
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja nie wiem co my zrobimy, zwariuje przez te zwierzaki :shake: a w ogóle co u małej, jak sie sprawuje ? jak się czuje ? tak dziwnie jakoś bez niej w lecznicy, dzisiaj nie miałam nawet kogo wycałować...tęsknie...

Posted

Szalona dziewczyna z tej Tilki Tekilki:eviltong:

Nie spałam dzisiaj przez nią prawie całą noc, bałam się, że sobie coś zrobi dlatego czuwałam przy niej, prawie zdemolowała klatkę:cool3: Dzisiaj jest już zdecydowanie lepiej, nie musze trzymać jej w zamknięciu. Duży problem jest też z utrzymaniem czystości przy psince. Załatwia swoje potrzeby ,,pod siebie". Przewracam ją co ok. 2 godziny, aby nie miła odleżyn. Ogólnie Tila czuje się bardzo dobrze, ma dużo siły:-) -> chwila nieuwagi i Tilka wstaje i próbuje chodzić...:crazyeye:

[IMG]http://images34.fotosik.pl/189/2246994a5370bfafmed.jpg[/IMG]

[IMG]http://images33.fotosik.pl/190/2adec370adeab659med.jpg[/IMG]

Posted

a moze na czas przymusowego lezenia załozyc jej pampersa? jak myslicie????
no i jeszcze jedno - skoro suka moze zostac tylko do soboty...to ja bym jednak zaryzykowała i sukę przewiozła do W-wy...bo i tak musi byc zabrana od virginii a nie ma gdzie - przecież do schronu jej nie dacie:shake: ja bym ja przyspiła, obłożyła porządnie i tak w drogę

Posted

[quote name='andzia69']a moze na czas przymusowego lezenia załozyc jej pampersa? jak myslicie????
no i jeszcze jedno - skoro suka moze zostac tylko do soboty...to ja bym jednak zaryzykowała i sukę przewiozła do W-wy...bo i tak musi byc zabrana od virginii a nie ma gdzie - przecież do schronu jej nie dacie:shake: ja bym ja przyspiła, obłożyła porządnie i tak w drogę[/quote]

Pampersy będę zakładać od jutra ;-)

Posted

kurde jak wet powiedzial, ze taka podroz nie najlepsza.. :( Dziewczyny,c zy onasie rusza? Kuzwa,dlaczego nie mam warunkow :( Ja mam tylko ciepla lazienke do dyspozycji ( z wszelkiemi wygodami :( Jezeli kilka dni spania w cieplej lazience, jednak byloby lepsze od siedzenia samej w klinice czy cos.. to nie ma problemu. Lazienka bo moja suk jest zazdrosna o SWOJE ( przez co rozumie sie swoja klateczke, swoje zabawki, swoje lozko,swoich pancow itd ;) ). Jednak jakby nie bylo wyjscia na kilka dni moge ja wziac, mogla by nocowac w lazience i na zmiane z moja suka siedziec ( lezec ;) ) z nami w pokoju ;) (kiedy suk bylaby zamknieta w klatce wiec bez sprzeczek ;) Jezeli ta alternatywa bylaby lepsza od innych najgorszych to nie ma sprawy piszcie ;)

Posted

Doddy ma pewnie racje :(

Ale to zdjecie mnie rozwalilo, Boze jaka ona biedna :( :( :(

Dziewczyny piszcie jak z kasą, czy moze wrocic do kliniki i wogole!

Posted

Finansami zajmuje sie Lorien. Z Tilką jest juz coraz lepiej. Mała łobuziara:loveu: Powoli zaczyna wstawać i zaczepiac moje koty:eviltong:, więc chyba wszystko jest na dobrej drodze:multi:

Posted

dr Michalski to świetny człowiek, z nim się można z wszystkim dogadać ;) już wcześniej powiedział, że za hotel w klinice nie mamy liczone, poza tym dziś jak z nim rozmawiałam to mówił, że nawet by mogła iść do niego :) jutro będzie i tak musiała jechać do kliniki, bo wyżarła sobie dren i trzeba przyjechać...
z finansami to musi lorien zobaczyć, myślę, że nie będzie źle, juz jej mówiłam żeby rachunek szczegółowy wzięła, co i ile i od kogo....