& Gloria & Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Jak już pisałam wcześniej sunia może być u mnie tylko do soboty--> taka była umowa. Myślałam, że bedzie mogła jechać do DT do Warszawy :-( Quote
martik b Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 ja nie wiem co my zrobimy, zwariuje przez te zwierzaki :shake: a w ogóle co u małej, jak sie sprawuje ? jak się czuje ? tak dziwnie jakoś bez niej w lecznicy, dzisiaj nie miałam nawet kogo wycałować...tęsknie... Quote
& Gloria & Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Szalona dziewczyna z tej Tilki Tekilki:eviltong: Nie spałam dzisiaj przez nią prawie całą noc, bałam się, że sobie coś zrobi dlatego czuwałam przy niej, prawie zdemolowała klatkę:cool3: Dzisiaj jest już zdecydowanie lepiej, nie musze trzymać jej w zamknięciu. Duży problem jest też z utrzymaniem czystości przy psince. Załatwia swoje potrzeby ,,pod siebie". Przewracam ją co ok. 2 godziny, aby nie miła odleżyn. Ogólnie Tila czuje się bardzo dobrze, ma dużo siły:-) -> chwila nieuwagi i Tilka wstaje i próbuje chodzić...:crazyeye: [IMG]http://images34.fotosik.pl/189/2246994a5370bfafmed.jpg[/IMG] [IMG]http://images33.fotosik.pl/190/2adec370adeab659med.jpg[/IMG] Quote
andzia69 Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 a moze na czas przymusowego lezenia załozyc jej pampersa? jak myslicie???? no i jeszcze jedno - skoro suka moze zostac tylko do soboty...to ja bym jednak zaryzykowała i sukę przewiozła do W-wy...bo i tak musi byc zabrana od virginii a nie ma gdzie - przecież do schronu jej nie dacie:shake: ja bym ja przyspiła, obłożyła porządnie i tak w drogę Quote
& Gloria & Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 [quote name='andzia69']a moze na czas przymusowego lezenia załozyc jej pampersa? jak myslicie???? no i jeszcze jedno - skoro suka moze zostac tylko do soboty...to ja bym jednak zaryzykowała i sukę przewiozła do W-wy...bo i tak musi byc zabrana od virginii a nie ma gdzie - przecież do schronu jej nie dacie:shake: ja bym ja przyspiła, obłożyła porządnie i tak w drogę[/quote] Pampersy będę zakładać od jutra ;-) Quote
Lorien:) Posted March 23, 2008 Author Posted March 23, 2008 Może dałoby się załatwić zeby ten czas spędziła jak dawniej w klinice? Bo nie będziemy miały innego wyjścia.. Quote
Angel_ Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 kurde jak wet powiedzial, ze taka podroz nie najlepsza.. :( Dziewczyny,c zy onasie rusza? Kuzwa,dlaczego nie mam warunkow :( Ja mam tylko ciepla lazienke do dyspozycji ( z wszelkiemi wygodami :( Jezeli kilka dni spania w cieplej lazience, jednak byloby lepsze od siedzenia samej w klinice czy cos.. to nie ma problemu. Lazienka bo moja suk jest zazdrosna o SWOJE ( przez co rozumie sie swoja klateczke, swoje zabawki, swoje lozko,swoich pancow itd ;) ). Jednak jakby nie bylo wyjscia na kilka dni moge ja wziac, mogla by nocowac w lazience i na zmiane z moja suka siedziec ( lezec ;) ) z nami w pokoju ;) (kiedy suk bylaby zamknieta w klatce wiec bez sprzeczek ;) Jezeli ta alternatywa bylaby lepsza od innych najgorszych to nie ma sprawy piszcie ;) Quote
doddy Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Najlepiej jak Tila wróci do lecznicy do czasu aż bezpiecznie bedzie mogła być w domu (np. takim, w którym ktoś pracuje). Quote
kamilka91 Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 A będzie mogła wrócić do kliniki? to jednak sporo czasu... Quote
& Gloria & Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 [IMG]http://images32.fotosik.pl/190/6f189c003ab2b120med.jpg[/IMG] Quote
betel Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Biedactwo, myślcie, co zrobić dalej . Czy nie potrzeba skrzyknąć jakieś zbiórki pieniężnej na leczenie???? :razz: Quote
Angel_ Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Doddy ma pewnie racje :( Ale to zdjecie mnie rozwalilo, Boze jaka ona biedna :( :( :( Dziewczyny piszcie jak z kasą, czy moze wrocic do kliniki i wogole! Quote
doddy Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Dokładnie, porozmawiajcie z wetem czy da radę ją przetrzymać. Czy płatnie, czy bezpłatnie. Jak z finansami Tila stoi na dzień dzisiejszy? Quote
& Gloria & Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Finansami zajmuje sie Lorien. Z Tilką jest juz coraz lepiej. Mała łobuziara:loveu: Powoli zaczyna wstawać i zaczepiac moje koty:eviltong:, więc chyba wszystko jest na dobrej drodze:multi: Quote
kamilka91 Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 No to dobrze... tylko żeby za dużo nie łaziła :) czy ona może wrócić do lecznicy? Quote
martik b Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 dr Michalski to świetny człowiek, z nim się można z wszystkim dogadać ;) już wcześniej powiedział, że za hotel w klinice nie mamy liczone, poza tym dziś jak z nim rozmawiałam to mówił, że nawet by mogła iść do niego :) jutro będzie i tak musiała jechać do kliniki, bo wyżarła sobie dren i trzeba przyjechać... z finansami to musi lorien zobaczyć, myślę, że nie będzie źle, juz jej mówiłam żeby rachunek szczegółowy wzięła, co i ile i od kogo.... Quote
Lorien:) Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 Jutro idę do banku wypłacić wszystkie pieniążki na Tilkę oraz wziąć szczegółowy wydruk. Wszystko pod kontrolą ;) Quote
Lorien:) Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 [quote name='kamilka91']Ale wystarczy pieniążków?[/quote] A skąd mam wiedzieć? Przecież napisałam,że jutro idę do banku :eviltong: Quote
doddy Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Mam do Was prośbę - czy ktoś z Was może napisać ładny tekst o Tili? Całą historię jej, leczenia, urazów itd. Dałabym ją do nas na str. Quote
martik b Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 ze mnie niestety marny pisarz :roll: zapraszamy zdolniejszych ;) jakiś wzruszajacy tekst by się przydał.. Quote
kamilka91 Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Podnoszę... a pisać nie umiem, niestety... Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Ale kochana sunia, tragedia, taki slodki pyszczek. Poczochrajcie ja ode mnie. Quote
Recommended Posts