Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Iv_']No to za ...............karę :mad:...............
................następne.......................

"unoszący się nad wodą" :diabloti:

[url=http://g.imageshack.us/g.php?

niezły jest :cool1:, prawda??

[/QUOTE]
No wiesz..Wsystkie fotki mi wystawisz, wsystkie........A ja ni mam zapasu:placz: I kto będzie oglądał niunia jak Ty wsystkie NAJLEPSZE fotki wystawis???????:placz::placz::placz::placz:

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Selket']No wiesz takie kalumnie na mnie :obrazic: Mam swoją odżyweczkę....Lepsiejszą :obrazic:[/quote]
jak masz [B][SIZE=7][COLOR=red]swoją[/COLOR] to jej [COLOR=red]używaj!!!!!!!!!!![/COLOR] :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:[/SIZE][/B]
[B][SIZE=7]a od mojej :mad::mad:[/SIZE][/B]

Posted

[quote name='Selket']No wiesz..Wsystkie fotki mi wystawisz, wsystkie........A ja ni mam zapasu:placz: I kto będzie oglądał niunia jak Ty wsystkie NAJLEPSZE fotki wystawis???????:placz::placz::placz::placz:[/quote]

Wszystkie najlepsze zostawiłam Tobie :cool1:, nie jestem taka........:roll::roll: jak inne :evil_lol::eviltong:

Posted

[quote name='Iv_']jak masz [B][SIZE=7][COLOR=red]swoją[/COLOR] to jej [COLOR=red]używaj!!!!!!!!!!![/COLOR] [/SIZE][/B]
[B][SIZE=7]a od mojej [/SIZE][/B][/quote]
Phi :obrazic: Używam. Phi :obrazic:

Posted

[quote name='Iv_']Wszystkie najlepsze zostawiłam Tobie :cool1:, nie jestem taka........:roll::roll: jak inne :evil_lol::eviltong:[/quote]
No właśnie nie jestem pewna:cool1:

Posted

[quote name='Selket']No właśnie nie jestem pewna:cool1:[/quote]

Co ja zawsze mówię :roll:, że...............po robieniu zdjęć, należy wszystkie zgrać na swój komputer i odlożyć "pusty" aparat na miejsce :mad:
wszystko co na nim zostanie jest [B][SIZE=4]moje[/SIZE][/B] bo.....aparat jest [SIZE=4][B]mój[/B][/SIZE], a więc wniosek prosty......wystawiam tu [B][SIZE=4]moje[/SIZE][/B] zdjęcia :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

To się nazywa PRZYWŁASZCZENIE :angryy:

Idę spać,a Ty sobie przemyśl swe postępowanie, wyciągnij wnioski i wróć na dobrą ścieżkę życia pokornego człowieka.............. :evil_lol:

Dobranoc :sleep2: :sleep2: :sleep2:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Berczysław :multi::loveu::multi:to jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Cześć:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]witam :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]się pokazałam, zazieleniłam i teraz pędzę dalej ;):eviltong:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
Hejka:multi::multi::multi: Do twarzy Ci w zielonym:eviltong:

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]po palach durnie po palach .....:eviltong:
[url]http://img393.imageshack.us/img393/7830/gonzikao2.jpg[/url][/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='lolka75']Witaski
jaki dzionek? bo ja mam dzisiaj luzzz.... nawet sprzatac nie bede...aco!!![/quote]
Cześć:multi:
[quote name='Fenris']Witam się w ten prawie pikny dzionek
U nas niestety słonko zwiało i je wiater zastąpił i nici z wypadu nad morze [/quote]
Cześć:multi:
[quote name='Alicja']
[FONT=Arial][COLOR=red][B]po palach durnie po palach .....[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=red][URL]http://img393.imageshack.us/img393/7830/gonzikao2.jpg[/URL][/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Cześć:multi: To hm...masz rację:eviltong:

To odpowiem hurtowo ;) Dzionek był gorący i duszny,a potem przyszła wielka burza i wielki deszcz i nas od prundu odcięło:angryy: Ale potem nam prund oddali, jak tylko kompa uruchomiłam .. A poza tym to się dziś troszkę ukałam........:cool1: Ino idzie mi to gorzej niż po grudzie, ale nie tracę wiary;)

No i pan K dziś wyjechał:placz::placz:

Posted

[quote name='Ziutka']I ja też już tu dotarłam ciotku klotku :B-fly::B-fly::B-fly:[/quote]
CZeść:multi::multi::multi::multi: Ciekawe jak tu dotarłaś???:cool3::cool3::cool3:

Posted

[quote name='Selket']CZeść:multi::multi::multi::multi: Ciekawe jak tu dotarłaś???:cool3::cool3::cool3:[/quote]
yyyy.........:diabloti: przez GG :evil_lol:

Posted

[quote name='Ziutka']yyyy.........:diabloti: przez GG :evil_lol:[/quote]
A to szatańskie ustrojstwo:diabloti:
[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]nie płakaj .....pan K. wróci :glaszcze:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Alu, ale kiedy??????:placz::placz: Już nie ma go 9 godzin i 3 minuty:placz::placz:
[SIZE=1][COLOR=lemonchiffon]No nie musi się tak śpieszyć:evil_lol:[/COLOR][/SIZE]

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]PIERWSZA :multi::multi::multi:

widzisz to? ;) :eviltong::eviltong::eviltong:

to tak jakbyś mi nie wierzyła ;)
[IMG]http://img374.imageshack.us/img374/5359/cdsxd2.jpg[/IMG]
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']:p[FONT=Arial][COLOR=Red][B]pierwsza :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
faktycznie...miałaś farta...
ale ja za to dzisiaj będę

DRUGA :multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT]