Selket Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]powiedziałam Salsie że jest troszkę niedorobiona...nie przejęła się zbytnio więc chyba zdaje sobie z tego sprawę [/FONT] [FONT=Georgia]masz rację...źle zrobiłam kąpiąc Fenrisa teraz mam wyrzuty sumienia... w końcu nudno jest być wiecznie pierwszym....[/FONT] [FONT=Georgia]dlatego ---> sorki Fenris że Cię kopnęłam [/FONT] Boshe, ja to Ciem normalnie koffam Żonkilasta:loveu::loveu::loveu: Asia&gordonisko napisał(a):Hej Gonzalesowa :multi: Hej :loveu: Tu i napiszę. iż zapraszam go głosowania na kotka Betbet w konkursie fotograficznym Bewetu. Część wygranych pieniędzy trafi w postaci karmy do Fundacji AST ;) Trzeba wejść na forum Bewet, zalogować się, wejść w dział konkursy, dalej w zdjęcie miesiąca edycja II i wybrać kotka betbet. Narazie Betbet prowadzi. Głosowaniedo 03.07 do godziny 24. Zapraszam do oddania głosu ;) To tylko chwilka,a dla ASTów ogromna pomoc ;) Quote
Alicja Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 [FONT=Arial]:hand: ............. sił mnie brak [/FONT] Quote
jonQuilla Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Selket napisał(a):Boshe, ja to Ciem normalnie koffam Żonkilasta:loveu::loveu: [FONT=Georgia] ahhh....ja Ciebie też koffam Selkeciasta :loveu::loveu: a ja dopiero teraz zauważyłam że jedna literka w mojej wcześniejszej wypowiedzi zmieniła całe zdanie :oops::oops: ale wstyd bo nieprzyzwoicie wyszło :roflt:[/FONT] jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia];) masz rację...źle zrobiłam kąpiąc Fenrisa :oops: [/FONT] [FONT=Georgia]to wcale tak nie było [/FONT][FONT=Georgia]:roflt:[/FONT] Quote
Selket Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]:hand: ............. sił mnie brak [/FONT] Ale całkiem sprawnie machasz łapką ;) jonQuilla napisał(a): [FONT=Georgia]ahhh....ja Ciebie też koffam Selkeciasta [/FONT] oooo...........Jakie to miłe:oops: [FONT=Georgia]a ja dopiero teraz zauważyłam że jedna literka w mojej wcześniejszej wypowiedzi zmieniła całe zdanie ale wstyd bo nieprzyzwoicie wyszło [/FONT] [FONT=Georgia]to wcale tak nie było [/FONT][FONT=Georgia][/FONT] Wiesz so..może już się nie pogrążaj w swych wypowiedziach:diabloti: Zaraz wyjdzie znów coś ciekawego:eviltong: Quote
jonQuilla Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Selket napisał(a): Wiesz so..może już się nie pogrążaj w swych wypowiedziach:diabloti: Zaraz wyjdzie znów coś ciekawego:eviltong: [FONT=Georgia] masz racje, czas najwyższy żebym zamilkła :roll::eviltong:[/FONT] Quote
Selket Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 jonQuilla napisał(a): [FONT=Georgia]masz racje, czas najwyższy żebym zamilkła :roll::eviltong:[/FONT] Tak twierdzisz??????????? Ahy.........:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Dobcia Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Witanko:loveu: Prześliczne zachody i portreciki Gonzika:) Quote
jonQuilla Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Selket napisał(a):Tak twierdzisz??????????? Ahy.........:diabloti::diabloti::diabloti: [FONT=Georgia]ja to wiem ;)[/FONT] Quote
Selket Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Dobcia napisał(a):Witanko:loveu: Prześliczne zachody i portreciki Gonzika:) Hejka:multi: Dziękuję ślicznie ;) Teraz będzie przerwa w fotkach cobyś się nasycyli tamtymi:eviltong: jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]ja to wiem ;)[/FONT] Wiesz........ A jednak gadasz:eviltong: Quote
Rahl Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Pierwsza :eviltong::eviltong: :evil_lol: :multi::multi: Hej Gonzalesowa w... czwartek czy środę? Wakacje mnie zupełnie pogubiły :lol: :roll: EDIT: Gonzalesowa siem nie liczy :obrazic: :lol: :diabloti: Quote
jonQuilla Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Selket napisał(a): Wiesz........ A jednak gadasz:eviltong: [FONT=Georgia]bo mnie zagadujesz....wszyscy jesteście tacy sami ;) :eviltong: :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Iv_ Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]bo mnie zagadujesz....wszyscy jesteście tacy sami ;) :eviltong: :evil_lol::evil_lol:[/FONT] :crazyeye: ja nie jestem np, taka sama :roll::roll: :diabloti: Quote
jonQuilla Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Iv_ napisał(a)::crazyeye: ja nie jestem np, taka sama :roll::roll: :diabloti: [FONT=Georgia]uderz w stół ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Garamond] i tak Was koffam :loveu::loveu:[/FONT][/FONT] Quote
Iv_ Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]uderz w stół ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Georgia][FONT=Garamond]i tak Was koffam :loveu::loveu:[/FONT][/FONT] :-o eeeeee chyba nie mówisz na mnie......nożyce :roll: hahahahaaaaaa:diabloti::diabloti: Quote
Fenris Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]:roflt:powiedziałam Salsie że jest troszkę niedorobiona...nie przejęła się zbytnio więc chyba zdaje sobie z tego sprawę ;) masz rację...źle zrobiłam kąpiąc Fenrisa :oops: teraz mam wyrzuty sumienia... w końcu nudno jest być wiecznie pierwszym.... dlatego ---> sorki Fenris że Cię kopnęłam :eviltong::eviltong:[/FONT] :hmmmm: ja nic nie wiem o żadnej kąpieli :niewiem: a co do kopania to jakoś się nie przejąłem :eviltong: Quote
jonQuilla Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Fenris napisał(a)::hmmmm: ja nic nie wiem o żadnej kąpieli :niewiem: a co do kopania to jakoś się nie przejąłem :eviltong: [FONT=Georgia]to poudawaj że Cię bolało ;) :evil_lol: dzień dobry :multi::multi::loveu: [/FONT] Quote
Selket Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 Iv_ napisał(a): ja nie jestem np, taka sama jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]uderz w stół ... [/FONT] [FONT=Georgia][FONT=Garamond]i tak Was koffam [/FONT][/FONT] Iv_ napisał(a): eeeeee chyba nie mówisz na mnie......nożyce hahahahaaaaaa gooooopie:diabloti: też Was koffam........:loveu: Fenris napisał(a): ja nic nie wiem o żadnej kąpieli a co do kopania to jakoś się nie przejąłem jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]to poudawaj że Cię bolało [/FONT] [FONT=Georgia]dzień dobry [/FONT] Fenris napisał(a):"Ałaa" ... już wystarczy? WY też goopi:diabloti: też Was koffam:loveu: No to idę się ukać dalej:placz:.........................i smutkować...bo mnie coś smutek dopadł.......:shake: Do doopy wsysytko:shake: Zdecydowanie do dooopy:shake: Quote
Fenris Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Nie płakaj, głowa do góry, patrz jak ślicznie słonko świeci :shiny: będzie dobrze :calus: Quote
Pandisia Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Cześć co to za smutki :loveu: dostałaś moje pw? Quote
jonQuilla Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 [FONT=Georgia]będzie dobrze, bo musi być dobrze.... :calus: a czemu ja jestem podwójnie gOOpia? ;) :roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
Dobcia Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Właśnie, właśnie... szkoda czasu na poddawanie się smutkom:lol: Quote
Jagoda1 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Selket napisał(a):Hej :loveu: Tu i napiszę. iż zapraszam go głosowania na kotka Betbet w konkursie fotograficznym Bewetu. Część wygranych pieniędzy trafi w postaci karmy do Fundacji AST ;) Trzeba wejść na forum Bewet, zalogować się, wejść w dział konkursy, dalej w zdjęcie miesiąca edycja II i wybrać kotka betbet. Narazie Betbet prowadzi. Głosowaniedo 03.07 do godziny 24. Zapraszam do oddania głosu ;) To tylko chwilka,a dla ASTów ogromna pomoc ;) Link, poproszę... Może na priv, bo "dogo-mody" są b. wrażliwe;) Quote
Selket Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 Fenris napisał(a):Nie płakaj, głowa do góry, patrz jak ślicznie słonko świeci będzie dobrze Dzięki :calus: A idź z tym słonkiem, mogłoby się czasem troszkę schować, bo robi się nie do wytrzymania:roll: Pandisia napisał(a):Cześć co to za smutki dostałaś moje pw? A tak jakieś mnie dopadły... Dostałam ino nie odpisałam:oops: A na pewno chcesz tylko JEDEN i tylko TEN???:cool1: jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]będzie dobrze, bo musi być dobrze.... [/FONT] [FONT=Georgia]a czemu ja jestem podwójnie gOOpia? [/FONT] [FONT=Georgia][/FONT] Dziękuję :calus: Jesteś wyjątkowa i tak się załapałaś na promocję ;) Dobcia napisał(a):Właśnie, właśnie... szkoda czasu na poddawanie się smutkom Staram się im to mówić, ale czasem nie słuchają :niewiem: Jagoda* napisał(a):Link, poproszę... Może na priv, bo "dogo-mody" są b. wrażliwe Widziałam, że już sobie poradziłaś...Zanim tu przylazłam ;) Tengusia napisał(a):witam w te upalne popoludnie Cześć :calus: Strasznie ciepło dzisiaj było....aż za ciepło...Może jutro będzie ciut chłodniej:roll: Quote
Recommended Posts