gops Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 hej ;) a wie Ty ze Ty zua jestes? ...nie ladnie takie rzeczy piesowi zakladac :razz: Quote
apple Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No o kopiacą koparke mi chodzi:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Selket Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']Co to za łańcuch z kolcami na szyi :shake::diabloti: heloł Gonzalesowa :multi:[/quote] Cześć:multi::multi: Nie wiem kurden so to może być:placz: Samo mu się zrobilo:placz: [quote name='Rybka_39']Własnie o tym czyms matalowym mowie:razz:[/quote] Jaki metalowym, toż to atrapa:eviltong: [quote name='gops']hej ;) a wie Ty ze Ty zua jestes? ...nie ladnie takie rzeczy piesowi zakladac :razz:[/quote] Ja??:crazyeye: Sam sobie nałożył, ja mu wyrwałam a on nakładał i nakładał i się szarpaliśmy...co miałam zrobić :niewiem: Pozwoliłam mu to nosić skoro tak nalega:cool1: Quote
Selket Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No o kopiacą koparke mi chodzi:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] To zapewne jest ta łopatką z boku zdjątka:diabloti::diabloti: Ciasto już zrobiłam:multi:, teraz idę podlać Mamie kfiaty:shake: Quote
Alicja Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 [quote name='Selket']To zapewne jest ta łopatką z boku zdjątka:diabloti::diabloti: Ciasto już zrobiłam:multi:, teraz idę podlać Mamie kfiaty:shake:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]jakie ciasteczko :razz::razz: pozdrów kffiatki :diabloti: teraz Gonzik chciał kete na kark za chwile będzie chciał dres z paskami :evil_lol::evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]jakie ciasteczko :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] Kokosiowe:razz: [B][FONT=Arial][COLOR=red]pozdrów kffiatki :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] :shake: ja siem do kfaitków nie nadajem:shake: [B][FONT=Arial][COLOR=red]teraz Gonzik chciał kete na kark za chwile będzie chciał dres z paskami :evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Dresik jeszcze ujdzie, ale ten bejsbol...Gdzie ja go postawię?:mad: Quote
Alicja Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 [quote name='Selket']Dresik jeszcze ujdzie, ale ten bejsbol...Gdzie ja go postawię?:mad:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]w kącie...przy drzwiach :razz::razz:...jeszcze wieszak na czapke lodziare :diabloti: kokosowe :razz::razz:mniammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]w kącie...przy drzwiach :razz::razz:...jeszcze wieszak na czapke lodziare :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]kokosowe :razz::razz:mniammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Już szykuję miejsce:mad: Kurde, fatum jakieś czy co???????? 3 ciasto mi nie wyszło:placz::placz::placz: Quote
Selket Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 [quote name='Tengusia']buuuuuuuuuuuuuuuuziole dla Gonzika :loveu:[/quote] przekazane:loveu: Quote
Alicja Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='Selket']Już szykuję miejsce:mad: Kurde, fatum jakieś czy co???????? 3 ciasto mi nie wyszło:placz::placz::placz:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]musi będzie ze fatum :razz::razz: Witanko z raniolka :multi::loveu: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 [quote name='gops']dzien dobry ;)[/quote] Cześć:multi::multi::multi: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]musi będzie ze fatum :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]Witanko z raniolka :multi::loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Albo dupiasta ze mnie kucharka:cool3: Cześć Kochana:multi::multi::multi::multi: Quote
jonQuilla Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]cześć Selkeciku koffany :loveu::loveu::multi:[/B][/COLOR][/FONT] [IMG]http://klementynka7.w.interia.pl/obrazki/usmiech/2.gif[/IMG] [IMG]http://klementynka7.w.interia.pl/obrazki/usmiech/1.gif[/IMG] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] uaaaaa jak tu wesoło :) :multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='Selket']Cześć:multi::multi::multi: Albo dupiasta ze mnie kucharka:cool3: Cześć Kochana:multi::multi::multi::multi:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] aaa tam zaraz doopiata kucharka ...po prostu dzień nie na pieczenie ciastka ...też tak czasem mam żecoś co mi 99 razy super wyszło za 100 pada na ryj :diabloti:albo jak mi barrrdzooooo zależy żeby się udało to wtedy się nie uda :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]cześć Selkeciku koffany :loveu::loveu::multi:[/B][/COLOR][/FONT] [IMG]http://klementynka7.w.interia.pl/obrazki/usmiech/2.gif[/IMG] [IMG]http://klementynka7.w.interia.pl/obrazki/usmiech/1.gif[/IMG] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]uaaaaa jak tu wesoło :) :multi::multi:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] :crazyeye::crazyeye::crazyeye: ALe towarzystwo przyprowadziłaś:multi::multi::multi: [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=red]aaa tam zaraz doopiata kucharka ...po prostu dzień nie na pieczenie ciastka ...też tak czasem mam żecoś co mi 99 razy super wyszło za 100 pada na ryj :diabloti:albo jak mi barrrdzooooo zależy żeby się udało to wtedy się nie uda :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Ciasto bez piecznia było:cool1: I robione pierwszy raz...nie no w zasadzie jedyny problem to to, że wyciaga się go siłą z blachy i w kawałakch bo się rozpada ;) U Was też tak gorąco?????????:shake: A to znalazłam w neciku::angryy: [URL]http://fakty.interia.pl/ciekawostki/news/wsciekly-pies-oznaka-spolecznego-statusu,1121077[/URL] Quote
Selket Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 [quote name='Jagoda*']Zgadzam się:evil_lol:....[/quote] Ja też..zwłaszcza jak dan potrawa jest po to, żeby zabłysnąć, to prawie zawsze mi nie wyjdzie:diabloti: Quote
Jagoda1 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=red]aaa tam zaraz doopiata kucharka ...po prostu dzień nie na pieczenie ciastka ...też tak czasem mam żecoś co mi 99 razy super wyszło za 100 pada na ryj :diabloti:albo jak mi barrrdzooooo zależy żeby się udało to wtedy się nie uda :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Zgadzam się:evil_lol:.... Quote
Selket Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 Przyjaźń - jakże pustym jest to słowo......... :( czasem już się nie daję rady, i to chyba jest ten czas....... Jak dojdę do siebie to się odezwę.... Quote
gops Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='Selket']Przyjaźń - jakże pustym jest to słowo......... :( czasem już się nie daję rady, i to chyba jest ten czas....... Jak dojdę do siebie to się odezwę....[/quote] co sie stalo? bd dobrze :calus::glaszcze: daj mi adres ja to zalatwie :lmaa::agrue: :roll: Quote
Rahl Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Oj selkeciku co się stało :glaszcze: Nie smutaj się :glaszcze: Quote
jonQuilla Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Selkeciku :roll: co się stanęło.... :calus::calus::calus::calus: nie smutaj... [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]lece do Ciebie Selkecikowa [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-49.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT] Quote
Tengusia Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 to i ja przylecialam powiedziec dobranoc [IMG]http://www.gify-gify.pl/gify%20rozne/gify%20buzki/smiley__67_.gif[/IMG] Quote
Recommended Posts