clockwork Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]selketowa... wypatruj jutro donosiciela,[IMG]http://yelims3.free.fr/Inclassables/Inclassable87.gif[/IMG] narzędzia zbrodni[IMG]http://yelims5.free.fr/Violence/Violence10.gif[/IMG]:evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B] idą do ciebie ... jutro powinny być :roll::roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Karolina daj znaka czy doszła narzutka ....a Basia w razie czego pośle nr przesyłki bo reklamacje trzeba składać chyba w miejscu docelowym :hmmmm:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Selkecikowa :razz::razz::razz: daj znać co z narzutką , bo jeśli dziś nie dojdzie to Basia jutro skoczy na pocztę , bo to już tydzień :shake:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Selkecikowa zapytała, ale jeszcze nie ma odpowiedzi od Mamci:shake: [quote name='gops']witanko :multi: opuszczasz nas :placz: bedziemy tesknic :roll:[/quote] Jeszcze nie opuściłam:diabloti: [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]selketowa... wypatruj jutro donosiciela,[IMG]http://yelims3.free.fr/Inclassables/Inclassable87.gif[/IMG] narzędzia zbrodni[IMG]http://yelims5.free.fr/Violence/Violence10.gif[/IMG]:evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=blue][B]idą do ciebie ... jutro powinny być :roll::roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Ja nie mieszkam teraz tam gdzie kolce, bom na stancji jezd:placz: Będę czekała do piatku, żeby te ustrojstwa na Niuniu pomontować, przeca ja jaka zniosę i w dperechę wpadnę:placz::placz::placz: Kolce, moje kolce, kolce, moje kolce i majtochy Mamy:diabloti: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Karolina daj znaka czy doszła narzutka ....a Basia w razie czego pośle nr przesyłki bo reklamacje trzeba składać chyba w miejscu docelowym :hmmmm:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Już mam odpowiedź...NIE doszla :niewiem: Może jutro już będzie? Czasem się to opóźnia jak święta krowa:mad: Chyba w docelowym....Masakra z tą instytucją:angryy: Quote
Alicja Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Na wąteczku Bazarkowym jest nr przesyłki ...nie ma innego wyjścia ja reklamacja :mad::mad::mad:..... poszukałam już jest nr ..... (00)25900773 3 09077101 1 wysłana 5.05.2008 z Rybnik 10[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza. Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Ceść Selkecikowa :loveu: Przyszłam sie przywitać po dłuuugiej nie obecnosci :eviltong: Pamietasz mnie jeszcze ?:diabloti: Quote
Selket Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Na wąteczku Bazarkowym jest nr przesyłki ...nie ma innego wyjścia ja reklamacja :mad::mad::mad:.....[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]poszukałam już jest nr .....[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=red](00)25900773 3 09077101 1 wysłana 5.05.2008 z Rybnik 10[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Przekaże Mamie ten numer i niech sobie radzi, bo ja w Lbn to nic nie poradzę.... [quote name='Iza13']Ceść Selkecikowa :loveu: Przyszłam sie przywitać po dłuuugiej nie obecnosci :eviltong: Pamietasz mnie jeszcze ?:diabloti:[/quote] Pamiętam :calus: Miło, że zajrzałaś :calus: Quote
Alicja Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Daj znaka jutro jak Mama się czegoś dowie , w razie cóś robimy zwrota ...tylko szkoda narzutki bo fajna :shake:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Daj znaka jutro jak Mama się czegoś dowie , w razie cóś robimy zwrota ...tylko szkoda narzutki bo fajna :shake:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Dobra ;) Ale pewnie się jej nie będzie chciało jutro na pocztę lecieć ...Aaaaaaa.....A mnie jutro nie ma na dogo, bo wyjeżdżąm na 2 dni na terenówkę:shake: To Ci Mama odpowie na moim bazarku, bo tylko tam ona umie coś napisać:diabloti: Quote
jonQuilla Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]jestem już :multi::multi: przywrócono mi w końcu okienko na świat :) :loveu: witaj :loveu::loveu::multi::multi::multi: kiedyś oglądałam taki program o psach Dingo z wyspy Fraser :) i mi się to zdjęcie skojarzyło właśnie z tym programem... [url]http://img176.imageshack.us/img176/4448/p4130135male25hk6.jpg[/url] [IMG]http://www.birgitt.ch/fraser2.jpg[/IMG] [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 Żonkilka uwlonili :multi: :mutli: Gdzież Ty mojego słonia porównujesz do tego smukłego piesia :crazyeye: :evil_lol: Quote
gops Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 maja podobne pozy na podobym podlozu i podobny kolor :diabloti: witanko wieczorkowe :multi: Quote
Selket Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 No to tak.....ale Gonzik to pulpecik w porównaniu z pieskiem Dingo ;) Quote
Tengusia Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 [quote name='Selket']No to tak.....ale Gonzik to pulpecik w porównaniu z pieskiem Dingo ;)[/quote] wiesz po powrocie z zawodow to moje psiaki przypominaja baleroniki :diabloti: ale i tak je kocham :eviltong: a twoj tez jest kochany i wcale nie taki baleronik jak moje :loveu: Quote
Selket Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 Kochany jest, ale baleronik też :evil_lol: Jak go byś zobaczyła na żywo to taki zniego klocek :evil_lol: Cześć :loveu: Quote
jonQuilla Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]ale ja nie porównuje.... tylko tak mi się skojarzyło od razu z tamtym programem :) a zdjęcie wkleiłam tak sobie ;) i Gonzik nie jest słoniem :angryy::angryy::mad:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 No już się nie złoszczaj :calus: Gonzik jest słoniątkiem :D Quote
Alicja Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 [quote name='Selket']Dobra ;) Ale pewnie się jej nie będzie chciało jutro na pocztę lecieć ...Aaaaaaa.....A mnie jutro nie ma na dogo, bo wyjeżdżąm na 2 dni na terenówkę:shake: To Ci Mama odpowie na moim bazarku, bo tylko tam ona umie coś napisać:diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]oki ;)....będę wpadać na Bazarkowy ;) [/B][/COLOR][/FONT] Quote
jonQuilla Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 [quote name='Selket']No już się nie złoszczaj :calus: Gonzik jest słoniątkiem :D[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]przytulakiem mi się oberwało :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Cześć Gonzalesowa:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jonQuilla Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]witam :loveu::multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]joł joł panno selketowa :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Bereczek z raniolka :multi::loveu::multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jonQuilla Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]dzień dobry, dzień dobry !! :) :loveu::loveu::multi: zaczynam tęsknić za Tobą :roll: wracaj szybciutko ;) :eviltong::eviltong::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts