Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Selket']
Ja nie miałam takich zapędów:diabloti: A pająków boję się panicznie:diabloti:

ja teraz też...kiedyś zbierałam wszystkie pająki z okolicy, specjalnie po piwnicach biegałam żeby pająki mieć :crazyeye:
a teraz jak mi przejdzie pająk większy po ręce to płacze :roll::oops::oops::oops:
nie znosze, ył !!! :roll::roll::roll:

Za to Asia, znajoma ze szkolenia, mówiła, ze jej koleżnka brała slimaczki i mówił:"Ślimak, ślimak pokaż rogi" po czym ciachała mu czółki nożem :D

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: biedne ślimaki, myślały że dostaną sera a tu im rogi wycinano

ja kiedyś miałam działkę na której było mnóstwo ślimaków...zbierałam je z siostrami do wiaderka po czym wrzucałyśmy do ogniska.... do teraz pamiętam pisk tych palonych ślimaków :crazyeye:
przerażający dźwięk

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jonQuilla']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: biedne ślimaki, myślały że dostaną sera a tu im rogi wycinano

ja kiedyś miałam działkę na której było mnóstwo ślimaków...zbierałam je z siostrami do wiaderka po czym wrzucałyśmy do ogniska.... do teraz pamiętam pisk tych palonych ślimaków :crazyeye:
przerażający dźwięk
Ja chyba muszę przemyśleć tą znajomość z Tobą:cool1:

Posted

[quote name='jonQuilla']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: biedne ślimaki, myślały że dostaną sera a tu im rogi wycinano

przerażający dźwięk

o kurcze...no niewiem co z Ciebie wyroslo :diabloti:

Posted

[quote name='Selket']Ja chyba muszę przemyśleć tą znajomość z Tobą:cool1:

:oops::oops::oops: mała wtedy byłam

i bawiłam sie z chłopcami tylko....
to mnie usprawiedliwia? ;)

[quote name='gops']o kurcze...no niewiem co z Ciebie wyroslo :diabloti:

seryjny morderca :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='gops']o kurcze...no niewiem co z Ciebie wyroslo :diabloti:

[quote name='jonQuilla']:oops::oops::oops: mała wtedy byłam

i bawiłam sie z chłopcami tylko....
to mnie usprawiedliwia? ;)

seryjny morderca :evil_lol::evil_lol:
Hmmm.......I na dodatek bawiłaś się z chłopcami??????:diabloti: To wiele może tłumaczyć:razz:

[quote name='Alicja']:razz::razz:kupiłaś sianko ;)

a ja jadłam mrówki :roll::oops:

Ale mrówki to takie niezdrowe som:diabloti: Mój TZ je przypalał szkiełkiem:eviltong:

Czy tylko ja nie miałam taki sadystycznych zapędów??? Nie mogę sobie przypomnieć co robiłam..na pewno szukałam kreta po ogródku drążac jego norki:razz:
Kupiłam sianko, kolby jogurtowe i nowe jedzonka dla świniolka:diabloti: A i buty dla siebie:razz:

Posted

hmmm.....butki....Ale nic scególnego...bo te co kcem to ich nigdzie ni ma....A widziałm je na kopytkach koleżanki, i gdyby nie to, że za małe to bym jej zdarła :D

Posted

[quote name='Selket']hmmm.....butki....Ale nic scególnego...bo te co kcem to ich nigdzie ni ma....A widziałm je na kopytkach koleżanki, i gdyby nie to, że za małe to bym jej zdarła :D

nie pokazes :razz::razz:

Posted

[quote name='Selket']Hmmm.......I na dodatek bawiłaś się z chłopcami??????:diabloti: To wiele może tłumaczyć:razz:

z chłopcami się bawiłam bo na podwórku nie było dziewczynek w moim przedziale wiekowym :eviltong::eviltong:

Czy tylko ja nie miałam taki sadystycznych zapędów??? Nie mogę sobie przypomnieć co robiłam..na pewno szukałam kreta po ogródku drążac jego norki:razz:

ja chyba byłam okropnym dzieckiem bo np. do krecich norek wlewałam wodę :roll::roll:
zresztą mrowiska w piasku także zalewałam wodą :oops::oops::oops:

widziałam czyściutkie, nowe buciczki :)

i zmęczonego Gonzika :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Trzeba mi pomocy :placz:
U Mamie na kompie wylogowałam swój nick, i teraz nie mogę uruchomić wcale forum dogo, a chciałam założyć własny nick... :placz:

Posted

[quote name='Selket']No psecie pokazała?????? Ni ma fotecków????????? :crazyeye:

nie widziałam przedtem ....nie było wogóle widać :mad:

a ja mam cyganione glaniacze z zamkami z boczku :evil_lol::evil_lol::evil_lol:rewela przy ubieraniu ...i nie miałam dawno wygodniejszych butków :loveu::loveu:

Robalkowy Gonzik the best :loveu:

Posted

[quote name='Alicja']nie widziałam przedtem ....nie było wogóle widać :mad:

a ja mam cyganione glaniacze z zamkami z boczku :evil_lol::evil_lol::evil_lol:rewela przy ubieraniu ...i nie miałam dawno wygodniejszych butków :loveu::loveu:

Robalkowy Gonzik the best :loveu:

Ala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gdzieś dorwała takie buciory!!!!!!!!!!!Ja szukam, szukam, szukam i nic...A widziałam kiedyś u koleżanki ze studiów, ale ona już dawno nas opuściła i nie zdążyłam zapytać, a teraz nie mam z nią kontaktu:placz::placz: A glany te są to moje nr 5, 6 albo 7 bo już nie wiem ile par miałam :oops: A teraz te co mam to najdłużej wytrzymały bo 3 lata:diabloti: A mam jeszcze takie długie z klamerkami :D:diabloti: A się na nie wykosztowałam, ale są świetne, jedno długo zakładalne :diabloti:

A robalowe obróżki to cioteczki taks trzeba szukać ;)

Posted

:multi::multi::multi:moje glaniaczki są z OTMĘTU ...polowałam na nie alenigdy nie miałam kasy :oops:....jak TZ zapłacił mandata w kwocie 200zł ...ze zniżką na żonę nauczycielkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: to poszłam se kupić glany i welury z rabatem na dodatek :multi:

Posted

ja nie mialam nigdy glanow...nie moj styl..wogole..no ale na kims mi sie podobaja ;) i mysle ze sa przydatne na spacery z piesami :diabloti:

Posted

[quote name='Alicja']:multi::multi::multi:moje glaniaczki są z OTMĘTU ...polowałam na nie alenigdy nie miałam kasy :oops:....jak TZ zapłacił mandata w kwocie 200zł ...ze zniżką na żonę nauczycielkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: to poszłam se kupić glany i welury z rabatem na dodatek :multi:
Hmmm....to chyba nie jest w mojej okolicy:placz: Muszę poszukać takich glaniaczków, bo są extra:razz: A co to sind welury?? :oops:

[quote name='gops']ja nie mialam nigdy glanow...nie moj styl..wogole..no ale na kims mi sie podobaja ;) i mysle ze sa przydatne na spacery z piesami :diabloti:
hmm...ja w zasadzie noszę tylko glany, względnie adidaski i na lato sandałki toprki ;) I nie wyobrażam sobie życia bez glaniczków ;)

Posted

ja w sumie tylko w adidasach chodzę...nie znoszę nic co mnie uwiera i obciera dlatego nie noszę półbucików, balerinek i innych tego typu śmiesznych zjawisk :eviltong::eviltong:

a glany zabrałam koledze jak miałam lat 13 i przechodziłam w nich pół roku...ale wtedy się nasłuchałam mamy żebym buty zmieniła :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
i tyle do czynienia w życiu z glanami miałam :)
również nie mój styl :)