jonQuilla Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 [quote name='Selket'] Ja nie miałam takich zapędów:diabloti: A pająków boję się panicznie:diabloti: ja teraz też...kiedyś zbierałam wszystkie pająki z okolicy, specjalnie po piwnicach biegałam żeby pająki mieć :crazyeye: a teraz jak mi przejdzie pająk większy po ręce to płacze :roll::oops::oops::oops: nie znosze, ył !!! :roll::roll::roll: Za to Asia, znajoma ze szkolenia, mówiła, ze jej koleżnka brała slimaczki i mówił:"Ślimak, ślimak pokaż rogi" po czym ciachała mu czółki nożem :D :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: biedne ślimaki, myślały że dostaną sera a tu im rogi wycinano ja kiedyś miałam działkę na której było mnóstwo ślimaków...zbierałam je z siostrami do wiaderka po czym wrzucałyśmy do ogniska.... do teraz pamiętam pisk tych palonych ślimaków :crazyeye: przerażający dźwięk Quote
Selket Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 [quote name='jonQuilla']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: biedne ślimaki, myślały że dostaną sera a tu im rogi wycinano ja kiedyś miałam działkę na której było mnóstwo ślimaków...zbierałam je z siostrami do wiaderka po czym wrzucałyśmy do ogniska.... do teraz pamiętam pisk tych palonych ślimaków :crazyeye: przerażający dźwięk Ja chyba muszę przemyśleć tą znajomość z Tobą:cool1: Quote
gops Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 [quote name='jonQuilla']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: biedne ślimaki, myślały że dostaną sera a tu im rogi wycinano ja kiedyś miałam działkę na której było mnóstwo ślimaków...zbierałam je z siostrami do wiaderka po czym wrzucałyśmy do ogniska.... do teraz pamiętam pisk tych palonych ślimaków :crazyeye: przerażający dźwięk o kurcze...no niewiem co z Ciebie wyroslo :diabloti: Quote
jonQuilla Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 [quote name='Selket']Ja chyba muszę przemyśleć tą znajomość z Tobą:cool1: :oops::oops::oops: mała wtedy byłam i bawiłam sie z chłopcami tylko.... to mnie usprawiedliwia? ;) [quote name='gops']o kurcze...no niewiem co z Ciebie wyroslo :diabloti: seryjny morderca :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 :razz::razz:kupiłaś sianko ;) a ja jadłam mrówki :roll::oops: Quote
Selket Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 [quote name='gops']o kurcze...no niewiem co z Ciebie wyroslo :diabloti: [quote name='jonQuilla']:oops::oops::oops: mała wtedy byłam i bawiłam sie z chłopcami tylko.... to mnie usprawiedliwia? ;) seryjny morderca :evil_lol::evil_lol: Hmmm.......I na dodatek bawiłaś się z chłopcami??????:diabloti: To wiele może tłumaczyć:razz: [quote name='Alicja']:razz::razz:kupiłaś sianko ;) a ja jadłam mrówki :roll::oops: Ale mrówki to takie niezdrowe som:diabloti: Mój TZ je przypalał szkiełkiem:eviltong: Czy tylko ja nie miałam taki sadystycznych zapędów??? Nie mogę sobie przypomnieć co robiłam..na pewno szukałam kreta po ogródku drążac jego norki:razz: Kupiłam sianko, kolby jogurtowe i nowe jedzonka dla świniolka:diabloti: A i buty dla siebie:razz: Quote
Selket Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 hmmm.....butki....Ale nic scególnego...bo te co kcem to ich nigdzie ni ma....A widziałm je na kopytkach koleżanki, i gdyby nie to, że za małe to bym jej zdarła :D Quote
Selket Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 Robalowa obroża Gonzika: Pańciu odwal się ode mnie, kce spać: Quote
Alicja Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 [quote name='Selket']hmmm.....butki....Ale nic scególnego...bo te co kcem to ich nigdzie ni ma....A widziałm je na kopytkach koleżanki, i gdyby nie to, że za małe to bym jej zdarła :D nie pokazes :razz::razz: Quote
Selket Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 No psecie pokazała?????? Ni ma fotecków????????? :crazyeye: Quote
jonQuilla Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 [quote name='Selket']Hmmm.......I na dodatek bawiłaś się z chłopcami??????:diabloti: To wiele może tłumaczyć:razz: z chłopcami się bawiłam bo na podwórku nie było dziewczynek w moim przedziale wiekowym :eviltong::eviltong: Czy tylko ja nie miałam taki sadystycznych zapędów??? Nie mogę sobie przypomnieć co robiłam..na pewno szukałam kreta po ogródku drążac jego norki:razz: ja chyba byłam okropnym dzieckiem bo np. do krecich norek wlewałam wodę :roll::roll: zresztą mrowiska w piasku także zalewałam wodą :oops::oops::oops: widziałam czyściutkie, nowe buciczki :) i zmęczonego Gonzika :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
gops Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 widzilam gonzika i butki :diabloti: a i robalowa obroze :loveu: Quote
Selket Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 Trzeba mi pomocy :placz: U Mamie na kompie wylogowałam swój nick, i teraz nie mogę uruchomić wcale forum dogo, a chciałam założyć własny nick... :placz: Quote
Alicja Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 [quote name='Selket']No psecie pokazała?????? Ni ma fotecków????????? :crazyeye: nie widziałam przedtem ....nie było wogóle widać :mad: a ja mam cyganione glaniacze z zamkami z boczku :evil_lol::evil_lol::evil_lol:rewela przy ubieraniu ...i nie miałam dawno wygodniejszych butków :loveu::loveu: Robalkowy Gonzik the best :loveu: Quote
Selket Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 [quote name='Alicja']nie widziałam przedtem ....nie było wogóle widać :mad: a ja mam cyganione glaniacze z zamkami z boczku :evil_lol::evil_lol::evil_lol:rewela przy ubieraniu ...i nie miałam dawno wygodniejszych butków :loveu::loveu: Robalkowy Gonzik the best :loveu: Ala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gdzieś dorwała takie buciory!!!!!!!!!!!Ja szukam, szukam, szukam i nic...A widziałam kiedyś u koleżanki ze studiów, ale ona już dawno nas opuściła i nie zdążyłam zapytać, a teraz nie mam z nią kontaktu:placz::placz: A glany te są to moje nr 5, 6 albo 7 bo już nie wiem ile par miałam :oops: A teraz te co mam to najdłużej wytrzymały bo 3 lata:diabloti: A mam jeszcze takie długie z klamerkami :D:diabloti: A się na nie wykosztowałam, ale są świetne, jedno długo zakładalne :diabloti: A robalowe obróżki to cioteczki taks trzeba szukać ;) Quote
Alicja Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 :multi::multi::multi:moje glaniaczki są z OTMĘTU ...polowałam na nie alenigdy nie miałam kasy :oops:....jak TZ zapłacił mandata w kwocie 200zł ...ze zniżką na żonę nauczycielkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: to poszłam se kupić glany i welury z rabatem na dodatek :multi: Quote
gops Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 ja nie mialam nigdy glanow...nie moj styl..wogole..no ale na kims mi sie podobaja ;) i mysle ze sa przydatne na spacery z piesami :diabloti: Quote
Selket Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 [quote name='Alicja']:multi::multi::multi:moje glaniaczki są z OTMĘTU ...polowałam na nie alenigdy nie miałam kasy :oops:....jak TZ zapłacił mandata w kwocie 200zł ...ze zniżką na żonę nauczycielkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: to poszłam se kupić glany i welury z rabatem na dodatek :multi: Hmmm....to chyba nie jest w mojej okolicy:placz: Muszę poszukać takich glaniaczków, bo są extra:razz: A co to sind welury?? :oops: [quote name='gops']ja nie mialam nigdy glanow...nie moj styl..wogole..no ale na kims mi sie podobaja ;) i mysle ze sa przydatne na spacery z piesami :diabloti: hmm...ja w zasadzie noszę tylko glany, względnie adidaski i na lato sandałki toprki ;) I nie wyobrażam sobie życia bez glaniczków ;) Quote
gops Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 ja tylko adidasy i polbuciki a latem sandalki :) glany sobie kupie jak kella dostanie cieczke :diabloti: Quote
Alicja Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Welurki to takie fajne buciki :p http://www.chodak.pl/photo/product_small/6/0/4/1_604b437b4418.jpg Quote
jonQuilla Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 ja w sumie tylko w adidasach chodzę...nie znoszę nic co mnie uwiera i obciera dlatego nie noszę półbucików, balerinek i innych tego typu śmiesznych zjawisk :eviltong::eviltong: a glany zabrałam koledze jak miałam lat 13 i przechodziłam w nich pół roku...ale wtedy się nasłuchałam mamy żebym buty zmieniła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i tyle do czynienia w życiu z glanami miałam :) również nie mój styl :) Quote
Recommended Posts