Selket Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Tengusia napisał(a):nie smutkaj :calus: moje zdolnosci koncza sie na przyszyciu guzika :roflt: No i tutaj.....widzisz....... ja..... nie..... umiem..... przyszyć guzika :cry: :cry: Quote
Tengusia Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Selket napisał(a):No i tutaj.....widzisz....... ja..... nie..... umiem..... przyszyć guzika :cry: :cry: nic sie nie boj :glaszcze: jak cos przyslij mi to ja ci przyszyje :mdrmed: Quote
Selket Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Tengusia napisał(a):nic sie nie boj :glaszcze: jak cos przyslij mi to ja ci przyszyje :mdrmed: Dopsze:multi::multi::multi: Będę miała guziczki doszyte:multi::multi::multi: A ja Tobie mogę uszyć krzywy, hamaczek dla świnek:oops: Quote
Rahl Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 California jest świetna :loveu:. To ty potrafisz się posługiwać tym urządzeniem :o :-o ?! Ja to nie umiam nic szyć :placz: :cry::bigcry:. Quote
Alicja Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Ja potrafię prawie wsio uszyć ....ale w rękach ...maszyna to mój wróg :mad: Quote
Tengusia Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Selket napisał(a):Kochana, oć utulkam :calus: :calus: :calus: :glaszcze: :glaszcze: :glaszcze: :calus: :glaszcze: :calus: :glaszcze: :calus: :glaszcze: :calus: :glaszcze: Quote
Selket Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 gordonowa napisał(a):California jest świetna :loveu:. To ty potrafisz się posługiwać tym urządzeniem :o :-o ?! Ja to nie umiam nic szyć :placz: :cry::bigcry:. Asiu, ja miałam dopiero dzisiaj drugie i trzecie spotkanie z tym ustrojstwem i wyprodukowałam hamaczek i poduszeczkę dla świnek. Różowe :oops: Więc nie ma mowy o umiejętności posługiwania się, bo to takie pokraczne wyszło:oops: A poza tym Asiu, ja dopiero w MOIM wieku zasiadłam do maszyny, więc masz jeszcze dużo czasu, by spróbować ;) Quote
Selket Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 [quote name='Alicja']Ja potrafię prawie wsio uszyć ....ale w rękach ...maszyna to mój wróg :mad: Podziwiam i zazdraszczam umiejętności:loveu: Moja przyszła, niedoszła teściowa też potrafi dużo szyć i na maszynie i szyedłkiem.. Dla mnei szycie to czarna magia :oops: A czemu wrogiem Twym to zmyślne ustrojstwo? Quote
Selket Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 Tengusia napisał(a):smutno mi i zle :sadCyber: Kochana, oć utulkam :calus: :calus: :calus: :glaszcze: :glaszcze: :glaszcze: Quote
Tengusia Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 moj post przeskoczyl wiec poprzytulam sie raz jeszcze jesli pozwolisz .... :calus: :glaszcze: :calus: :glaszcze: :calus: :glaszcze: :calus: :glaszcze: Quote
Alicja Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 [quote name='Selket']Podziwiam i zazdraszczam umiejętności:loveu: Moja przyszła, niedoszła teściowa też potrafi dużo szyć i na maszynie i szyedłkiem.. Dla mnei szycie to czarna magia :oops: A czemu wrogiem Twym to zmyślne ustrojstwo? :mad:bo to ustrojstwo zabiera mi materiał i szyje nie tak jak ja chce :p... aha i se łamie igły i tzreba milion nici nawlekać :razz::razz:...na maszynie TZ szyje :p Quote
halbina Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 :calus::calus::calus::calus::calus::calus::calus: :calus::calus::calus::calus::calus::calus::calus: widzę, że tu jest tulkowanie, ja też cem sie potulkać! Quote
Selket Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 Tengusia napisał(a):moj post przeskoczyl wiec poprzytulam sie raz jeszcze jesli pozwolisz .... :calus: :glaszcze: :calus: :glaszcze: :calus: :glaszcze: :calus: :glaszcze: Tulkaj ile chcesz :calus::calus::calus::calus::calus::calus::calus: Ja duża jestem to można się tulkać do woli :calus::calus::calus::calus::calus::calus::calus::calus::calus: Quote
basia2202 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Witamy Was w Nowym Roku! :laola: życzymy, aby ten Nowy Rok był lepszy od poprzedniego, no i jeszcze dużo szczęścia, jeszcze więcej zdrowia i jeszcze więcej radości i miłości, bo bez tego świat byłby ponury;) życzymy, aby Wam się spełniały marzenia - te zawodowe i osobiste i żeby Wam zawsze słonko świeciło i żeby Was otaczali sami dobrzy ludzie:) wszystkiego naj naj naj dla ludzieńków i zwierzaków :loveu: :tree1: :BIG: :tree1: :BIG: :tree1: :cunao::cunao::cunao: Quote
Selket Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 [quote name='basia2202']Witamy Was w Nowym Roku! :laola: życzymy, aby ten Nowy Rok był lepszy od poprzedniego, no i jeszcze dużo szczęścia, jeszcze więcej zdrowia i jeszcze więcej radości i miłości, bo bez tego świat byłby ponury;) życzymy, aby Wam się spełniały marzenia - te zawodowe i osobiste i żeby Wam zawsze słonko świeciło i żeby Was otaczali sami dobrzy ludzie:) wszystkiego naj naj naj dla ludzieńków i zwierzaków :loveu: :tree1: :BIG: :tree1: :BIG: :tree1: :cunao::cunao::cunao: Basia!!!:multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Quote
Selket Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 [quote name='Alicja']:mad:bo to ustrojstwo zabiera mi materiał i szyje nie tak jak ja chce :p... aha i se łamie igły i tzreba milion nici nawlekać :razz::razz:...na maszynie TZ szyje :p Mhm........ No to faktycznie można ją zakwalifikować jako wroga:p Mój TZ też szyje.....i zdecydownie lepiej ode mnie:roll::oops: Quote
Selket Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 halbina napisał(a)::calus::calus::calus::calus::calus::calus::calus: :calus::calus::calus::calus::calus::calus::calus: widzę, że tu jest tulkowanie, ja też cem sie potulkać! Halbinka, oć i Ty się potulaksz :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :glaszcze: :glaszcze: :glaszcze: :glaszcze: Quote
Selket Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 [quote name='Alicja'] Alutka za to, tulka od razu hurtem:loveu::loveu::loveu: Quote
halbina Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Cytaty z wypracowań maturalnych @ Silva Rerum :evil_lol: Quote
basia2202 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='Selket']Basia!!!:multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: taaak..... to ja właśnie :evil_lol: ja powrócona;) a dla mnie tulkania wystarczy? :oops: :razz: Quote
Alicja Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='Selket']Alutka za to, tulka od razu hurtem:loveu::loveu::loveu: lata praktyki ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: bereczek :multi::multi: Quote
Selket Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 [quote name='halbina']Cytaty z wypracowań maturalnych @ Silva Rerum :evil_lol: Biegnę poczytać :loveu: Quote
Selket Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 [quote name='basia2202']taaak..... to ja właśnie :evil_lol: ja powrócona;) a dla mnie tulkania wystarczy? :oops: :razz: Pewnie, że wystarczy tulkania :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: Quote
Recommended Posts