Alicja Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 [quote name='Selket']Wracam jutro:p Pojechałam w odwiedzinki do jaskini smoków:roll: Smoki mnie jeszcze nie zeżarły........... narazie:cool1:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
lolka75 Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 hej:multi::loveu: co tam po swietach?:cool3: Quote
Selket Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 Hej, hej JESTEM:multi::multi::multi: Dotarłam z tejże jaskini smoczej, cała i zdrowa:crazyeye: Ufff....:loveu::loveu::loveu: Quote
Tengusia Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 czesc sloneczko kofane :loveu::loveu::loveu::loveu: a ze ja problematyczna jestem to i do ciebie z problemikiem przychodzem :oops: potrzebujemy pomocy [URL]http://www.dogomania.pl/forum/11495298-post145.html[/URL] :shake: Quote
Selket Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 [quote name='Tengusia']czesc sloneczko kofane :loveu::loveu::loveu::loveu: a ze ja problematyczna jestem to i do ciebie z problemikiem przychodzem :oops: potrzebujemy pomocy [URL]http://www.dogomania.pl/forum/11495298-post145.html[/URL] :shake:[/quote] Cześć Kochana:loveu::loveu::loveu: Już zaglądam:oops: Quote
apple Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Kazały mi goopie ludzie:roll: po zimnie łazić......ale nareszcie w domku:evil_lol: [url]http://i44.tinypic.com/30k3vgl.jpg[/url] Witaj Karol:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hand:hej Mała Smoczyco :grins:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Dooooooooooooooooooberek! :loveu: Jak tak w pięknych Puławach??? Quote
Selket Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 [B]Apple[/B], cześć :calus: [B]Alicja,[/B] no ja tam do małych nie należę :grins: :loveu: [B]Iza[/B], wcale nie jest pięknie:shake: Nie ma śniegu nic a nic, tylko szaro i ponuro :niewiem: Cześć:loveu: Quote
jonQuilla Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]dobry wieczór Gwiazdeczko :loveu::loveu::multi: przybyłam żebyś nie myslała że zapomniałam o Was :eviltong: chciałam byś troszkę potęskniła ale nie wiem czy mi się udało :evil_lol: bo może dopiero zaczęłaś się cieszyć brakiem mojej osoby :evil_lol::evil_lol: a przepraszam...gdzie Ty psa zabierasz zeby po takich terenach musiał chodzić ? :crazyeye: takie krzaczory i góry w ogóle mi się to nie podoba :mad: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Iv_ Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 [quote name='jonQuilla'][B][FONT=Georgia][COLOR=olive]a przepraszam...gdzie Ty psa zabierasz zeby po takich terenach musiał chodzić ? :crazyeye: takie krzaczory i góry w ogóle mi się to nie podoba :mad:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] :eviltong: to ja zabrałam wtedy psa na spacer :eviltong: żeby polatał po górkach i krzaczorach :multi: i świetnie się bawił na tym spacerku, więc nie mów tu że było mu źle :mad: :mad:, bo był szczęsliwy :eviltong: :loveu: :loveu: :loveu: A tak w ogóle to tak długo Cię nie widziałam :roll: zapodziałaś się gdzieś O!:shake: :roll: :roll: Quote
jonQuilla Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 [quote name='Iv_']:eviltong: to ja zabrałam wtedy psa na spacer :eviltong: żeby polatał po górkach i krzaczorach :multi: i świetnie się bawił na tym spacerku, więc nie mów tu że było mu źle :mad: :mad:, bo był szczęsliwy :eviltong: :loveu: :loveu: :loveu: [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] dobra, dobra... i tak nie uwierzę że był szczęsliwy :eviltong::eviltong::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] A tak w ogóle to tak długo Cię nie widziałam :roll: zapodziałaś się gdzieś O!:shake: :roll: :roll:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]jak to? przecież bywam...tylko że przez święta odpoczywałam od pc :eviltong: udowadniałam w domu rodzinie że nie jestem analfabetką :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iv_ Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]jak to? [/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]przecież bywam...tylko że przez święta odpoczywałam od pc :eviltong:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]udowadniałam w domu rodzinie że nie jestem analfabetką :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] :crazyeye: uwierzyli? :eviltong: :cool3: Quote
jonQuilla Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 [quote name='Iv_']:crazyeye: uwierzyli? :eviltong: :cool3:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] jeszcze nie... dopiero uwierzą jak jutro im powiem czego dokonałam :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Jagoda1 Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Niech Nowy Rok spełni wszystko to, co nie zdążył Stary...:lol: Quote
Aga&Ganja Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 [quote name='Iv_']:eviltong: to ja zabrałam wtedy psa na spacer :eviltong: żeby polatał po górkach i krzaczorach :multi: i świetnie się bawił na tym spacerku, więc nie mów tu że było mu źle :mad: :mad:, bo był szczęsliwy :eviltong: :loveu: :loveu: :loveu:[/quote] z tego co mi wiadomo, to psiaki bardzo lubią hasać na takich terenach. ;-) :lol: Quote
jonQuilla Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Kochani !!! :) Wszystkiego Dobrego na nowy rok :loveu::loveu::loveu: udanego sylwestra i żeby główka nie bolała :cool3::cool3: buzia :loveu: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Selket Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 Cześć Kochane :hand: :hand: Dziękuję za życzenia:loveu: Dla Was te Wszystkiego co Najlepsze w Nowym nadchodzącym Roku, aby był lepszy niż ten, z którym się żegnami i aby w serduszkach zawsze był maj i świecilo słonko:loveu: Bawcie się dobrze na Sylwestra ;):loveu: Quote
Alicja Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:p byłam na psacerku w lesie a teraz piekę serniczek :p:p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:p byłam na psacerku w lesie a teraz piekę serniczek :p:p[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Ja też dzisiaj byłam w lesie na psacerku:diabloti::diabloti: Ale głupia, żem nie wzięła aparatu :splat: A było pięknie :splat: :splat: U nas nadal wcinamy świąteczne ciasta.....wszak było ich 11 rodzajów, a sztuk to nie wiem...chyba z 15...plus rogaliki 96 sztuk:p Quote
jbk Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Cześć Selkeciku, co tam niesiesz w koszyku? :) Tak mi się jakoś zrymowało ;) Quote
Selket Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 [quote name='jbk']Cześć Selkeciku, co tam niesiesz w koszyku? :) Tak mi się jakoś zrymowało ;)[/quote] Kałasznikowa:diabloti::diabloti::diabloti: Ach, jak miło, gdy z samego rana ktoś do mnie wierszem mówi:loveu: Quote
Aga&Ganja Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Witam, witam i o zdrowie pytam? ... ;-) Quote
Recommended Posts