Selket Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 Anusia, mamy śliczną pogodę :loveu: Słoneczko i nieduży wiaterek ;) Żonkilka, ja Ciebie też ściskam :calus: :calus: Jabco, jakieś Ty posłuszne:loveu: Quote
Alicja Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi:wróciłam ....byłam U Madzialenki :p mam foty ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:multi::multi:wróciłam ....byłam U Madzialenki :p[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]mam foty ;)[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Super, że jesteś:multi: Foty widziałam:cool3: Quote
Alicja Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='Selket']Super, że jesteś:multi: Foty widziałam:cool3:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]sama robiłam :p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]sama robiłam :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Aha............... :diabloti: Mnie się podobują:diabloti: Ja tak nie umie:oops: Quote
Alicja Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='Selket']Aha............... :diabloti: Mnie się podobują:diabloti: Ja tak nie umie:oops:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] umiesz umiesz tylko jeszcze o tym nie wiesz ;) bereczek :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iv_ Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 :niewiem: ni ma jej :roll: pojechała sobie dziś do stolicy :cool3:, chyba wielkiego świata zażyć :razz: :p Quote
jonQuilla Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]zażywająca wielkiego świata WRACAAAAJ !!!! jesteś mi tu potrzebna do tulenia ;) :eviltong::eviltong::eviltong: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
jbk Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Ja też chcę do wielkiego świata............... Quote
apple Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Zagladam a was nie ma:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]przyszłam na makaronik :multi:;) :calus::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=red]umiesz umiesz tylko jeszcze o tym nie wiesz ;)[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=red]bereczek :multi::multi::multi:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Cześć:loveu: A chyba, ze to tak jest, że jeszcze tego nie odkryłam :grins: [quote name='Iv_']:niewiem: ni ma jej :roll: pojechała sobie dziś do stolicy :cool3:, chyba wielkiego świata zażyć :razz: :p [/quote] Pojechała i wróciła:p i w zoo była:p [quote name='jonQuilla'][B][FONT=Georgia][COLOR=#808000]zażywająca wielkiego świata WRACAAAAJ !!!! jesteś mi tu potrzebna do tulenia ;-) [/COLOR][/FONT][/B]:eviltong::eviltong::eviltong: [/quote] Jestem:multi: Tulkam :calus: :calus: Quote
Selket Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 [quote name='jbk']Ja też chcę do wielkiego świata...............[/quote] to oć z nami:diabloti: [quote name='apple'][B][COLOR=#008000]Zagladam a was nie ma:roll:[/COLOR][/B] [/quote] Już jestem :grins: :grins: Wcześniej w mej kochanej szkółce byłam:-( [quote name='Alicja'][B][FONT=Arial][COLOR=#ff0000]przyszłam na makaronik :multi:;-) :calus::loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Makaronik się piecze :grins: Dzisiaj miałam kolokwium z chemii i zgadnijcie jak mi poszło? Beznadziejnie:-( Z nerwów wszystko pomieszałam, i mniej niż połowę teorii mam dobrze,a resztę odwrotnie:-( a dwóch zadań nawet nie ruszyłam:-( chyba czas mi się szykować na poprawkę:shake: Quote
apple Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='Selket'] Dzisiaj miałam kolokwium z chemii i zgadnijcie jak mi poszło? Beznadziejnie:-( Z nerwów wszystko pomieszałam, i mniej niż połowę teorii mam dobrze,a resztę odwrotnie:-( a dwóch zadań nawet nie ruszyłam:-( chyba czas mi się szykować na poprawkę:shake:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]pewno nie pierwsza i nie ostatnia poprawka......dasz rade spoko.....na studiach bez poprawek ani rusz.....sama to przechodziłam to wiem........bedzie ok;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]pewno nie pierwsza i nie ostatnia poprawka......dasz rade spoko.....na studiach bez poprawek ani rusz.....sama to przechodziłam to wiem........bedzie ok;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Kurcze, Dżapko.......:shake: Właśnie to moja pierwsza poprawka ma być:shake: Ja jeszcze nigdy nie miałam poprawki na studiach :shake: Quote
jonQuilla Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [COLOR=Olive][B][FONT=Georgia]cieszę się że wróciłaś Tulicielko :) :multi::multi: prawie jak Dusicielka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT][/B][/COLOR] Quote
Selket Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 [quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][B][FONT=Georgia]cieszę się że wróciłaś Tulicielko [/FONT][/B][/COLOR] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]prawie jak Dusicielka [/COLOR][/FONT][/B] [/quote] To jeszcze Cię potulkam :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: Quote
jonQuilla Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]dzięki...tulenia nigdy zbyt wiele :cool3: :calus::calus::calus::calus::calus::calus::calus: :calus::calus::calus::calus::calus::calus::calus::calus::calus::calus::calus::calus: :calus::calus::calus::calus::calus::calus::calus: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 :buzi: na pocieszenie z okazji poprawki, a powiedz mi, jaki makaronik robisz? Bo ja makaronowa jestem i kocham makaroniki..... Quote
Selket Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 Żonkilka, oczywiście, że tulkania nigdy dość :diabloti: jbk, canneloni było z mięskiem:diabloti: W piątek będa wyniki i się dowiem czy na pewno mam tą poprawkę,a le dlaczegóż by jej ni było skoro tyle byków narobione:placz: Tengusia:loveu::loveu: Quote
Alicja Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 :razz:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz:został Ci makaronik ????? :glaszcze: dasz radę i z poprawką ;) student bez poprawki to jak żołnierz ....;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 [quote name='Selket']Żonkilka, oczywiście, że tulkania nigdy dość :diabloti: jbk, canneloni było z mięskiem:diabloti: W piątek będa wyniki i się dowiem czy na pewno mam tą poprawkę,a le dlaczegóż by jej ni było skoro tyle byków narobione:placz: Tengusia:loveu::loveu:[/quote] O jezu, makaronik z mięskiem, ja się głodna robię! Ratunku! Quote
apple Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 [quote name='Selket']Kurcze, Dżapko.......:shake: Właśnie to moja pierwsza poprawka ma być:shake: Ja jeszcze nigdy nie miałam poprawki na studiach :shake:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No to już w ogóle luz.........spoko! Nie ma tak że przejdziesz studia bez poprawki. Nic się nie martw......;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 Alicjo, nie ma już makaronku.... Ale są pyrki w mundurkach i czoseczkiem i maślanką i masełkiem:diabloti: jbk, przyjedź to Ci taki zrobię:diabloti: apple, dzięki:loveu: Ajć tam powoli dochodzę do wniosku, że zachciało się starje babie na studia iść i to była kolejna błędna decyzja w mym życiu. Chyba sobie daruję to w piździec:shake: Quote
Recommended Posts