apple Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='Selket']olerka......:crazyeye::crazyeye::crazyeye: I takie CUDO jak TY do mnie przychodzi :mdleje: :mdleje: O PANI:crazyeye::crazyeye::crazyeye: :mdleje: :mdleje: :mdleje:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ave!:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]:crazyeye::crazyeye: zazdreszczam tego cuda co do Ciebie przyszło... normalnie w szoku jestem :crazyeye::crazyeye: [/B][/FONT][/COLOR][/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]nie masz co zazdraszczać......do ciebie też przychodze by mym blaskiem rozjasnić twoją.....tfu, tfu NASZĄ galeryjkę:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B] Dzisiaj też przyszłam:multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Pestka Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 I ja też przyszłam :cool1: Chociaż nie mam teraz za wiele czasu . Quote
Ziutka Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='gordonowa']No to ja też sobie tutaj jestem :)[/quote] I ja też :cool3: Quote
basia2202 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [COLOR=Purple][B]hej Selkeciku:multi: witam się w piątek :diabloti: kiedy się wybierasz do Legionowa? :razz: hehe.. jaki ma fryzur śmieszny :) i uroczy pyszczuś:) [url]http://images27.fotosik.pl/279/fcd319e167b9361d.jpg[/url] [/B][/COLOR] Quote
jonQuilla Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]cześć Kochana :multi::multi::loveu: przyszłam sprawdzić jak dzisiaj sprawy się mają :):) i jestem mile zaskoczona :) bo co za dużo to nie zdrowo :eviltong::eviltong: buziakuję :loveu::loveu::loveu: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
jonQuilla Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]cześć kochana :multi::multi::loveu: gdzie Ty się podziewasz? zaczynam się o Ciebie martwić :mad: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Selket Posted October 4, 2008 Author Posted October 4, 2008 [quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B] zazdreszczam tego cuda co do Ciebie przyszło...[/B][/FONT][/COLOR] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]normalnie w szoku jestem [/COLOR][/FONT][/B] Pękam z dumy:p [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]a ja znów pierwsza?[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]coś tu jest nie tak [/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Aleś marudna, cieszkaj się:loveu: [quote name='jbk']Nie podoba Ci się, że pierwsza? To poczekaj aż ktoś inny przyjdzie ;P[/quote] No nie? Wymagająca jest ;) [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]bardzo mi się podoba [/B][/COLOR][/FONT][/quote] Nu, nareszcie rozsądnie piszesz :D [quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]aż tak bardzo że dzisiaj też jestem first [/B][/FONT][/COLOR] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]dzień doberek kochani[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Cześć Kwiatuszku Kochany:loveu: [quote name='jbk']A ja znowu zaraz za Tobą [/quote] Cześć:multi: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ave!:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]nie masz co zazdraszczać......do ciebie też przychodze by mym blaskiem rozjasnić twoją.....tfu, tfu NASZĄ galeryjkę:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Dzisiaj też przyszłam:multi:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Cześć Jabłuszko o Blasku Fanastycznym:loveu: [quote name='Kinguska']I ja też przyszłam Chociaż nie mam teraz za wiele czasu .[/quote] Cześć:loveu: [quote name='gordonowa']No to ja też sobie tutaj jestem [/quote] Cześć Asiu:loveu: [quote name='Ziutka']I ja też [/quote] Cześć Sandro:loveu: [quote name='basia2202'][COLOR=purple][B]hej Selkeciku[/B][/COLOR] [B][COLOR=purple]witam się w piątek [/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]kiedy się wybierasz do Legionowa? [/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]hehe.. jaki ma fryzur śmieszny i uroczy pyszczuś[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple][URL]http://images27.fotosik.pl/279/fcd319e167b9361d.jpg[/URL][/COLOR][/B] [/quote] Cześć Basiu:loveu: Nie wiem kiedy, chyba nie za szybko:shake: Ale może do samej wawy do Magdy pojedziemy to może uda się Niuniastego wziąć. Troszkę pod gókę mi ostatnio wychodzi więć jest co jest. czyli w zasadzie nic nie ma:shake: [quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]cześć Kochana [/B][/FONT][/COLOR] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]przyszłam sprawdzić jak dzisiaj sprawy się mają [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]i jestem mile zaskoczona [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]bo co za dużo to nie zdrowo [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]buziakuję [/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Cześć KOchany Żonkilku, Słoneczko:loveu: [quote name='jbk']O, a dziś się zaczęło tuż po północy [/quote] Hmmm................To chyba prawidłowo:diabloti: [quote name='Tengusia']Selkeciku kofany [/quote] Cześć Dominiczko:loveu: [quote name='Dobcia']Cześć I ja tu jestem[/quote] Cześć Jadziu:loveu: [quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]cześć kochana [/B][/FONT][/COLOR] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]gdzie Ty się podziewasz?[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]zaczynam się o Ciebie martwić [/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Żonkilku:loveu: Pojechałam na studia sobie i na stancję, wzięłam kompika, bo TZ się popsuł i miałam nadzieję, że będzie necik. Ale Plus nie chodzi pod Vistą, ten model Plusa i trzebabyło ściągnąć nowe oprgamowanie. ALe, że i tak wracałam około 20 i padałam spać, więc już z kompa bym nie skorzystała. Teraz w weekend mam zamiar ściągnąć to opragramowanie, i wtedy będzie necik na stancji. A i może w końcu naprawią kompa Krzysiowi:mad::mad::mad: Quote
basia2202 Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 [COLOR=Purple][B]no... w każdym razie, jak będziesz się wybierać, to daj znać:) buziaki:) [/B][/COLOR] Quote
Selket Posted October 4, 2008 Author Posted October 4, 2008 [quote name='basia2202'][COLOR=purple][B]no... w każdym razie, jak będziesz się wybierać, to daj znać:)[/B][/COLOR] [B][COLOR=purple]buziaki:)[/COLOR][/B] [/quote] Oczywiście, że dam znaka ;) Nie przepuszczę spotkania z Wami i z Zuzią:loveu: Quote
Selket Posted October 4, 2008 Author Posted October 4, 2008 [quote name='basia2202'][COLOR=purple][B]no... w każdym razie, jak będziesz się wybierać, to daj znać:)[/B][/COLOR] [B][COLOR=purple]buziaki:)[/COLOR][/B] [/quote] Oczywiście, że dam znaka ;) Nie przepuszczę spotkania z Wami i z Zuzią:loveu: Quote
Tengusia Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 jestem pierwsza od wczoraj :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
basia2202 Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 [quote name='Selket']Oczywiście, że dam znaka ;) Nie przepuszczę spotkania z Wami i z Zuzią:loveu:[/quote] [B][COLOR=Purple]no to miodowo :loveu: :multi:[/COLOR][/B] Quote
Selket Posted October 5, 2008 Author Posted October 5, 2008 [quote name='Tengusia']jestem pierwsza od wczoraj :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:[/quote] Gratuluję:loveu: [quote name='gordonowa']Cześć selkeciku :)[/quote] Cześć Asiu:loveu: [quote name='basia2202'][B][COLOR=purple]no to miodowo :loveu: :multi:[/COLOR][/B][/quote] Nu:loveu: Ale niedobre dogo, wcale nie chodziło przez weekend a ja chciałam sobie je poczytać:roll::roll: Słodkich snów :sleep2: :sleep2: :sleep2: Quote
jonQuilla Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]dzień dobry :multi::loveu: a to wszystko jasne... jesteś usprawiedliwiona i mam nadzieję że necik Ci teraz zadziała! :) :cool3: buziaki :loveu: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
jbk Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Dogo wariuje ostatnio, chyba za bardzo zapychamy ich zdjęciami :eviltong: Quote
Selket Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 [quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]dzień dobry :multi::loveu:[/B][/FONT][/COLOR] Cześć Słoneczko:loveu: [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]a to wszystko jasne... [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]jesteś usprawiedliwiona i mam nadzieję że necik Ci teraz zadziała! :) :cool3:[/COLOR][/FONT][/B] Działa:multi::multi::multi: Zainstalowaliśmy nowego plusika i śmiga:multi::multi::multi: [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]buziaki :loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Nawzajem:loveu::loveu: [quote name='jbk']Dogo wariuje ostatnio, chyba za bardzo zapychamy ich zdjęciami :eviltong:[/quote] Nu, dogo ma takie humory....jak jakaś panienka:roll: Ale dobrze, że już znowu działa:multi: Quote
apple Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Błysk [/B][/COLOR][/FONT][CENTER][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B] Błysk[/B][/COLOR][/FONT] [/CENTER] [RIGHT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B] Błysk [/B][/COLOR][/FONT][LEFT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Tak [/B][/COLOR][/FONT][CENTER][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]to [/B][/COLOR][/FONT][RIGHT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ja:B-fly: [/B][/COLOR][/FONT][/RIGHT] [/CENTER] [/LEFT] [/RIGHT] Quote
Selket Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Błysk[/B][/COLOR][/FONT] [CENTER][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Błysk[/B][/COLOR][/FONT][/CENTER] [RIGHT][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Błysk[/COLOR][/FONT][/B][/RIGHT] [LEFT][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Tak[/B][/COLOR][/FONT][/LEFT] [LEFT][CENTER][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]to [/B][/COLOR][/FONT][/CENTER] [/LEFT] [CENTER][LEFT][RIGHT][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ja:B-fly:[/B][/COLOR][/FONT][/RIGHT] [/LEFT] [/CENTER] [/quote] :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: Jabco:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
apple Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='Selket']:errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: Jabco:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Co w tym śmiesznego[FONT=Century Gothic]:roll:[/FONT][/B][/COLOR][/FONT][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green] nie skacz tak bo nóżke zwichniesz;)[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Recommended Posts