Alicja Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:placz::placz::placz:u Nas tysz ZIMA :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:placz::placz::placz:u Nas tysz ZIMA :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Nie ZIMA ino chłodniejsza jesień ;) I tak się niedługo taka pogoda skończy i znów będzie słoneczko:loveu: Quote
Alicja Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 [quote name='Selket']Nie ZIMA ino chłodniejsza jesień ;) I tak się niedługo taka pogoda skończy i znów będzie słoneczko:loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] :angryy:zima ...powiadam ja ciebie :angryy:...zamarzłam w pracy :placz::placz::placz:a teraz leje deszcz .... i jest 9 stopni ...toż to Arktyka :placz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=red]:angryy:zima ...powiadam ja ciebie :angryy:...zamarzłam w pracy :placz::placz::placz:a teraz leje deszcz .... i jest 9 stopni ...toż to Arktyka :placz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] :shake: JESIEŃ:shake: Jest roszeczkę chłodniej, tak całkiem przyjemnie...no trochę paluszki odpadają, ale jest całkiem ok ;) A Ty jesteś chora i zamiast leżeć w łóżeczku to do pracy chodzisz i dlatego wydaje Ci się, że zimno:diabloti: ooo...u nas nie pada...Niedorobiona wersja pogodowa:cool3: Quote
Rahl Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Cześć Gozikowa ;) U mnie też zimno :shake::shake: Quote
Selket Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 [quote name='gordonowa']Cześć Gozikowa ;) U mnie też zimno :shake::shake:[/quote] Cześć Asiasta:multi: Chłodno troszkę;) Nie zimno..... ;) Quote
Rahl Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Aaaa tam u ciebie jest cieplej :eviltong: Może byłoby chłodno gdyby nie ten okropny wiatr :shake::shake:;) Quote
Tengusia Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 u nas tez paskudnie ale co zrobic, grzejniczek wlaczylam, pieski pod kouderka mnie grzeja a na spacerki cieplo sie ubieram i jest ok ;) dzisiaj sie dowiedzialam ze wczoraj w Tesco (tam gdzie niestety pracuje) zmarl facet przy kasie, nie dosyc ze smierc to jeszcze w takim miejscu :( zawał goscia nie udalo sie reanimowac, lezal podobno prawie 2 godziny zanim wszyscy co mieli przyjechali (nie wiem dokladnie kto chyba koroner albo cos) i zabrali biedaka. Nie chcialabym zeby ktos z mojej rodziny lezal miedzy kasa a alejka i byl wystawiony na pokaz wszystkich gapiow :( straszne to mowie wam :( wiec cieszmy sie z zycia bo nie wiadomo kiedy i gdzie przyjdzie nasz czas :( i ta pogoda jeszcze tak melanholijnie nastraja :( Quote
Selket Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 [quote name='gordonowa']Aaaa tam u ciebie jest cieplej :eviltong: Może byłoby chłodno gdyby nie ten okropny wiatr :shake::shake:;)[/quote] Nie jest u mnie, chyba, wcale cieplej ;) Tak sądzę ;) Ale ja i taką pogodę lubię ;) [quote name='Tengusia']u nas tez paskudnie ale co zrobic, grzejniczek wlaczylam, pieski pod kouderka mnie grzeja a na spacerki cieplo sie ubieram i jest ok ;) [COLOR=navy][B]A widzisz, u nas w domku nie da się włączyć grzejniczka, bo to za duże koszty więc narazie okienka zamknięte i ciepłe ubranka w domku i jest ok ;) Mi niuniasty tylko nogi grzeje, on nie lubi pod kołderką, nad czym ubolewam:shake:[/B][/COLOR] dzisiaj sie dowiedzialam ze wczoraj w Tesco (tam gdzie niestety pracuje) zmarl facet przy kasie, nie dosyc ze smierc to jeszcze w takim miejscu :( zawał goscia nie udalo sie reanimowac, lezal podobno prawie 2 godziny zanim wszyscy co mieli przyjechali (nie wiem dokladnie kto chyba koroner albo cos) i zabrali biedaka. Nie chcialabym zeby ktos z mojej rodziny lezal miedzy kasa a alejka i byl wystawiony na pokaz wszystkich gapiow :( straszne to mowie wam :( wiec cieszmy sie z zycia bo nie wiadomo kiedy i gdzie przyjdzie nasz czas :( i ta pogoda jeszcze tak melanholijnie nastraja :([/quote] Biedny człowiek ['] Strasznie przykro, że tak go zostawili ci ze słuzb medycznych. Wcześniej Dorotka z Rybnika['], teraz ten pan[']:-( Tak, pogoda faktycznie nastraja melanchonijnie... Ale i lubiam taki nastrój... Bo on jest taki swój, uroczy i magiczny ;) No i chyba ja sama się zmieniam w związku z tą melancholią:oops: Mam nadzieję, że oć troszeczkę na lepsze:oops::oops::oops: A teraz cały dzień zbieram materiał do mmgr i wcale teg dużego tego nie mam, a idzie strasznie ciężko:-( Głupi temat:shake: Quote
Alicja Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:shake:masakra .... nie znamy dnia ani godziny :shake:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:shake:masakra .... nie znamy dnia ani godziny :shake:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] NIestety:shake: Quote
jonQuilla Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]znowu mam być pierwsza? :hmmmm: witam :loveu: i dobranoc :loveu: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Ziutka Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]znowu mam być pierwsza? :hmmmm:[/B][/FONT][/COLOR][/quote] Na to wygląda :cool3: :cool3: :cool3: [COLOR=Olive][/COLOR][quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B] i dobranoc :loveu: [/B][/FONT][/COLOR][/quote] Dobranoc :buzi: Quote
Iv_ Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 :crazyeye: o tej godzinie się przypałętałam i wychodzi, że jestem............załapana na podiuma jako trzecia :multi: dobrze, że go tak przypadkiem ze sobą przywlokłam :cool1: [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-05.gif[/IMG] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Ziutka Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [quote name='Iv_']:crazyeye: o tej godzinie się przypałętałam i wychodzi, że jestem............załapana na podiuma jako trzecia :multi: dobrze, że go tak przypadkiem ze sobą przywlokłam :cool1: [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-05.gif[/IMG] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] No widzisz :diabloti: czasami nawet można się spokojnie wyspać a i tak na podiuma się wskoczy :shiny: Quote
jonQuilla Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: przyznaj się że zawsze go masz pod ręką ;) bierzesz ze sobą nawet jak idziesz do kościoła :eviltong::eviltong: Gratuluję Wam dziewczęta :loveu: cześć :multi::loveu: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Iv_ Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: przyznaj się że zawsze go masz pod ręką ;)[/B][/FONT][/COLOR] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]bierzesz ze sobą nawet jak idziesz do kościoła :eviltong::eviltong:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]Gratuluję Wam dziewczęta :loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]cześć :multi::loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] :oops: no tak rozgryzłaś mnie :roll: na wszelki wypadek nosze go.........w torebce :evil_lol: Cześć Kwiatkowa :loveu: Quote
Iv_ Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [quote name='Ziutka']No widzisz :diabloti: czasami nawet można się spokojnie wyspać a i tak na podiuma się wskoczy:shiny: [/quote] ale tylko czasami :razz: Bo czasem to tutaj taaaaaka kolejka :angryy: :shiny: :shiny: :shiny: :shiny: :diabloti: Quote
jonQuilla Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [quote name='Iv_']:oops: no tak rozgryzłaś mnie :roll: na wszelki wypadek nosze go.........w torebce :evil_lol: Cześć Kwiatkowa :loveu:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]torebkowe podium to to o czym od dziecka marzę :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
emdziolek Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [COLOR=DarkOrange][B]CZeść Selkeciku mój I gonziku i wszyscy inni:multi: zebrało mi sie na odiwedzinki:evil_lol: tak wiec przyszła wasza najulubieńsiejsza ciotka:diabloti:[/B][/COLOR] Quote
Tengusia Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 zimno wszedzie mokro wszedzie ... co to bedzie co to bedzie :diabloti: Quote
Selket Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 [quote name='emdziolek'][COLOR=darkorange][B]CZeść Selkeciku mój I gonziku i wszyscy inni:multi:[/B][/COLOR] [B][COLOR=darkorange]zebrało mi sie na odiwedzinki:evil_lol:[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]tak wiec przyszła wasza najulubieńsiejsza ciotka:diabloti:[/COLOR][/B][/quote] o ja cieee..................emdziolek:multi::multi::multi: Jak miło Ciem widzieć:loveu::loveu::loveu: [quote name='Tengusia']zimno wszedzie mokro wszedzie ... co to bedzie co to bedzie :diabloti:[/quote] hmmm..............zima będzie:diabloti: Dziś i u nas pada i zimno:shake: A no i byłam znów w tym strasznym gabiniecie:shake::shake: Quote
emdziolek Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [quote name='Selket']o ja cieee..................emdziolek:multi::multi::multi: Jak miło Ciem widzieć:loveu::loveu::loveu: :shake:[/quote] [COLOR=DarkOrange][B]Haha jakie szczęście wywołąły moje odwiedzinki:multi::evil_lol: Jak tam siem zyje??:razz:[/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 :razz:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz:i co z tym ptokiem :razz::p :hand: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 [quote name='emdziolek'][COLOR=darkorange][B]Haha jakie szczęście wywołąły moje odwiedzinki:multi::evil_lol:[/B][/COLOR] [B][COLOR=darkorange]Jak tam siem zyje??:razz:[/COLOR][/B][/quote] Żyje jako tako:shake: [quote name='Alicja']:razz:[FONT=Arial][COLOR=red][B]:razz:i co z tym ptokiem :razz::p[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]:hand:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Cześć:multi: ooo......TZ zapomniał spr, zaraz go pogonię... Ale on nadal twierdzi, że to jastrząb a ja nadal, że pustułka:diabloti: I tak wiem, że to pustułka:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Recommended Posts