apple Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Patrzę na poprzedniego posta........tego o orlicy.....rozciągnięty ci on jak jasny gwint.......myśle nic tylko foty się będą ładowały...czekam a tu nic.......w konia mnie robisz:evil_lol: Quote
Tengusia Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 czesc Selkeciku Gonzikowy :hand: zagladam codziennie do ciebie ale przez cala sprawe z Rocko ostatnio nie mam sil buszowac po watkach, brak mi juz pomyslow co jeszcze dla tego psa moge zrobic :mdleje: Quote
Selket Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 jbk napisał(a):A dziś to ja będę pierwsza, a co! Gratuluję ;) jonQuilla napisał(a):to ja druga :multi::loveu: cześć Ty Ty moja Ty :loveu::multi: Cześć Słońce:loveu::loveu::loveu: jbk napisał(a):Kto na trzeciego, kto?? Iv:eviltong: Iv_ napisał(a):Chyba wypadło na mnie :cool3: Cóż.....Ktoś musi:eviltong: apple napisał(a):Patrzę na poprzedniego posta........tego o orlicy.....rozciągnięty ci on jak jasny gwint.......myśle nic tylko foty się będą ładowały...czekam a tu nic.......w konia mnie robisz:evil_lol: Ja??? No so Jabłuszko...Ciebie:shake: A życiu:diabloti::diabloti: Tengusia napisał(a):czesc Selkeciku Gonzikowy :hand: zagladam codziennie do ciebie ale przez cala sprawe z Rocko ostatnio nie mam sil buszowac po watkach, brak mi juz pomyslow co jeszcze dla tego psa moge zrobic :mdleje: Cześć Tengsusiu :calus: :calus: :calus: Quote
Selket Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 Dobcia napisał(a):Dobry wieczór Selkrecikowa:loveu: Witaj Jadziu:loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 wena mnie odeszła , nie mam fotek i zapadam w sen zimowy :roll: Quote
Selket Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 Alicja napisał(a):wena mnie odeszła , nie mam fotek i zapadam w sen zimowy :roll: oć utulkam i razem zapadniemy w sen zimowy :calus: :calus: Quote
jonQuilla Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 nowy dzień uważam za rozpoczęty :multi::loveu: ale najpierw idę się z tą wiadomością przespać :) dobranoc:loveu: Quote
Iv_ Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 :B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly: to ja Gwiazda cudna :evil_lol: Quote
jbk Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Alicja napisał(a):wena mnie odeszła , nie mam fotek i zapadam w sen zimowy :roll: Selket napisał(a):oć utulkam i razem zapadniemy w sen zimowy :calus: :calus: No nie! To mój pomysł! Ja też chcę w sen zimowy! Jedyne, co mnie powstrzymuje, to widok psiaków na śniegu ;) Quote
Pandisia Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 A tam będziecie szły spać :razz: jeszcze nie wiadomo czy będzie śnieg i zima :eviltong:. Dzień doberek :loveu: Quote
Selket Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 jonQuilla napisał(a):nowy dzień uważam za rozpoczęty :multi::loveu: ale najpierw idę się z tą wiadomością przespać :) dobranoc:loveu: Żonkila:loveu: Cześć:loveu: Iv_ napisał(a)::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly: to ja Gwiazda cudna :evil_lol: hhm.......hmmm....................:cool1: Skoro tak twierdzisz....... :cool1: jbk napisał(a):No nie! To mój pomysł! Ja też chcę w sen zimowy! Jedyne, co mnie powstrzymuje, to widok psiaków na śniegu ;) No to się obudzimy jak będzie piękny śnieg:eviltong: Pandisia napisał(a):A tam będziecie szły spać :razz: jeszcze nie wiadomo czy będzie śnieg i zima :eviltong:. Dzień doberek :loveu: Cześć:loveu: No właśnie się chyba nie zanosi na piękną zimę:shake: Obaczymy:loveu: Quote
Selket Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 gordonowa napisał(a):Cześć Selkecikowa ;). Dzień dobry Asiu:loveu: Quote
jbk Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Selket napisał(a):No to się obudzimy jak będzie piękny śnieg:eviltong: O o o o! To jest dopiero dobry pomysł, przekimać deszcze mgły i niepogody, obudzić się w bieli i ruszyć na podbój zimy z psiakami ;) Quote
Selket Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 jbk napisał(a):O o o o! To jest dopiero dobry pomysł, przekimać deszcze mgły i niepogody, obudzić się w bieli i ruszyć na podbój zimy z psiakami ;) No............:multi::multi::multi: Aczkolwiek i taka plucha jest fajna...Ale nie w nadmiarze:diabloti: Quote
jbk Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Selket napisał(a):No............:multi::multi::multi: Aczkolwiek i taka plucha jest fajna...Ale nie w nadmiarze:diabloti: Chyba już jest nadmiar :shake: Quote
Iv_ Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Alicja napisał(a): Ala-dawaj tu :multi: nie chowaj się :evil_lol: Quote
Selket Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Alicja napisał(a): oooo....................Alutka wpadła w dziurkę i nie może się wydostać:placz::placz::placz::placz: Iv_ napisał(a):Ala-dawaj tu :multi: nie chowaj się :evil_lol: Ona się nie chowa, ona utkła:diabloti: jbk napisał(a):Chyba już jest nadmiar :shake: Jesce nie ;) Od środy ma być ładnie ;) Iv_ napisał(a): A Ty co tak kicasz???:eviltong: Quote
Alicja Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Iv_ napisał(a):Ala-dawaj tu :multi: nie chowaj się :evil_lol: no paczaj i zauważyłaś mnie :oops: Quote
jbk Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Alicja napisał(a):no paczaj i zauważyłaś mnie :oops: Ty się teraz nie chowaj, tylko bejsbola szykuj ;) Chociaż Selkecikowa mówi, że słońce jutro wraca? To może się wstrzymamy do jutra? Quote
Selket Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 jbk napisał(a):Ty się teraz nie chowaj, tylko bejsbola szykuj ;) Chociaż Selkecikowa mówi, że słońce jutro wraca? To może się wstrzymamy do jutra? Panie pogodynki tak mówią ;) Quote
Recommended Posts