Selket Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Witaj Selketowa:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Witaj Dżapkowa:loveu: Ale u nas jest śliczna pogoda :loveu: I ciągle na spacerki latam do parku, dziś to już dwa razy byłam:loveu: Jest cudna polska jesień:loveu: Quote
Iv_ Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 [quote name='Selket']Witaj Dżapkowa:loveu: Ale u nas jest śliczna pogoda :loveu: I ciągle na spacerki latam do parku, dziś to już dwa razy byłam:loveu: Jest cudna polska jesień:loveu:[/quote] Lato jeszcze przeca jest :roll: Quote
jonQuilla Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]:multi::multi::multi: Żonkilowa przyszła powiedzieć dobranoc :) :loveu::loveu:[/B][/FONT][/COLOR] Quote
Iv_ Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 [quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]:multi::multi::multi: Żonkilowa przyszła powiedzieć dobranoc :) :loveu::loveu:[/B][/FONT][/COLOR][/quote] Chorera :roll: zagapiłam się :splat: Quote
Iv_ Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 [quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]:multi::multi::multi: Żonkilowa przyszła powiedzieć dobranoc :) :loveu::loveu:[/B][/FONT][/COLOR][/quote] Dobrej nocy First Żonkilowa :loveu: :multi: :loveu: Quote
Pandisia Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 A ja znowu mówię DZIEŃ DOBRY :loveu: Quote
Alicja Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 ......................................:hand: Quote
apple Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ty mi tu nie pitol o spacerkach kiedy ja w pracy musze siedziec:cool1: Doberek poza tym:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iv_ Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 :-o o tej godzinie jestem pierwsza? :crazyeye: :cool3:Dobrze, że przywlokłam ze sobą podiuma [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-05.gif[/IMG] :cool3: jestem [B][SIZE=4]number one :B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly:[/SIZE][/B] [B][/B] :cunao:uuuuuu....:cunao:lalala.......:cunao:laaaaa...:cunao: Quote
Ziutka Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Oooo gratulumujujem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dogo się wali :comp26:, to ciotki się wbić nie mogą :mad: [B]DRUGA :ylsuper:[/B] Quote
Selket Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 Cześć :multi: Dopsze Japcowa nie powiem nic o spacerkach :grins: pgoda się zepsuła ciutkę, ale i tak jest fajnie :grins: A jutro jadymy przewietrzyć koszyczki z wikiliny do lasu :grins: :grins: Za to do samego rana boli tam pod łopatką i nie mogę głebiej oddychać i się ruszać zbytnio :cry: :cry: :cry: Quote
Iv_ Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 [quote name='Selket']Cześć :multi: Dopsze Japcowa nie powiem nic o spacerkach :grins: pgoda się zepsuła ciutkę, ale i tak jest fajnie :grins: A jutro jadymy przewietrzyć koszyczki z wikiliny do lasu :grins: :grins: Za to do samego rana boli tam pod łopatką i nie mogę głebiej oddychać i się ruszać zbytnio :cry: :cry: :cry:[/quote] :roll: taaaa boli , z powodu, że miałaś myć okna chyba :eviltong: Quote
jonQuilla Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]dzień dobry :multi::loveu: przychodzę znów spóźniona na podium ale to nic :) jeszcze będzie okazja żeby być pierwszą :multi: buźka :loveu: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
apple Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]:icon_roc: a co one tak pogłupły......:evil_lol: Witaj a ja jestem 5 albo 6 :multi: to zawsze bardziej oryginalne niż pierwsza:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 [quote name='Iv_']:roll: taaaa boli , z powodu, że miałaś myć okna chyba :eviltong:[/quote] Wolałabym te okna:roll: [quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]dzień dobry :multi::loveu:[/B][/FONT][/COLOR] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]przychodzę znów spóźniona na podium ale to nic :)[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]jeszcze będzie okazja żeby być pierwszą :multi:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]buźka :loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] CZeśc:loveu::loveu::loveu::loveu: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]:icon_roc: a co one tak pogłupły......:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Witaj a ja jestem 5 albo 6 :multi: to zawsze bardziej oryginalne niż pierwsza:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Ja nie wiem co one takie zgłupy :niewiem: No Ty jesteś niezwykle orginalana:eviltong: Quote
apple Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 [quote name='Selket'] CZeśc:loveu::loveu::loveu::loveu: Ja nie wiem co one takie zgłupy :niewiem: No Ty jesteś niezwykle orginalana:eviltong:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No przecież wiem:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No przecież wiem:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Tobie powiedzieć komplement:shake: Quote
apple Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 [quote name='Selket']Tobie powiedzieć komplement:shake:[/quote][COLOR=Green][B][FONT=Century Gothic]no co:roll:[/FONT][/B][/COLOR] Quote
Selket Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 [quote name='apple'][COLOR=green][B][FONT=Century Gothic]no co:roll:[/FONT][/B][/COLOR][/quote] no nic:shake: Quote
lolka75 Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 pozdroweczki serdeczne:loveu::loveu: Quote
apple Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 [quote name='Selket']no nic:shake:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]no to co kręcisz głową:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 [quote name='lolka75']pozdroweczki serdeczne:loveu::loveu:[/quote] o ja cieeee.........Lolka:multi::multi::multi::multi::multi: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]no to co kręcisz głową:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Bo mogę:shake: Quote
Iv_ Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]:icon_roc: a co one tak pogłupły......:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [/quote] :roll: ja tam nie pogłupłam :eviltong:, zawsze coś miałam z główką :p nie teges :diabloti: Quote
Selket Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 [quote name='Tengusia']hello Selkeciku :hand:[/quote] Cześć Dominiko :diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='Iv_']:roll: ja tam nie pogłupłam :eviltong:, zawsze coś miałam z główką :p nie teges :diabloti:[/quote] Hmmm....................:roll: Ja nie wiem czy to dobrze tak publicznie takie wyznania rzucać:roll::shake: Quote
Recommended Posts