Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Witaj Selketowa:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Witaj Dżapkowa:loveu:
Ale u nas jest śliczna pogoda :loveu: I ciągle na spacerki latam do parku, dziś to już dwa razy byłam:loveu: Jest cudna polska jesień:loveu:

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Selket']Witaj Dżapkowa:loveu:
Ale u nas jest śliczna pogoda :loveu: I ciągle na spacerki latam do parku, dziś to już dwa razy byłam:loveu: Jest cudna polska jesień:loveu:[/quote]
Lato jeszcze przeca jest :roll:

Posted

[quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]:multi::multi::multi: Żonkilowa przyszła powiedzieć dobranoc :) :loveu::loveu:[/B][/FONT][/COLOR][/quote]
Chorera :roll: zagapiłam się :splat:

Posted

[quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]:multi::multi::multi: Żonkilowa przyszła powiedzieć dobranoc :) :loveu::loveu:[/B][/FONT][/COLOR][/quote]

Dobrej nocy First Żonkilowa :loveu: :multi: :loveu:

Posted

:-o o tej godzinie jestem pierwsza? :crazyeye:
:cool3:Dobrze, że przywlokłam ze sobą podiuma [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-05.gif[/IMG] :cool3:
jestem [B][SIZE=4]number one :B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly:[/SIZE][/B]
[B][/B]
:cunao:uuuuuu....:cunao:lalala.......:cunao:laaaaa...:cunao:

Posted

Cześć :multi:
Dopsze Japcowa nie powiem nic o spacerkach :grins: pgoda się zepsuła ciutkę, ale i tak jest fajnie :grins: A jutro jadymy przewietrzyć koszyczki z wikiliny do lasu :grins: :grins:
Za to do samego rana boli tam pod łopatką i nie mogę głebiej oddychać i się ruszać zbytnio :cry: :cry: :cry:

Posted

[quote name='Selket']Cześć :multi:
Dopsze Japcowa nie powiem nic o spacerkach :grins: pgoda się zepsuła ciutkę, ale i tak jest fajnie :grins: A jutro jadymy przewietrzyć koszyczki z wikiliny do lasu :grins: :grins:
Za to do samego rana boli tam pod łopatką i nie mogę głebiej oddychać i się ruszać zbytnio :cry: :cry: :cry:[/quote]

:roll: taaaa boli , z powodu, że miałaś myć okna chyba :eviltong:

Posted

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]dzień dobry :multi::loveu:

przychodzę znów spóźniona na podium ale to nic :)
jeszcze będzie okazja żeby być pierwszą :multi:

buźka :loveu:
[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]:icon_roc: a co one tak pogłupły......:evil_lol:

Witaj a ja jestem 5 albo 6 :multi: to zawsze bardziej oryginalne niż pierwsza:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Iv_']:roll: taaaa boli , z powodu, że miałaś myć okna chyba :eviltong:[/quote]
Wolałabym te okna:roll:
[quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]dzień dobry :multi::loveu:[/B][/FONT][/COLOR]

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]przychodzę znów spóźniona na podium ale to nic :)[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]jeszcze będzie okazja żeby być pierwszą :multi:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]buźka :loveu:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
CZeśc:loveu::loveu::loveu::loveu:
[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]:icon_roc: a co one tak pogłupły......:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Witaj a ja jestem 5 albo 6 :multi: to zawsze bardziej oryginalne niż pierwsza:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Ja nie wiem co one takie zgłupy :niewiem: No Ty jesteś niezwykle orginalana:eviltong:

Posted

[quote name='Selket']
CZeśc:loveu::loveu::loveu::loveu:

Ja nie wiem co one takie zgłupy :niewiem: No Ty jesteś niezwykle orginalana:eviltong:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No przecież wiem:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='lolka75']pozdroweczki serdeczne:loveu::loveu:[/quote]
o ja cieeee.........Lolka:multi::multi::multi::multi::multi:
[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]no to co kręcisz głową:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Bo mogę:shake:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]:icon_roc: a co one tak pogłupły......:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[/quote]

:roll: ja tam nie pogłupłam :eviltong:, zawsze coś miałam z główką :p nie teges :diabloti:

Posted

[quote name='Tengusia']hello Selkeciku :hand:[/quote]
Cześć Dominiko :diabloti::diabloti::diabloti:
[quote name='Iv_']:roll: ja tam nie pogłupłam :eviltong:, zawsze coś miałam z główką :p nie teges :diabloti:[/quote]
Hmmm....................:roll: Ja nie wiem czy to dobrze tak publicznie takie wyznania rzucać:roll::shake: