Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='basia2202'][B][COLOR=purple]Selketowa... Ty jesteś nienormalna, walnięta i w ogóle potrzaskana krejzolka :cool3: :diabloti: (że już nie wspomnę, że zboczona do tego :eviltong:)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]chcesz, żeby ludzi śmiechem zabiło? :evil_lol: :lol!: :megagrin:[/COLOR][/B]

[B][COLOR=purple]jak się zaczęłam rechotać, to aż Zuza przyszła mnie pocieszyć, chyba myślała, że coś mi sie stało [/COLOR][/B][B][COLOR=purple]:evil_lol:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]chyba zacznę wkładać pieluchę na wizytę do Cia :siara:[/COLOR][/B]

[B][COLOR=purple]szczęka mnie boli teraz... [/COLOR][/B]

[B][COLOR=purple]p.s. biedny abażur :cool3:[/COLOR][/B]
[/quote]
:oops::oops::oops: Ja.........:oops::oops::oops: Już więcej żadnego dowcipu nie wkleję tu:eviltong:
[quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]czyżby mi się udało? :hmmmm:[/B][/FONT][/COLOR]

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]tak :multi::multi::multi:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]buzia :loveu:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
Gratulacje:multi::multi:

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iv_'] [CENTER][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-413.gif[/IMG]

udało Ci się Żonkilcia :multi:[/CENTER]
[/quote]
ALe masz pompony :evil_lol:

[quote name='jonQuilla']
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]ale z Ciebie czirlidereczka :loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Ma to po mnie :D
[quote name='Iv_']:oops: dziękuję, ale to nie ja to.....one :evil_lol:[/quote]
Ahy.......... Tak się tłumacz :evil_lol:
[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:hand: BRY :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Alutka :loveu:

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Tak sobie wpadłam a u ciebie jakies czirliderki szaleją.....no no no co to jakiś meczyk sie szykuje czy co?:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Ja nie wiem :niewiem: One ciągle cuś wymyślają :niewiem:
[quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]hej :multi::loveu:[/B][/FONT][/COLOR]

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]meczyk?[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]tu toczy się każdego dnia walka o to kto będzie na topie :roflt:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
Hmmm...................................skoro tak mówisz :D

Posted

[quote name='Selket']:oops: Ja.........:oops: Już więcej żadnego dowcipu nie wkleję tu:eviltong:
[/quote]
[B][COLOR=Purple]nieee no... luuz.. wklejaaaj :evil_lol:
mam już te pieluchy, także spoko :diabloti: :cool3:

a kiedy zdjęcia piesa będą, coo? :mad:
[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Ziutka']Ja jestem :eviltong:[/quote]

Ziutkaaaa ło matko o tej godzinie :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: o tej porze to nawet ja już się tutaj nie włóczę mimo, że jestem nocny włóczęga netowy :cool3:

Posted

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]hmm...
to ja dzisiaj może postaram się być pierwsza :eviltong::eviltong:

[COLOR=Black]Iv_[/COLOR] teraz widzisz jak ja się czuję jak non stop jestem first :evil_lol::evil_lol:

dzień dobry :multi::loveu::loveu:
[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Iv_'][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-413.gif[/IMG][/quote]
:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
[quote name='Iv_']:niewiem: nikogo nie ma :niewiem:[/quote]
Właśnie :obrazic:
[quote name='Ziutka']Ja jestem :eviltong:[/quote]
Fajnie:loveu::loveu:
[quote name='basia2202'][B][COLOR=purple]nieee no... luuz.. wklejaaaj :evil_lol:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]mam już te pieluchy, także spoko :diabloti: :cool3:[/COLOR][/B]

[B][COLOR=purple]a kiedy zdjęcia piesa będą, coo? :mad:[/COLOR][/B]
[/quote]
Będą, będą....tylko nie wiem kiedy :niewiem:
[quote name='Iv_']Ziutkaaaa ło matko o tej godzinie :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: o tej porze to nawet ja już się tutaj nie włóczę mimo, że jestem nocny włóczęga netowy :cool3:[/quote]
hmmm......ja tam spałam sobie o tej godzinie ;)

Był deszczyk:multi::multi::multi: I za to mnie ząb boli:placz::placz::placz: A nie mam tableteczki przeciwbólowej:placz::placz::placz:

Posted

[quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]hmm...[/B][/FONT][/COLOR]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]to ja dzisiaj może postaram się być pierwsza :eviltong::eviltong:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive][COLOR=black]Iv_[/COLOR] teraz widzisz jak ja się czuję jak non stop jestem first :evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][COLOR=olive]

[B][FONT=Georgia]dzień dobry :multi::loveu::loveu:[/FONT][/B]
[/COLOR][/quote]

No to się w końcu postaraj :roll:

Żonkilcia-masz rację to nie najlepsze uczucie pierwsza i pierwsza :roll:, tym bardziej jak na plecach nie czuje sie oddechu konkurencji :cool3: :evil_lol: :eviltong:

Dzień dobry :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]hmm...[/B][/FONT][/COLOR]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]to ja dzisiaj może postaram się być pierwsza :eviltong::eviltong:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive][COLOR=black]Iv_[/COLOR] teraz widzisz jak ja się czuję jak non stop jestem first :evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][COLOR=olive]

[B][FONT=Georgia]dzień dobry :multi::loveu::loveu:[/FONT][/B]
[/COLOR][/quote]
Cześć:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Iv_']No to się w końcu postaraj :roll:

Żonkilcia-masz rację to nie najlepsze uczucie pierwsza i pierwsza :roll:, tym bardziej jak na plecach nie czuje sie oddechu konkurencji :cool3: :evil_lol: :eviltong:

Dzień dobry :loveu: :loveu:[/quote]
Cześć:loveu::loveu::loveu:
Gonzik właśnie wyglądał, przez barierkę balkonu:diabloti:

Posted

[quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]ja bym Ci pooddychała za plecami...[/B][/FONT][/COLOR]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]ale wczoraj sen mnie zmógł szybko :roll:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
Trzebabyło przez sen dyszeć ;)

Posted

[quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]nowy dzień uważam za otwarty :multi::multi:[/B][/FONT][/COLOR]

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]gratuluję sobie bycia pierwszą :loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

oooo kurcaki :roll: zapomniałam się :placz:

To ja też Ci gratuluję Żonkilcia :loveu:

Posted

[quote name='Tengusia']jestem trzecia dobre i to :mdrmed:

na medal sie zalapalam :grins:[/quote]

[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-05.gif[/IMG]
Hurrrraaaa same medalistki :diabloti:

Posted

[quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]nowy dzień uważam za otwarty :multi::multi:[/B][/FONT][/COLOR]

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]gratuluję sobie bycia pierwszą :loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
Gratuluję:multi:
[quote name='Iv_']oooo kurcaki :roll: zapomniałam się :placz:

To ja też Ci gratuluję Żonkilcia :loveu:[/quote]
No wiesz....coś dla odmiany czyli jesteś druga:diabloti:
[quote name='Tengusia']jestem trzecia dobre i to :mdrmed:

na medal sie zalapalam :grins:[/quote]
Ha, też pięknie:diabloti:
[quote name='Iv_'][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-05.gif[/IMG]
Hurrrraaaa same medalistki :diabloti:[/quote]

O ja Cięeeeeeeeeee.....jaki cudne podium:multi: Szkoda, że reszta ma skwaszone minki :calus:

Ha, dziś się zapisałam na naszą klasę:multi::multi: Jestem z siebie dumna :pęka z dumy::diabloti: