Rahl Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Selket napisał(a):Dzień dobry :multi: :multi: Zapraszamy na nowe focie :cool3::razz: Quote
gops Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 dziendoberek :razz: dotarlam do was wkoncu ..dzisiaj taka zalatana nie nadazam z tymi galeriami :evil_lol: Quote
Selket Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 gops napisał(a):dziendoberek :razz: dotarlam do was wkoncu ..dzisiaj taka zalatana nie nadazam z tymi galeriami :evil_lol: Witanko :multi: Nie lataj tak, bo Ci się śmigiełko urwie:diabloti: Quote
Selket Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 gops napisał(a):heheh nie urwie :) przyklejone na super glue ;) Lepiej przyspawaj:diabloti: Quote
gops Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 dobra mam glupie pytanie..jak sie robi cytowanie? tzn to w tych rameczkach takie...:oops: Quote
Selket Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 [quote name='gops']dobra mam glupie pytanie..jak sie robi cytowanie? tzn to w tych rameczkach takie...:oops: Nie ma głupich pytań:diabloti: Takie pojedyńcze to na końcu każdego posta jest opcja "cytuj" - klikasz i masz zacytowany pościk, pod którym piszesz swoją wypowiedzieć. Natomiast cytowanie zbiorowe, tzn kilka cytatów w jednym poście to spytaj kogoś mądrzejszego, bo ja to robię ręcznie,tzn, cytuję pierwszy post,a potem klikam na ikonę "owiń tagi wokół tego tekstu [quote]", potem wpisuję; = nick;nr posta...Wg wzrou tej pierwszej zacytowanej odpowiedzi... Jednak nie nadaję się na pedagoga i tłumaczyć nie umiem:razz: Quote
gops Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Selket napisał(a):Nie ma głupich pytań:diabloti: Takie pojedyńcze to na końcu każdego posta jest opcja "cytuj" - klikasz i masz zacytowany pościk, pod którym piszesz swoją wypowiedzieć. Natomiast cytowanie zbiorowe, tzn kilka cytatów w jednym poście to spytaj kogoś mądrzejszego, bo ja to robię ręcznie,tzn, cytuję pierwszy post,a potem klikam na ikonę "owiń tagi wokół tego tekstu dzieki juz bede wiedziec :evil_lol: Quote
gops Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 no ja jestem na dogo juz ponad rok a sie nie kapnelam nigdy :roll: a ty duzo krocej i wiesz ;) Quote
apple Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='gops']dobra mam glupie pytanie..jak sie robi cytowanie? tzn to w tych rameczkach takie...:oops: jest jeszcze jedna opcja...jesli chcesz zacytowac kilka wypowiedzi w jednym poście i chcesz aby były one opatrzone nickiem osoby która je pisała po prostu przegladajac strone klikasz w ikonke a potem na samym dole klikasz i wszystkie wypowiedzi które zaznaczyłas się pokażą....swoją adnotacje do każdej z nich wpisujesz po :lol: Quote
Selket Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 Dżapuszko, jakaś Ty Koffana!!! :multi: W życiu bym na to nie wpadała!!! Ja to to wsystko ręcznie przepisywałam :placz: Quote
apple Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='Selket']Dżapuszko, jakaś Ty Koffana!!! :multi: W życiu bym na to nie wpadała!!! Ja to to wsystko ręcznie przepisywałam :placz:[FONT=Century Gothic]Zawsze do usług:loveu:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='Selket']Wiesz te Twoje poranne wizyty zaczynają być mocno podejrzane..zawsze pierwsza jesteś:diabloti: [FONT=Georgia] bo ja tak raniutko do szkoły wstaję :roll: nie ma w tym nic podejrzanego, zapewniam :evil_lol::evil_lol::eviltong:[/FONT] Quote
Selket Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Zawsze do usług:loveu:[/FONT] Na pewno skorzystam :loveu: Ale fajnie, teraz sobie wszystko łądnie cytuję:diabloti: [quote name='jonQuilla'] [FONT=Georgia]bo ja tak raniutko do szkoły wstaję :roll:[/FONT] [FONT=Georgia]nie ma w tym nic podejrzanego, zapewniam :evil_lol::evil_lol::eviltong:[/FONT] ooo...biedactwo :calus: No, ale jak o szkółki to ciemu na neciku siedzisz???:mad: Dziś Niunio miał straszną przygodę...byliśmy u wety zrobić kuj od wścieklizny, i to był wielki spi dramat..na szczęscie spacerek złagodził traumę:cool3: Quote
Rahl Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Selket napisał(a): Dziś Niunio miał straszną przygodę...byliśmy u wety zrobić kuj od wścieklizny, i to był wielki spi dramat..na szczęscie spacerek złagodził traumę:cool3: Oj biedny Niuniuś :glaszcze: A fotasków ze spacerku nie ma :razz:? Quote
jonQuilla Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='Selket'] ooo...biedactwo :calus: No, ale jak o szkółki to ciemu na neciku siedzisz???:mad: [FONT=Georgia] bo ja wszystko przy kompie robię :evil_lol::evil_lol::evil_lol: suszę włosy, prostuje, maluję się, jem śniadanie, piję herbatę i tak Was odwiedzam :evil_lol:[/FONT] Quote
Selket Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']Oj biedny Niuniuś :glaszcze: A fotasków ze spacerku nie ma :razz:? Ni ma:placz: Ni było aparaciku:placz: Za to Niunio ma gdzieś całą przygodę..za to u wety mi się pod krzesło wcisnął i musielismy siłą wywlekać i się z niego śmiali:mad: [quote name='jonQuilla'] [FONT=Georgia]bo ja wszystko przy kompie robię :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Georgia]suszę włosy, prostuje, maluję się, jem śniadanie, piję herbatę i tak Was odwiedzam :evil_lol:[/FONT] Wszystko????? ło matko:crazyeye: Ja tylko rano wstaję, ubieram się i idę na zajęcia :evil_lol: Quote
gops Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 doberek ;) ja tu specjalnie wczesnie wstaje zeby byc pierwsza a tu i tak juz nagadane :evil_lol: z wczoraj 8) wstawac!!!!!!! Quote
jonQuilla Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 [quote name='Selket'] Wszystko????? ło matko:crazyeye: Ja tylko rano wstaję, ubieram się i idę na zajęcia :evil_lol: [FONT=Georgia]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo ja muszę sprawdzić kolejkę do Sopotu, plan lekcji (jakbym nie mogła spisać :grin:)....do tego musowo muszę muzyki posłuchać bo bez muzyki to ja nie funkcjonuję :evil_lol::evil_lol: no więc i tak włączam kompa to przy okazji jeszcze na dogo ;) :evil_lol: cześć sobotnie :loveu::multi: [/FONT] Quote
Selket Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 [quote name='gops']doberek ;) ja tu specjalnie wczesnie wstaje zeby byc pierwsza a tu i tak juz nagadane :evil_lol: z wczoraj 8) wstawac!!!!!!! WItanko:multi: Moja Droga o tej porze to ja już na szkoleniu z pieskiem byłam, więc wstałam o 7 żeby na zdążyć ze wszystkim w tym dojazdem 50 m:diabloti: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo ja muszę sprawdzić kolejkę do Sopotu, plan lekcji (jakbym nie mogła spisać :grin:)....do tego musowo muszę muzyki posłuchać bo bez muzyki to ja nie funkcjonuję :evil_lol::evil_lol: no więc i tak włączam kompa to przy okazji jeszcze na dogo ;) :evil_lol:[/FONT] [FONT=Georgia]cześć sobotnie :loveu::multi:[/FONT] WItanko niedzielnie:multi: No tak, same straszne rzeczy z samego rano muszą się odbyć...Tylko ile wcześniej Ty przez to musisz wstawać? Zamiast sprawdzić wieczorkiem i pospać dłużej:cool3: [quote name='Asia&gordonisko']cześć......... Witanko:multi: Quote
jonQuilla Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [quote name='Selket'] WItanko niedzielnie:multi: No tak, same straszne rzeczy z samego rano muszą się odbyć...Tylko ile wcześniej Ty przez to musisz wstawać? Zamiast sprawdzić wieczorkiem i pospać dłużej:cool3: [FONT=Georgia]nie dużo bo mając np. na 8:00 muszę wyjść z domu o 7:10 :eviltong:[/FONT] [FONT=Georgia]a dogo sprawdzam za każdym razem jak siedze na pc :) :evil_lol: cześć :multi::multi::multi::loveu: [/FONT] Quote
Recommended Posts