Alicja Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 :crazyeye:[FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye:mnie tu od piątku nie było :roll::oops: w takim razie po3ny dobereczek :loveu::multi:[/FONT] Quote
Selket Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]nie dużo bo mając np. na 8:00 muszę wyjść z domu o 7:10 :eviltong:[/FONT] [FONT=Georgia]a dogo sprawdzam za każdym razem jak siedze na pc :) :evil_lol:[/FONT] [FONT=Georgia]cześć :multi::multi::multi::loveu:[/FONT] Cześć:multi: To tak jak, też sprawdzam co ciekawego słychać, gorzej jak mam maultką chwilkę a wszędzie nagadane..Np dzis od 2h się łapię we wszystkich tematach i już tylko 3 zostały :diabloti: No to faktycznie nie masz źle ze tą szkółką, ale powiedz mi dziecie Koffane w której kalsie jezdeś:oops: [quote name='Asia&gordonisko']Witansio :multi: Witanko:multi: [quote name='Iza13']Czeeeeeść :loveu: Witanko:multi: [quote name='Alicja']:crazyeye:[FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye:mnie tu od piątku nie było :roll::oops:[/FONT] [FONT=Arial]w takim razie po3ny dobereczek :loveu::multi:[/FONT] Stydaj się, ale już:mad: Witanko:multi: Quote
jonQuilla Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [quote name='Selket']Cześć:multi: To tak jak, też sprawdzam co ciekawego słychać, gorzej jak mam maultką chwilkę a wszędzie nagadane..Np dzis od 2h się łapię we wszystkich tematach i już tylko 3 zostały :diabloti: No to faktycznie nie masz źle ze tą szkółką, ale powiedz mi dziecie Koffane w której kalsie jezdeś:oops: [FONT=Georgia]bo tu same gaduły :evil_lol: ja mam 20 lat i jestem w 3 liceum ;) :eviltong: [/FONT] Quote
Selket Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]bo tu same gaduły :evil_lol:[/FONT] [FONT=Georgia]ja mam 20 lat i jestem w 3 liceum ;) :eviltong:[/FONT] tu właśnie niewiele gadułek:-( Ale gdzie indziej to mnóstwo:diabloti: ło to Ty stara raszpla jezdeś:evil_lol: A gdzie na studia? [quote name='Anusia&Saba']Witamy :cool3: Jak tam u Was? Witanko :multi: u nas w porządku, ale musimy za naukę wziąśc, a tak nam się nie kce:angryy: Quote
emdziolek Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Dzieńdobereczek Selkeciku z Gonzikiem w ten okropny dzień:multi: Quote
jonQuilla Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [quote name='Selket']tu właśnie niewiele gadułek:-( Ale gdzie indziej to mnóstwo:diabloti: ło to Ty stara raszpla jezdeś:evil_lol: A gdzie na studia? [FONT=Georgia] ył, ble, de, feee, te , be meeeeeeeeeeeeeeee.... jakieś zakłucenia :evil_lol: i zmiana tematu ;) :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT] Quote
Selket Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 [quote name='emdziolek']Dzieńdobereczek Selkeciku z Gonzikiem w ten okropny dzień:multi: Dzień dobry:multi: Dzień faktycznie jest okropny i pod górkowy, a pozostałe nie wyglądają na lepsze, ale nie trzeba się poddawać:cool3: [quote name='jonQuilla'] [FONT=Georgia]ył, ble, de, feee, te , be meeeeeeeeeeeeeeee....[/FONT] [FONT=Georgia]jakieś zakłucenia :evil_lol:[/FONT] [FONT=Georgia]i zmiana tematu ;) :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT] Jakie zakłócenie? Więc gdzie na te studia:diabloti: Quote
jonQuilla Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [quote name='Selket'] Jakie zakłócenie? Więc gdzie na te studia:diabloti: [FONT=Georgia]nie wybieram się :eviltong: widzę że nie tylko Salsa lubi w ten sposób siedzieć na kolankach :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
Selket Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]nie wybieram się :eviltong:[/FONT] [FONT=Georgia]widzę że nie tylko Salsa lubi w ten sposób siedzieć na kolankach :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Tyż dobrze :diabloti: Jak patrzę to Salsa ma wiele wspólnego z Niuńkiem:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Iza. Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 http://img266.imageshack.us/img266/5683/p3250067male6xd5.jpg cos ty im zrobiła, ze tak kolor zmienili?:diabloti: Quote
apple Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [FONT=Century Gothic] Selket to ty jesteś mężczyzną Ojjjjjjjj....a ja do cię per koleżanko mówiłam [/FONT] Quote
jonQuilla Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic] Selket to ty jesteś mężczyzną Ojjjjjjjj....a ja do cię per koleżanko mówiłam [/FONT] [FONT=Georgia]o fakenszit i co Ty teraz zrobisz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
apple Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]o fakenszit i co Ty teraz zrobisz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT][FONT=Century Gothic]No własnie nie wiem........................................................do faceta jak do kobiety powiedzieć.................toż to Selket mnie zabije :placz:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No własnie nie wiem........................................................do faceta jak do kobiety powiedzieć.................toż to Selket mnie zabije :placz:[/FONT] [FONT=Georgia] hmm może to jednak kobieta :) :evil_lol: nie załamuj się ;) :eviltong: [/FONT] Quote
apple Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia] hmm może to jednak kobieta :) :evil_lol: nie załamuj się ;) :eviltong: [/FONT][FONT=Century Gothic]Myslisz.......to jeszcze mam szanse :roll:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Myslisz.......to jeszcze mam szanse :roll:[/FONT] :evil_lol:[FONT=Georgia]:evil_lol: sądzę że nawet sporą ;) [/FONT] Quote
apple Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='jonQuilla']:evil_lol:[FONT=Georgia]:evil_lol: sądzę że nawet sporą ;) [/FONT][FONT=Century Gothic]To jednak kobieta jest:multi:Yesssssssss! Jestem ocalona :sweetCyb::ylsuper::Cool!:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]To jednak kobieta jest:multi:Yesssssssss! Jestem ocalona :sweetCyb::ylsuper::Cool!:[/FONT] [FONT=Georgia]nie daję sobie ręki uciąć :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: poproś żeby udowodnił/a ;) :evil_lol: [/FONT] Quote
apple Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia] poproś żeby udowodnił/a ;) :evil_lol: [/FONT][FONT=Century Gothic]Nieeeeeeeeeeeeeee.................no so ty [/FONT] Quote
jonQuilla Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Nieeeeeeeeeeeeeee.................no so ty [/FONT] [FONT=Georgia]w zasadzie nic co ludzkie ... ;) :evil_lol:[/FONT] Quote
Selket Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 [quote name='Iza13']http://img266.imageshack.us/img266/5683/p3250067male6xd5.jpg cos ty im zrobiła, ze tak kolor zmienili?:diabloti: Nakrzyczałam na nich:diabloti: [quote name='apple'] [FONT=Century Gothic]Selket to ty jesteś mężczyzną Ojjjjjjjj....a ja do cię per koleżanko mówiłam [/FONT] No i się wydało:diabloti: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]o fakenszit i co Ty teraz zrobisz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No własnie nie wiem........................................................do faceta jak do kobiety powiedzieć.................toż to Selket mnie zabije :placz:[/FONT] Pewnie, że tak..Bądź gotowa i czekaj na me przybycie:mad: Quote
Selket Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 [quote name='jonQuilla'] [FONT=Georgia]hmm może to jednak kobieta :) :evil_lol:[/FONT] [FONT=Georgia]nie załamuj się ;) :eviltong:[/FONT] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Myslisz.......to jeszcze mam szanse :roll:[/FONT] [quote name='jonQuilla']:evil_lol:[FONT=Georgia]:evil_lol: sądzę że nawet sporą ;)[/FONT] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]To jednak kobieta jest:multi:Yesssssssss! Jestem ocalona :sweetCyb::ylsuper::Cool!:[/FONT] Hmm...jakie szybkie daleko idące wnioski:evil_lol: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]nie daję sobie ręki uciąć :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Georgia]poproś żeby udowodnił/a ;) :evil_lol:[/FONT] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Nieeeeeeeeeeeeeee.................no so ty [/FONT] [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]w zasadzie nic co ludzkie ... ;) :evil_lol:[/FONT] Ło masz udowadniam: Quote
Selket Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 Aha, już mam wyniki z koła co za mnie kciuku trzymałyście.........5- :multi: :multi: Dziękuję to dla Was: A cześć Wsystkim :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts