Iv_ Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Cześć rannym ptaszkom :evil_lol: i śpiochom też :loveu::loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Iv_ napisał(a)::crazyeye: nie dość, że późno chodzi spać :cool1:, to jeszcze rano wstaje :evil_lol:, takie dziewcze to Skarb ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Georgia]wstaję tylko dlatego że Salsa wymaga ode mnie spaceru na poranne siQ :eviltong:[/FONT] Quote
Iv_ Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 jonQuilla napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Georgia]wstaję tylko dlatego że Salsa wymaga ode mnie spaceru na poranne siQ :eviltong:[/FONT] Pies to dobry wynalazek :evil_lol:, przynajmniej :shake: nie zależysz się w wyrze na amen :cool3::eviltong:;) Quote
Selket Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]to już chyba jakieś takie chore się robi....[/FONT] [FONT=Georgia]codziennie wpadam około 1:30 [/FONT] To nałóg:loveu: Iv_ napisał(a):A czego Ty nie śpisz , chyba chcesz mieć stały etat bycia tu pierwszą Ona ciągle wierzy w tą wygraną:cool1: jonQuilla napisał(a): [FONT=Georgia]cierpię na bezsenność i widzę że nie tylko ja [/FONT] Nie jesteś sama:multi: Tengusia napisał(a):dzien doberek Selkecikowa Gonzikowa Cześć FazowoBolkowa:eviltong: Alicja napisał(a):[FONT=Arial]Cze Czekoladowa Panienko [/FONT] Cześć:multi: Dostarczycielko czekoladek:eviltong: jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]cześć [/FONT] [FONT=Georgia]poranne orzeźwienie [/FONT] [FONT=Georgia][/FONT] mhm........jakie pyszności:crazyeye: Ty to umiesz z samego rana człowiekowi humor zepsuć:diabloti: Quote
Selket Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Iv_ napisał(a): nie dość, że późno chodzi spać , to jeszcze rano wstaje , takie dziewcze to Skarb No a ja to co??????????:mad: Iv_ napisał(a):Cześć rannym ptaszkom i śpiochom też Cześć skowroneczku:p jonQuilla napisał(a): [FONT=Georgia]wstaję tylko dlatego że Salsa wymaga ode mnie spaceru na poranne siQ [/FONT] No to masz extra budzk, z ruchomą godzinką wstawania:eviltong: Iv_ napisał(a):Pies to dobry wynalazek , przynajmniej nie zależysz się w wyrze na amen nu:cool1: Cześć Wszystkim:multi::multi::multi: Quote
Tengusia Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Selkecik zajrzyj do Mirabelki bo potrzebna jest pilnie pomoc !!! Quote
Selket Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Pandisia napisał(a):Cześć :loveu: Cześć:multi: Tengusia napisał(a):Selkecik zajrzyj do Mirabelki bo potrzebna jest pilnie pomoc !!! Byłam:-( Gdybym dowiedziała się wczoraj, to bym wystawiła bazarek, a tak już zapytałam czy moja pomoc jest potrzebna innym i się zgodzili. A nie mam już z czego wystawić bazarku :( Przykro mi:-( Quote
jonQuilla Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Selket napisał(a): mhm........jakie pyszności:crazyeye: Ty to umiesz z samego rana człowiekowi humor zepsuć:diabloti: [FONT=Georgia]przecie ja chciała dobrze :roll: na nagrode też już nie liczę....chcę Ci sprawić przyjemność swoją pamięcia o Was nawet o 1:30 w nocy :eviltong::eviltong::eviltong: [/FONT] Quote
lolka75 Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 a ja siem tak niesmialo zapytam....... czy tu bywaja jakies fotki?:roll: Czesc Karolinko:loveu::multi: Quote
Alicja Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 :multi::multi:[FONT=Arial]:multi:jestem jestem z samego ranka :roll::evil_lol:[/FONT] Quote
Selket Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]przecie ja chciała dobrze [/FONT] [FONT=Georgia]na nagrode też już nie liczę....chcę Ci sprawić przyjemność swoją pamięcia o Was nawet o 1:30 w nocy [/FONT] Bardzo to miłe, że codziennie stoi na straży i przychodzisz ;) łapeczek napisał(a):witamy sie dzis xD Cześć:multi: lolka75 napisał(a):a ja siem tak niesmialo zapytam....... czy tu bywaja jakies fotki? Czesc Karolinko No bywają:diabloti: Przeca niedawno dałam ze 40:-o jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]pierwsza[/FONT] Jak zawsze:eviltong: agbar napisał(a):druugaaaaaa dzien dober Cześć:loveu: Gratuluję zaszczytnego drugiego miejsca:cool1: Alicja napisał(a):[FONT=Arial]jestem jestem z samego ranka [/FONT] Cześć:multi: Boshe, ta już od świtu na nogach:roll: Quote
jonQuilla Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 [FONT=Georgia]witam się drugi raz dzisiaj.... teraz już jako wypoczęty Żonkilek, nie ziewający :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Iv_ Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]witam się drugi raz dzisiaj....[/FONT] [FONT=Georgia]teraz już jako wypoczęty Żonkilek, nie ziewający :evil_lol::evil_lol:[/FONT] dobrze, że nie napisałaś.....witam z rana :roll: Buahhaaaaaaa ranny ptaszku :eviltong: :diabloti::diabloti: Muszę ją troszkę podrażnić, wtedy fajne teksty pisze....:diabloti: Quote
Iv_ Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Dobry dzionek wsiem :loveu: i tym co humory mają :roll: też :eviltong::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Iv_ napisał(a):dobrze, że nie napisałaś.....witam z rana :roll: Buahhaaaaaaa ranny ptaszku :eviltong: :diabloti::diabloti: Muszę ją troszkę podrażnić, wtedy fajne teksty pisze....:diabloti: [FONT=Georgia] jeszcze nikt mnie nie postrzelił więc ranna nie jestem a i do ptaszka też mi daleko [FONT=Garamond](mam bynajmniej taką nadzieję)[/FONT] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a to na biało widziałam :mad: nie ładnie tak prowokować :) [/FONT] Quote
Iv_ Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 jonQuilla napisał(a): [FONT=Georgia]jeszcze nikt mnie nie postrzelił więc ranna nie jestem a i do ptaszka też mi daleko [/FONT][FONT=Georgia][FONT=Garamond](mam bynajmniej taką nadzieję)[/FONT] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a to na biało widziałam :mad: nie ładnie tak prowokować :) [/FONT] Prowokacje są fajne :oops: co ja zrobię, że lubię prowokować :roll: jaki ma sokoli wzrok-tylko na kolorkach się nie zna pfffiiiiii, jaki to biały jest :eviltong: :crazyeye:chyba Cię nie obraziłam Żonkilasta?:placz::placz: :diabloti::diabloti: Quote
Selket Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]witam się drugi raz dzisiaj....[/FONT] [FONT=Georgia]teraz już jako wypoczęty Żonkilek, nie ziewający[/FONT] Cześć:multi: No to, żeś sobie pospała:cool1: Iv_ napisał(a):dobrze, że nie napisałaś.....witam z rana Buahhaaaaaaa ranny ptaszkutedy fajne teksty pisze.... Hmmm...... :niewiem: Iv_ napisał(a):Dobry dzionek wsiem i tym co humory mają też Cześć:multi: jonQuilla napisał(a): [FONT=Georgia]jeszcze nikt mnie nie postrzelił więc ranna nie jestem a i do ptaszka też mi daleko [/FONT][FONT=Georgia][FONT=Garamond](mam bynajmniej taką nadzieję)[/FONT] a to na biało widziałam nie ładnie tak prowokować [/FONT] :niewiem: Iv_ napisał(a):Prowokacje są fajne co ja zrobię, że lubię prowokować jaki ma sokoli wzrok-tylko na kolorkach się nie zna pfffiiiiii, jaki to biały jest chyba Cię nie obraziłam Żonkilasta? Teraz biedna rozpacza w otchłani:roll: Widzisz co narobiłaś...... Quote
jonQuilla Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Iv_ napisał(a): :crazyeye:chyba Cię nie obraziłam Żonkilasta?:placz: Selket napisał(a): :niewiem: Teraz biedna rozpacza w otchłani:roll: Widzisz co narobiłaś...... [FONT=Georgia]żarty żartami ale nie pozbędziecie się mnie tak łatwo :diabloti::diabloti:[/FONT] [FONT=Georgia]strzeżcie się....nadmorskie Żonkile atakują :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Selket Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]żarty żartami ale nie pozbędziecie się mnie tak łatwo :diabloti::diabloti:[/FONT] [FONT=Georgia]strzeżcie się....nadmorskie Żonkile atakują :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] no to przefikane:roll: Quote
jonQuilla Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Selket napisał(a):no to przefikane:roll: [FONT=Georgia]<fika> :eviltong::eviltong:[/FONT] Quote
Recommended Posts