lolka75 Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:razz::razz:pan K.wyjechał a Ty znikłas:roll:[/FONT] nie wiesz Alu jak to jest? jak kota nie ma to myszy....:hmmmm:....znikaja:diabloti: Quote
jonQuilla Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 [FONT=Georgia]wygląda na to że znów Pierwsza :multi::multi: dzień dobry wieczór/noc ;) :evil_lol::loveu::loveu: coś się tak zapadła pod ziemię? :niewiem: [/FONT] Quote
Selket Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]PIERWSZA [/FONT] [FONT=Georgia]widzisz to? [/FONT] [FONT=Georgia]to tak jakbyś mi nie wierzyła [/FONT] [FONT=Georgia][/FONT] Cześć :loveu: A Ty mi co tak screenem po gałach walisz??:diabloti: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]pierwsza [/FONT] Cześć:loveu: [quote name='jonQuilla'] [FONT=Georgia]faktycznie...miałaś farta...[/FONT] [FONT=Georgia]ale ja za to dzisiaj będę[/FONT] [FONT=Georgia]DRUGA [/FONT] Cześć:loveu: No ja nie wiedziałam, że tutaj się zawody urządza:diabloti: [quote name='emdziolek']Cze Wam! TRZECIa! Jak tam ma sie Gonziątko?? Cześc:loveu: Gonziątko nieźle, ale chciałby gdzieś wyjechać..Ino ja niezmotoryzowana to ni ma wyjazdu:shake: Quote
Selket Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Pan K.wyjechał a Ty znikłas[/FONT] Cześć:loveu: Nie zninkłam ;) Byłam wczoraj na poprawinach i jak wróciłam to obejrzałam meczyk i padlam spać;) [quote name='lolka75']nie wiesz Alu jak to jest? jak kota nie ma to myszy........znikaja Hej:loveu: Może inne myszy znikają, ja tam do stacjonarnych należę i nigdzie nie znikam:diabloti: No, ale jak zdam ten egzamin to kto wie :diabloti: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]wygląda na to że znów Pierwsza [/FONT] [FONT=Georgia]dzień dobry wieczór/noc [/FONT] [FONT=Georgia]coś się tak zapadła pod ziemię? [/FONT] Cześć :loveu: Zapdłam się do wyrka, Koffana;) Quote
Dobcia Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Cześć:loveu: http://img393.imageshack.us/img393/7830/gonzikao2.jpg niezły jest:evil_lol::lol: Quote
Selket Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 [quote name='Dobcia']Cześć:loveu: http://img393.imageshack.us/img393/7830/gonzikao2.jpg niezły jest:evil_lol::lol: Cześc:loveu::loveu: Miło mi powitać nowego gościa:loveu::loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 [FONT=Georgia]a no mamy tutaj takie małe zawody ;) :evil_lol::evil_lol: witaj :multi::multi::loveu: [/FONT] Quote
Selket Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]a no mamy tutaj takie małe zawody ;) :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Georgia]witaj :multi::multi::loveu:[/FONT] Cześć:loveu: Ahy......a co jest nagrodą i kto sponsoruje??:diabloti: Quote
jonQuilla Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 [quote name='Selket']Cześć:loveu: Ahy......a co jest nagrodą i kto sponsoruje??:diabloti: [FONT=Georgia] u Ciebie zawody więc Ty sponsorujesz a kto ;) :evil_lol:[/FONT] Quote
Selket Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 [quote name='jonQuilla'] [FONT=Georgia]u Ciebie zawody więc Ty sponsorujesz a kto ;) :evil_lol:[/FONT] Ale to som samozwańcze zawody, więc ja nic nie wiem:shake::shake::shake: Quote
jonQuilla Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 [quote name='Selket']Ale to som samozwańcze zawody, więc ja nic nie wiem:shake::shake::shake: [FONT=Georgia]trzeba było zaglądać tu częściej :obrazic:[/FONT] Quote
Selket Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]trzeba było zaglądać tu częściej :obrazic:[/FONT] No przeca zaglądam codziennie...nawet kilka razy dziennie.... No poza wczorajszym dniem......... No nie fochaj się :calus: :calus: Quote
jonQuilla Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 [quote name='Selket']No przeca zaglądam codziennie...nawet kilka razy dziennie.... No poza wczorajszym dniem......... No nie fochaj się [FONT=Georgia]nie focham :) :eviltong: w końcu znów jestem pierwsza :multi::multi::multi: [/FONT] Quote
Selket Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]nie focham :) :eviltong:[/FONT] [FONT=Georgia]w końcu znów jestem pierwsza :multi::multi::multi:[/FONT] Wiesz Żonkilku mało kto wysiaduje do 1:40 w nocy przy kompie:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
jonQuilla Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 [quote name='Selket']Wiesz Żonkilku mało kto wysiaduje do 1:40 w nocy przy kompie:eviltong::eviltong::eviltong: :oops::oops: [FONT=Georgia]a no troche :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Selket Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 [quote name='jonQuilla']:oops::oops: [FONT=Georgia]a no troche :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Ale to czyni Cię wyjątkową:diabloti: Quote
Alicja Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 [FONT=Arial]Dotarlam ...:mdleje:..już jestem po obiadku ...zjadłam spagetti ...teraz piję piff :p[/FONT] Quote
Selket Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Dotarlam ...:mdleje:..już jestem po obiadku ...zjadłam spagetti ...teraz piję piff :p[/FONT] Cześć:loveu: Zazdraszczam jedzonka..tutaj perspektywy obiadkowe marne:-( Ale piff nie zazadraszczam, piff niedobre:shake: Quote
Tengusia Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 przyszlam cie odwiedzic Selkecik i zapytac kiedy odwiedzisz nasza galeryjke bo smutno mi bez ciebie :cry::cry::cry: :sadCyber::sadCyber::sadCyber: Quote
Selket Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 Dobcia napisał(a):Witanko Cześc:multi::multi: Tengusia napisał(a):przyszlam cie odwiedzic Selkecik i zapytac kiedy odwiedzisz nasza galeryjke bo smutno mi bez ciebie Cześć:multi::multi: Nie wiem kiedy :niewiem: Teraz mam stresa za to co powiedziałaś:placz::placz::placz: Smutno????:cool3::cool3: Quote
Selket Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 Kilka zaległych foteczek.......Niestety nie najlepszej jakości :oops: Quote
Recommended Posts