Ziutka Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 tomcug napisał(a):Nikt?????????????? No mi właśnie jakoś nikt nie przychodzi do głowy :shake: Myślałam najpierw o Malagos ale Ona w Ostrołęce :diabloti: trochę nie w tą stronę :evil_lol: ehh ale nie ma to jak blondynka :eviltong: Quote
Zmysł Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 Szukamy, szukamy. Bo tam potencjalny domek dla Pluta, co prawda z innego wątku, ale może Nellunia się nie obrazi Quote
tomcug Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Zmysł napisał(a):Szukamy, szukamy. Bo tam potencjalny domek dla Pluta, co prawda z innego wątku, ale może Nellunia się nie obrazi Nellunia? No co Ty, będzie się cieszyć! Tak więc szukamy osoby z Mławy! Quote
Ziutka Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='Zmysł']Szukamy, szukamy. Bo tam potencjalny domek dla Pluta, co prawda z innego wątku, ale może Nellunia się nie obrazi Wszystkie psiaki nasze są ;) Quote
Ziutka Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 tomcug napisał(a):Nellusiu, podnosze cię na dobranoc. A ja zabiorę jeszcze na siuu i koopkę :cool3: Quote
Ziutka Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 tomcug napisał(a):Nelli - oswoiłaś się już troszkę? No miejmy taką nadzieję...trzeba zaczekać na Kasię i niechaj nam zdaje relację jak się miewa Nelunia :cool3: Quote
tomcug Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Ja też jestem ciekawa, jak przebiega adaptacja. Czy są jakiekolwiek postępy. Quote
Zmysł Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 Liczymy na to, bo zbliża się czas sterylizacji Quote
Recommended Posts