brazowa1 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 zanim przybiegniesz do schroniska,zeby zabrac szczeniaka do domu,pomysl: -czy przez nastepne 15 lat chcesz byc uwiazany do psa,ktory szybko przestanie byc rozkoszna kulka i bedzie wielkim,silnym psem -czy Twoje dzieci sa wystarczajaco duze,zeby madrze bawic sie z psem.Szczeniak ma ostre zęby i nie bedzie uwazał.Uważac maja dzieci. -czy jestes pewien,ze w Twoim domu nie ma alergika -czy znajdziesz zawsze pieniadze na leczenie i utrzymanie psa -czy bedziesz zapobiegal rozmnazaniu zwierzat.Te szczeniaczki sa slodkie,szybko wyjda ze schroniska,ale pozostanie w nim 100 doroslych psow.Pamietaj,ze kazdy psi miot to kolejne kilkanascie psow,ktore trafia do schroniska.Badz madry-nie mnoz nieszczesc. -chcesz wziac szczeniaka-od Ciebie bedzie zalezało jakim bedzie dorosłym psem.Wychowaj go tak,aby dobrze sie z nim zyło. -jezeli lubisz przede wszystkim czystoc-nie bierz szczeniaka,bedzie lał i robił kupe,gdzie popadnie -jezeli planujesz wyjazd za granice-nie bierz psa,zlamiesz mu zycie,jezeli doroslego oddasz do schroniska Jezeli dopuszczasz do siebie mysl,ze w razie czego oddasz nam psa,gdy sie nie sprawdzi-NIE PRZYCHODZ PO PSA.Ten pies nie potrzebuje takich ludzi. Jezeli kochasz psy i chcesz miec przyjaciela na prawach domownika-serdecznie zapraszamy,szczeniaczki czekaja własnie na Ciebie i Twoj DOM . Suczki sa przekochane,do tej pory opiekowali sie nimi bezdomni,mieszkajacy na działkach.Opiekowali sie dobrze,mimo swojej biedy.Moze uda sie wystarylizowac suczke,ktora im towarzyszy-tak byloby najlepiej dla niej i całego psiego swiata. Suczki sa mieszancami owczarka-beda silne i duze,mocno zbudowane,w sam raz do przytulania i szalenczych zabaw ;) nie moge sie opanowac i wkleje duzo fotek tych kochanych hipopotamkow. Quote
GameBoy Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 jakie śliczne...gdzie one teraz są ? w schronie? Quote
GameBoy Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 szukam szczeniaka onkopodobnego - suki mam jedna na oku u hycla ale ktos sie nia interesowal czy w razie czego bylby mozliwy przyjazd szczeniaka do Wawy przez dogo? czy trzeba osobiście? Quote
brazowa1 Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 mozliwe,tylko zanim szczylek znajdzie transport,moze juz bedzie w domu,a szkoda mu blokowac-czas dziala na niekorzysc dla szczylka. Dla siebie szukasz piesia? Quote
GameBoy Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 nie ja swojego mam jednego i wiecej nie chce bo mi tymczasy zablokuje - taka umowa z TZ dobra to ja odpuszczam, moze faktycznie bezsensu blokowac malucha Quote
Kasia25 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 CUDOWNE stworki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ajajajajajajajaj cudowne, gapie się i gapie!!!!!!!!! Quote
brazowa1 Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 One maja takie wielkie glowy i krotkie,silne nozki-normalnie odjazd! Quote
kaerjot Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sceniory!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A ile ich jest? Dwa? Quote
ania_36 Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Piekne kuleczki. :iloveyou: Żeby tylko szybko znalazły domki. Quote
akucha Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Dwie dziewuszki są :loveu: Ale cuda!!!!!!!!!!!!!! Wystawiłam już! Quote
kaerjot Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Dwie dziewczynki powiadasz, to one są c(h)ipopotamki Quote
akucha Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 A jak! Podobnie jak m-amki, kl-amki, Wietn-amki :roll: Quote
Doda_ Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 śliczne..takie duże..ile miesięcy mają i w jakiej miejscowości przebywają? Quote
Doda_ Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 no a jak? jak by mialy 4 tyg to mozna powiedziec ze maja miesiac. Quote
brazowa1 Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 Doda_ napisał(a):no a jak? jak by mialy 4 tyg to mozna powiedziec ze maja miesiac. no w sumie tak :lol: Quote
Doda_ Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 brazowa1 - prosze odezwij sie do mnie na gg, mam pana chetnego adoptowac tego szczeniaka (jednego) Quote
akucha Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 I mniamniuśne do tego :lol: Takie lulu-bomby słodziaste! Quote
Doda_ Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Pan zainteresowany dostał nr tel do schroniska, przemyśli jeszcze kilka razy i da znać w przyszłym tygodniu. Quote
Recommended Posts